yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://images.gittigidiyor.com/2193/USB-039-den-sarj-edilebilir-AA-pil-PILDE-DEVRIM__21931882_0.jpg hiç bilmiyodum böyle bişey olduğunu yav. var mı kullanan? dandik bişi değil di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 oha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Oha çok iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 esasen gg'de gördüm 2 tanesi 25 lira mıydı neydi ancak indirimtreni.com diye bi yerde tanesi 4 lira. http://www.indirimtreni.com/store/ProductDetails.aspx?productId=86864&ttype=Instalments#pt 4 tane aldım hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 usb'nin ucu pilden ince miydi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 heheh sağlam kurt soktun aklıma ölçtüm hemen; evet pil birazcık ufak tam çapına sığmıyor usb. ama kassa sığacak. öyle bi garip bilmiyorum nası bişey gelcek bakalım çok düşündüydüm 2 tane mi istesem acaba diye ama8-) yaptık bi eşeklik rasgele artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yav said: esasen gg'de gördüm 2 tanesi 25 lira mıydı neydi ancak indirimtreni.com diye bi yerde tanesi 4 lira. http://www.indirimtreni.com/store/ProductDetails.aspx?productId=86864&ttype=Instalments#pt 4 tane aldım hadi hayırlısı * 600 mah AA Pil yazıyor linkte Düşünce güzel ama çok az dayanır bu pil, 2000 mah üzeri almak lazım ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kumandaya taksak 1 hafta gitmez mi şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 gg'dekinde kaç mah olduğu yazmıyor bile :p memnunum yani yaptığım alışverişten hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hakkaten usb'nin ucu kalem pil'den küçük değil yahu, yoksa alırdım ben de. merak ettim yav, eline gectikten sonra bi rewiev yazıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yazıcam elbette umarım tavsiye eder nitelikte bi yazı olur8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ahaha bu ne abi??? tam zihni sinir procesi ya ahuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ahah çok iyiy ya, doğruysa acil ihtiyaçlar için süper çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 usb bellek olarak da kullanılsa efsane olur yalnız çok işlevsiz bilg iki saat usb girişini işgal etcek ama super görümtüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dl yaparken etsin işgal, nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yav said: esasen gg'de gördüm 2 tanesi 25 lira mıydı neydi ancak indirimtreni.com diye bi yerde tanesi 4 lira. http://www.indirimtreni.com/store/ProductDetails.aspx?productId=86864&ttype=Instalments#pt 4 tane aldım hadi hayırlısı tedarik sürecindeydi aldığım günden beri, iptal etmişler siparişimi şimdi öğrendim::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar