Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aion a başlamak


azzael

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar aiona başlamayı düşünüyorum.. fakat kafam inanılmaz derecede karışmış durumda okudugum yorumlardan dolayı ben 4 yıl kadar hardcore wow ve yanında age of conan vb. patlak oyunlardan bıkıp artık son bi mmo ile jubilemi yapmak istiyorum ancak hangi class ı kasacagama karar veremedim... Öncelikle pvp de de iş yapabilecek ancak pve dede sıkıntı cekmeyeceğim bi class istiyorum.. Atıyorum ranged bi char kasmak istiyorum dedigimde herkez ranger ol diyo ama bazısı sorcerer daha iyi vb. assasin kasmak ck istiyodum o cok kötü durumdaymıs sanırım melee claslardan kasılabilecek ne tavsiye edersiniz ? şimdiden teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim gibi hastasi degilsen, assassin kasma.

melee dersen etraftan gordugum, duydugum, bildigim...
gladiator dur..

hem pvp de hem pve de is yapiyor. hemde kasmasi nispeten daha kolay melee classlar icinde.

templar da cok iyimis diyorlar ancak, kendim denemedim bilmiyorum. (ancak nihayetinde main tank olarak nitelendiriyorum sahsen ben templar i, dps beklemiyorum, hatta beklettirmezler boyna tank yaparlar diye dusunuyorum).

bence budur yani..

eger melee diyosan gladiator..

ranged dede sorcerer cok var pve de parti sikintisi cekebilirsin. ranger i bende oneririm.. gorsel olarak vs de keyifli.. (gerci hepsi keyifli ama neyse ).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bakariz said:

Oyuna ilk başlayanlardan biri olarak endgame çok boş...Oyun yeni meni die belli bişilerin eksik olmasını bekliyordum ama bu kadarda değil...


zamanında bir arkadaşımız, bu uyarılarda bulunmuştu ama herkes hepbirlikte yüklenmişti adama.. küçük düşürmelerinden tut, saygısız davranışlara kadar. oyunun boş olduğuna sonuna kadar katılıyorum, senin dediklerini oynayan tüm arkadaşlarım söylüyor.. zaten bu, herkesin level 50 olduktan sonra veya olmadan karakterlerini satışa çıkarmasından belli değil mi? oyun tatmin edici olsa bir anda bu kadar kişi oyunu neden bıraksın :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonucta bu sosyal bir oyun. Baskalari 3-4 ayda lvl 50 olamazken sen 2 haftada lvl 50 olursan yalniz kalirsin canin skilir. 50 olanlar biraksin 3 ay sonra ortalik senlenince geri donsun!
Bence en buyuk sorun pvp'nin Abyss de ucmaya dayanmasi. Ranged'in melee ye bariz ustunlugu var. Beta dan beri bu belliydi. Cozemediler. Ayrica ben tamamen gank ve zerg'e dayanan open pvp anlayisina karsiyim. Pvp'de ladder sistemi olacak. Guclu takim guclu takimla, zayif takim zayif takimla eslesecek.
Son zamanlarda cikan tum oyunlara bakin. Oyun cikar, ilk 1 ay rekor kirar, 2 haftada millet son lvl'e kasip oyun bos der. 2.-3. ay oyun patladi denir. Yeni cikacak oyunlara hic bel baglamayin, hepsinin sonu ayni olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...