dunno Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 herseyimi elimden aldılar neşemi sevgini herseye ragmen severim diyorsun. herseye ragmen seninim. herseye hersey herseye ragmen sana aitim. ve ben de senininim serinim. her yerimiz yara bandı olmus. her yerimiz yara bere. kalbimin kırıkları kollarına batmış, gözyaşlarımız birbirine karışmıs. bitemiyorduk. kopamıyorduk. birbirimizi yıprattık ölümüne yine de kaçamıyorduk birbirimizden. bir ip, bizi birbirimize baglıyor. bağımız ilacımız, zehirimiz. acı olmasa hüzün olmasa ask mı olmaz o zaman? ask olmasa biz olmaz mıyız? sabahlara kadar sarılarak uyudugumuz günler tenin tenime kokun kokuma etin etime ruhun ruhuma karışmmış. veda etmek ne kadar zor. gece, dokunuslarınla uyanırdım. sarılışınla saclarımı oksamanla öpücüklerinle. veda etmek neden zor? neden zorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 başlığa takıldım okuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 What is this i don't even- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 i am 12 years old and what is this :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ne zaman intaar etcen merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar