toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bi sorum olacak PS'ta nasıl yapabilirim diye. Simdi gradient bir diktortgenim olacak. Bu diktorgenin gradi yatay olacak. Yani sol taraftan saga dogru yonelecek. Yalnız gradientin bittigi yer transparent olsun istiyorum. Yani olay su, sol taraf diyelim ki simsiyah, saga dogru bu renk acılıyor ve sonunda transparent oluyor. Hani arkaya resim koyarsam gradientin sıfıra indigi bolumde arkadaki resim gorunsun istiyorum. Anlatabildim insallah. Cok ugrastım da yapamadım bi turlu. Blending opt'tan gradient ayarlarında aslında istedigim sey var galiba ama olmuyo beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bi ihtimal, işaretli olana bakmamış olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Ya da tamamen dolu bi layer yaratıp gradyen maske de verebilirsin. http://www.creativemac.com/2003/07_jul/tutorials/psgradient030723.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 istersen bu yöntemlerle yarattığın gradienttan oluşan layer'ı layer menüsünden ctrl+clickle secerek, gradientlı selectionda eldeedebilirsin. sonra o selectionla herhangi bir layer'ı silebilirsin, böylese aynı gradientla arkadaki rengi göstericektir. bazı durumlarda daha işlevsel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar