SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Şimdi yazın büyük ihtimalle Work and Travel ile Amerika'ya gidicem. Dönerken de elektronik getirip burada satmayı düşünüyorum. 2 laptop veya 2 ps3 falan getiricen sorun olduğunu biliyorum ama herşeyden birer tane alsam, mesela 1 laptop 1 ps3, 1 xbox 1 fotoğraf makinası, 1 telefon, 1 mp3 player falan o zaman sorun çıkar mı? Sonuçta hepsini kendim için almış olabilirim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bir tanıdığımız vasıtasıyla 1-2 yl önce 4 tane(2 si aynı) fotoğraf makinesi getirtmiştik. Bir problem olmadı diyebiliyorum. Akşam kesin bir cevap yazmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bence sorun olmaz ya , hele de cep tel ine hiç olmaz bence at çantaya 4-5 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Peki olursa ne kadar vergi ödüyorum bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya cok ortada bi durum bu mesela 2 laptopa kimse bisi demez biri sirketin biri benim derin 2 cep telde ole ama mesela 2 ps3 getirsen polis killanirda kontrole gireren sikinti olabilir yane getir her kibristan gelirken (2 haftada bir felan geliyo) 10 sise icki getiren bi arkaasim war uck parasini ciakriyo adam ama yane yakalanirsan sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Hediye paketi yapsam bazılarını nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bu getirdiklerini kutulariyla falan aldigin gibi getirirsen, buyuk ihtimal problem olur. ama kendi malinmis(kendin kullaniyomus gibi)gibi getirirsen bisi olmaz normalde gumruk vergileri %8 en dusugu diye biliyorum ama havaalaninda nasil oluyo o isler hic fikrim yok. en iyisi sen havaalani gumrugunde tanidigi olan birini bul ona sor hediye pakedi nolur onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 nerden bulucam havaalanı gümrüğünde tanıdığı olan birini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tanidigi olan birini degil de direkt havaalanini ara sor aslinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar