Rerore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 interntte takılmak hiç çekilir gibi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Çok kötü değil aslında ya. Akraba ziyaretinden iyidir. 7 samurai indir izle bak 170 dk falan bi film 3 gün izlersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Akraba ziyaretleri gercekten CEKİLMİYOR AMA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 keske beni kesselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yakın akrabalara gittim seve seve 2. gün annemler babamlar siz gidin ben daralıyrum dedim oturduğum yerde hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 aynen ya. deliricem laan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ciciyi sev abi 3 gün sıkılmadan mıncıklarım ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Olivies said: Akraba ziyaretleri gercekten CEKİLMİYOR AMA YA evet bayramdan sonraki ilk gün olacak 3 ayrı vizeye çalışmak çok daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 3.5. bardak ıhlamurumu içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Raincloud said: ciciyi sev abi 3 gün sıkılmadan mıncıklarım ben olsam seviyorum olm zaten. hayvanı öldürcem diye korkuyorum. bazen çok sıkıyorum sanırım severken. dişlerim acıyor. 1 sene oldu hala alışamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 küçükken ne güzeldi bayramlar, tek tek dolaşıp el öperdik arkadaşlarla. ilk olarak, geçen bayramlarda para verenlerin ellerini öperdik. para vermiyenlerin ayakkabılar merdiven boşluğundan atardık:D. akşam üstü hasılatı sayıp internet cafeye gidip cs oynardık. sonrasından midyeciye gidip tepsiyi önümüze çekip, tiksinene kadar yerdik. üstüne hala yer kalmışsa birer çeyrek kokoreç yerdik.şimdi bakıyorum küçüklere de bizim o zamanımız gibi eğlenenleri göremiyorum ya, bitmiş yani bayram falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şimdikiler de arcade veya karaokeye gidiyor sonra tiksinene kadar burger king yiyip yer kalmıssa da kfc dadanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ahah millet gelmesin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar