Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 55i versiyonu için temel bug fixlerini aşağıdaki dökümandan bulabilirsiniz. (döküman ingilizcedir). temel bug fixleri - v55i[signature][hline]faust @ noir
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 GRALZZ :tekrikz: ben bu arada trabzona gidiyorum faust :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Eeuhe bende dün buldum bunu koycaktım foruma :) başka bir sitede idi. şimdi baktım benimki almanca :) ii olmuş.. edit:ekleme[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| [Bu mesaj Lyn tarafından 11 Temmuz 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Çok hll olsunda gerekli yerleri türkçeye çevircek delikanlı yok mu :) ben uğraşamam
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bilemediğin yerler olursa yaz çevirmeye çalışırız.[signature][hline]faust @ noir
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Troil yok sağol inglizce varda bu sıcakta kim uğraşcak :)
DalamarUnl Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Güzel bir çalışma tebrik ederim. Ben kişisel olarak 3-4 yıl Sphere üzerinde çalışmama rağmen artık "sphere öldü" diyebilirim. Devir RunUo ve Pol ün devri bence. Tabi seçimler beklentilere göre olduğundan herkesin seçimine saygı duyarım.[signature][hline]Unlive Gaming Community
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Afferim Copy/Paste ine sağlık. Diğerleri gibi bunu da Türkçe'ye çevirsen daha iyi olurdu.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Troil bu aralar laf sokmak şöhreti getiriyor bilmiyomusun :) Saol Faust bunu bilipte buraya koymayanlar var.[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Arion, 11 Temmuz 2004 17:35 tarihinde demiş ki: Afferim Copy/Paste ine sağlık. Diğerleri gibi bunu da Türkçe'ye çevirsen daha iyi olurdu. arkadaşım bu lafından fesatlık çıkarıyorum ben? anlamadığınız bir kısım olursa veya önemli bir kısım, söleyin, çevirmeye çalışırız ;)[signature][hline]faust @ noir
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Faust, 11 Temmuz 2004 20:44 tarihinde demiş ki: arkadaşım bu lafından fesatlık çıkarıyorum ben? anlamadığınız bir kısım olursa veya önemli bir kısım, söleyin, çevirmeye çalışırız ;) Değişik bir dille tebrik ederim demek istedim. Hata bende bazıları bunu ya anlamadı ya da şöhret sandı.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 sağol ;=)[signature][hline]faust @ noir
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Enteresan bi tebrik yönetimi biz yanlış anlamışız pardon...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN
Genor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Sağolasın..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya rica edicem susun. birbirinize girmeye amma çok meraklısınız ya community bölücüler sizi :lol:[signature][hline]faust @ noir
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Millet tr çevirmeni istiyor sen hala ecnebi devam ediyosun... :D[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 11 Temmuz 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Arion, 11 Temmuz 2004 21:17 tarihinde demiş ki: said: Faust, 11 Temmuz 2004 20:44 tarihinde demiş ki: arkadaşım bu lafından fesatlık çıkarıyorum ben? anlamadığınız bir kısım olursa veya önemli bir kısım, söleyin, çevirmeye çalışırız ;) Değişik bir dille tebrik ederim demek istedim. Hata bende bazıları bunu ya anlamadı ya da şöhret sandı. bir insan bu forumlara ayda yılda bir gelip birde havalı havalı imalı imalı msjlar atıosa ya karisma yapmaya çalışıodur yada şöhret.diemaster arkadaşımız bunu belirtmiş ..[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 allah razi olsun nediyem[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Tüh ya bişi eklicektim bu txt dosyasi ben bunu ne diye kaydedecektim sphere de onu sorcaktim. [Bu mesaj wolcano tarafından 12 Temmuz 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 wolcano'ya bence en iyi temel nebula fixleri gerekior :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems|
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Hay bal damlayan azını yiyem senin bence de ya la bu buglar öldürecek beni bir el atin yaf...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 wolcano: hocam scripter olmak istiyorsan biraz meraklı ol. scriptinde hata olduğunda paticik burada olmayabilir. ;)[signature][hline]faust @ noir
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Lucas: Severek yaptığım bir işim ve görev aldığım bir shard var. Boş gezenin boş kalfası değilim, kusura bakma ama bütün vaktimi ne paticiğe ne de kendi forumlarımıza ayırabilirim. Sen bu işi hava atmak amacıyla yapıyorsan o senin sorunun. Şimdiye kadar kimsenin emeğine saygısızlık yapmamaya çalıştım ve kendimce de başardım. Başkalarının scriptlerini kullandım, o kişiler ya bizim için yaptı ya da ben onlardan izin aldım. İlk başta Amentes'i açarken scripting bilgim %-99 lardaydı. Nebula'nın eski scriptleriyle açtım, açarken de Silencer'la konuştum ve iznini istedim. Her ne kadar Bronx yapıp yayınlamış olsa da sonuçta o başka kişiler/kuruluşlar adına yapılmıştır. Fazla uzatmıyım, ben Faust'a tebriklerimi o şekilde dile getirdim. Anlayan anladı, anlamayan da çenesini yordu sadece. ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 olmak istiyorum tabide başa cikamadigim sorunlarda paticikte oluyorum diğer sorunlari hallediyorum surda başlayalı 6 ay oldu su ana kadar sadece 20 şey ögrendim sayardim ama vaktim kisitli fatura full :) NoT:Kaç 20 şey ögrendim saymakla bitmez ama ilk 20 si cok cekici :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Öne çıkan mesajlar