pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Efendim normalde tırnak uzatan birisi değilim ama kimi zaman iş/güçten kesmeyi unutuyorum ve normalden 2-3mm fazla uzamış oluyor. Ne var ki -özellikle sol orta parmağım- klavye kullanırken tırnak etten ayrılıyor gibi oluyor. Yani ben tuşa basınca tuş da tepki vererek tırnağımı itiyor. Diyeceksiniz ki tırnağını kes o zaman, ne uzatıyorsun. Ama biliyorum ki etrafımda tırnak uzatan bir sürü kız ve gitar çaldığı için yine tırnağını uzatan erkek var. Acaba nasıl bir çözüm buluyorsunuz bu tırnak et ayrışmasının önünde geçmek için? Resimli gösteriyorum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 parmaginla degil tirnaginla bastigina gore cok tombul kocaman parmaklarin var, tek tusa basamiyosun diye bi cikarimda bulundum amiright? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tırnağın bozukmuş senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 japon sür abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Çok acıyor ya, en iyisi gidip keseyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Sen dokunmatik ekran da kullanamıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bildiğin fakir lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 404 mü o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Emeğe saygı duydum. Parmak için gg. Direk aldır kolu derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Neyse tırnağı kestim, hala acıyor da biraz daha rahatladım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hic birimiz o kadar dik acıyla klavyeye basmıyoruz,ya tırnakda arıza var senin ya klavyen anormal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 klavye anormal olsa gerek. basınca içeri girmiyor mu kardeşim tuş tırnağını kırana kadar anlamadım ki ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Herkese teşekkürler, tırnağımı kesince sorun ortadan kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 parmagının etli yeriyle basmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Abi basıyorum da mesela wow'da filan w tuşuna devamlı basılı tuttuğumdan bir süre sonra eti içeri göçüyor, tırnağa da baskı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 uzun tırnaklı gitaristler ne iğrençtir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 mousela kos w ye basma.daha rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 O zaman da sağ baş ve orta parmağım ağrıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 gercekten umutsuz bi vaka o zaman yapcak bisi yok. resmen uzuldum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi açıyı biraz degistirsen? dik basmasan da parmak ici ile bastırsan tuslara. olmadı klavyeni degistir belki ondandır problem benim tırnakta 2 cm iken arada bi araya kayıyordu ( misal r ye basarken 4 ve 5 in oldugu yerin altına dogru giriyordu tırnagım) bastırınca da geriye dogru iteleniyor canımı yakıyordu. derken bir yazı gördüm. canımla yaktıgın o ormanı dötünle söndüremessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Gitaristler eğer solak değillerse (ve solak gitar çalmıyorlarsa buna ek olarak) wasd kullandıkları parmaklarındaki tırnaklar kısa oluyor bu arada :P Gereksiz bilgiyi de geçersek, ben de uzun süre w tuşuna basıyorum ama hiç tırnağım değemedi klavyeye, hayır şimdi sağ elimle de deniyorum, ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar