Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlara ve gitarist beylere sorum var

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Efendim normalde tırnak uzatan birisi değilim ama kimi zaman iş/güçten kesmeyi unutuyorum ve normalden 2-3mm fazla uzamış oluyor.

Ne var ki -özellikle sol orta parmağım- klavye kullanırken tırnak etten ayrılıyor gibi oluyor. Yani ben tuşa basınca tuş da tepki vererek tırnağımı itiyor.

Diyeceksiniz ki tırnağını kes o zaman, ne uzatıyorsun. Ama biliyorum ki etrafımda tırnak uzatan bir sürü kız ve gitar çaldığı için yine tırnağını uzatan erkek var.

Acaba nasıl bir çözüm buluyorsunuz bu tırnak et ayrışmasının önünde geçmek için?

Resimli gösteriyorum:

Sosyal ağlarda paylaş

abi açıyı biraz degistirsen?
dik basmasan da parmak ici ile bastırsan tuslara. olmadı klavyeni degistir belki ondandır problem benim tırnakta 2 cm iken arada bi araya kayıyordu ( misal r ye basarken 4 ve 5 in oldugu yerin altına dogru giriyordu tırnagım) bastırınca da geriye dogru iteleniyor canımı yakıyordu. derken bir yazı gördüm. canımla yaktıgın o ormanı dötünle söndüremessin.
Sosyal ağlarda paylaş

Gitaristler eğer solak değillerse (ve solak gitar çalmıyorlarsa buna ek olarak) wasd kullandıkları parmaklarındaki tırnaklar kısa oluyor bu arada :P

Gereksiz bilgiyi de geçersek, ben de uzun süre w tuşuna basıyorum ama hiç tırnağım değemedi klavyeye, hayır şimdi sağ elimle de deniyorum, ııh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...