balon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Böyle bir yerim olsun . ---------------------------- elimde sukutun nabzini dinle, dinle de gonlumu aliver gitsin. saclarimdan tutup kor gozlerinle, yasli gozlerime daliver gitsin. yuru, golgen seni ugurlamakta, kuculup kuculup kaybol irakta, yolu tam donerken arkana bak da, kosede bir lahza kaliver gitsin. umidim yillarin seline dustu, sacinin en titrek teline dustu, kuru yaprak gibi eline dustu, istersen ruzgara saliver gitsin.. -------------------------------------- NFK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Durup dururken ------------------------- durup dururken icimde bir şeyler kopup tikiyor bogazimi, durup dururken sicrayip kalkiyorum yarida birakip yazimi, durup dururken ruya goruyorum bir otelde, holde, ayakta, durup dururken carpiyor alnima kaldirimdaki agac, durup dururken bir kurt uluyor aya karşi bahtsiz , ofkeli , ac, durup dururken yildizlar inip sallaniyor bir bahcede, salincakta, durup dururken mezardaki halim geciyor aklimdan, durup dururken kafamda bir guneşli duman, durup dururken hic bitmeyecekmiş gibi baglaniyorum başladigim gune, ve her seferinde sen cikiyorsun suyun yuzune.. ------------------------ Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben bu topice nasıl geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Necip Fazıl ve Nazım Hikmet bir arada baya iyi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ----------------------------------- bırakın matemi yahu! bırakın feryadı, ağlamak faide verseydi, babam kalkardı! gözyaşından ne çıkarmış? niye ter dökmediniz? bari müstakbeli kurtarmaya bir azm ediniz! ----------------------------------------- Mehmet Akif Ersoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 -------------------- kar kesti yolu sen yoktun. oturdum karşına dizüstü seyrettim yüzünü gözlerim kapalı. gemiler geçmiyor uçaklar uçmuyor sen yoktun. karşında duvara dayanmıştım konuştum konuştum konuştum ağzımı açmadım. sen yoktun, ellerimle dokundum sana ellerim yüzümdeydi. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Altı kaval üstü şeşhane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 hepsi göçmüş hani yoldaşlarının hiçbiri yok, sen mi kaldın yalnız kafileden böyle uzak? postu sermekse meramın yola, serdirmezler; hadi gölgenle beraber silinip gitmene bak. Mehmet Akif Ersoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar