Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Partision magic i yükledim ama disk geometrisi ile ilgili bi sorun yarattı bana basit ve güvenli bir yöntem söyleyebilirmisiniz nasıl yaparım bu işi?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Allah yardımcın olsun , 1 kere bu işlerle uraştım linux yüklemek için , birdahada uğraşmak istemiyorum , allah kimsenin başınada vermesin böyle bir işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ben Linux`un "fdisk" i ile her turlu problemi cozuyorum valla :) Hic gerek kalmiyor Partition Magic `e falan.. Disk Geometrisi ise BIOS tan haleldilebilecek bir olay. Orada verilen degerleri BIOS taki disk tanimina yazinca, genelde duzeliyor.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 denedim olmadı sharky şey diyor partişınlar yeniden yaratılcak kardeş diyor.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Aman dikkatli ol. Partition falan ufak bir hata ile format atar pırt diye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 işte ondan tırsıyorum böle güvenli bi prog lazım bana ya[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bende şu an hem xp hem 98 hemde mandrake 10 var hepsini bi arada çok güzel götürüom partition açcak boş alan yoktu cde 98 dde xp vardı cnin içine linuxun fdiski ile gömdüm windowsun boş gördüğü bi partition açtı ondan sonra xp açılmadı recovery consoledan bootcfg /rebuild filan yaptık boot.ini yi silip düzeldi şu an çok süfer du bi linuxe geciim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar