Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 kusucam. aksam 3 tabak kavurma yemistim, simdi 2 tabak daha yidim. gün boyu yaklasık 10 adet baklava yedim cesitli yerlerde. midem isyan ediyor su an. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ama adam dedi kavurmayı abartmayın die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 BAKLAVAAAAAĞ Ben bir keresinde 1 koca tepsi baklava bitirmiştim toplam 1 saatte. Kusmamıştım ama bir 3 kilo almıştım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 burada bulamayanlar var yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 3 teyzem 1 halama 1 kuzenime gittim. kavurma 2 yerde yedim, pilav 2 yerde, yaprak dolması ve su böreği 2 yerde. bol miktarda çay. tutulan şekerlerden almadım . su içtim bol,iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sesu said: BAKLAVAAAAAĞ Ben bir keresinde 1 koca tepsi baklava bitirmiştim toplam 1 saatte. Kusmamıştım ama bir 3 kilo almıştım galiba. bi insan nasıl bu kadar tatlı yiyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 balon said: 3 teyzem 1 halama 1 kuzenime gittim. kavurma 2 yerde yedim, pilav 2 yerde, yaprak dolması ve su böreği 2 yerde. bol miktarda çay. tutulan şekerlerden almadım . su içtim bol,iyiyim sen git kus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 su kurban bayramında kavurma yiyemedim yahu. sevaptır yollayın banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Tavuk döner daha güzel valla, ben bol bol ondan yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pogodi said: sesu said: BAKLAVAAAAAĞ Ben bir keresinde 1 koca tepsi baklava bitirmiştim toplam 1 saatte. Kusmamıştım ama bir 3 kilo almıştım galiba. bi insan nasıl bu kadar tatlı yiyebilir Keşke elimde ergenlik fotoğraflarım olsa da sana gösterebilsem. Küçük bir ayıydım ben. Herşeyi yiyordum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bende pizza yedim ton balikli kurban niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sesu said: pogodi said: sesu said: BAKLAVAAAAAĞ Ben bir keresinde 1 koca tepsi baklava bitirmiştim toplam 1 saatte. Kusmamıştım ama bir 3 kilo almıştım galiba. bi insan nasıl bu kadar tatlı yiyebilir Keşke elimde ergenlik fotoğraflarım olsa da sana gösterebilsem. Küçük bir ayıydım ben. Herşeyi yiyordum ya. simdi büyüdün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 pogodi said: sesu said: BAKLAVAAAAAĞ Ben bir keresinde 1 koca tepsi baklava bitirmiştim toplam 1 saatte. Kusmamıştım ama bir 3 kilo almıştım galiba. bi insan nasıl bu kadar tatlı yiyebilir 1 kutudur belki çünkü 1 standart baklava tepsisi adamı yani her yönden fena eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 mokoko said: su kurban bayramında kavurma yiyemedim yahu. sevaptır yollayın banada. hakikaten nerdeysen belirt , yakınsa getiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben bugün 2 tane baklava yedim hayatımda ilk defa yapma bidaha şesu bebeyim hsdgjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ultrAslan said: sesu said: pogodi said: sesu said: BAKLAVAAAAAĞ Ben bir keresinde 1 koca tepsi baklava bitirmiştim toplam 1 saatte. Kusmamıştım ama bir 3 kilo almıştım galiba. bi insan nasıl bu kadar tatlı yiyebilir Keşke elimde ergenlik fotoğraflarım olsa da sana gösterebilsem. Küçük bir ayıydım ben. Herşeyi yiyordum ya. simdi büyüdün mü? E o zamana göre büyüdüm tabii. Not ebatwise. İnsanı boyutlarda kalabiliyorum artık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 not ebaywise diye okuyup duruyorum o da güzel ama insan yedisinde neyse yetmisinde de odur diyorum icinde bir ayi var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 E tabii canım. Onu inkar eden yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Kavurma varsa ye, kus, yine ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar