Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanırım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 teyzem 1 halama 1 kuzenime gittim.
kavurma 2 yerde yedim, pilav 2 yerde, yaprak dolması ve su böreği 2 yerde. bol miktarda çay. tutulan şekerlerden almadım . su içtim bol,iyiyim
Mesaj tarihi:
sesu said:

BAKLAVAAAAAĞ

Ben bir keresinde 1 koca tepsi baklava bitirmiştim toplam 1 saatte. Kusmamıştım ama bir 3 kilo almıştım galiba.

bi insan nasıl bu kadar tatlı yiyebilir
Mesaj tarihi:
balon said:

3 teyzem 1 halama 1 kuzenime gittim.
kavurma 2 yerde yedim, pilav 2 yerde, yaprak dolması ve su böreği 2 yerde. bol miktarda çay. tutulan şekerlerden almadım . su içtim bol,iyiyim

sen git kus
Mesaj tarihi:
pogodi said:

sesu said:

BAKLAVAAAAAĞ

Ben bir keresinde 1 koca tepsi baklava bitirmiştim toplam 1 saatte. Kusmamıştım ama bir 3 kilo almıştım galiba.

Keşke elimde ergenlik fotoğraflarım olsa da sana gösterebilsem. Küçük bir ayıydım ben. Herşeyi yiyordum ya.
Mesaj tarihi:
sesu said:

pogodi said:

sesu said:

BAKLAVAAAAAĞ

Keşke elimde ergenlik fotoğraflarım olsa da sana gösterebilsem. Küçük bir ayıydım ben. Herşeyi yiyordum ya.

simdi büyüdün mü?
Mesaj tarihi:
pogodi said:

sesu said:

BAKLAVAAAAAĞ

1 kutudur belki çünkü 1 standart baklava tepsisi adamı yani her yönden fena eder :)
Mesaj tarihi:
ultrAslan said:

sesu said:

pogodi said:

sesu said:

BAKLAVAAAAAĞ

simdi büyüdün mü?

E o zamana göre büyüdüm tabii. Not ebatwise. İnsanı boyutlarda kalabiliyorum artık sdf.
  • Yeni Oluştur...