Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. moviede hazir :D

Gladric

Öne çıkan mesajlar

hayır öyle bir şey uyandırmadım, sadece öyle tahmin ettim linke gidip oradaki mesajları görünce, sen de öyle olmadığını söyledin bitti gitti

şimdi çıkıp da yok yalaka desem falan diyerek daha da düzeltmiyosun durumu onu da söyliyim :)

[edit]
tabi ki bozulurum, ben sana adamı kötülemişsin demedim sadece bu şekilde bir yoruma katılmıyoru dedim istersen tekrar gözden geçir, ama sen direk yalaka mısın diyosun :)
ikisi kıyaslanacak örnekler değil bence :)

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Temmuz 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben amacima ulastim iste black o ornegi vererekten. sen orda o mesaji atarken adama yalakalik yapmayimi istiyodun? bence hayir, orda takdir/tebrik ediyosun. ama bak bide tam tersten olayi alip cat onune koyunca nasil oluyomus? yani bana yaptigini ben sana yaptim. sen tersten aldim bende tam tersten aldim :)

[Bu mesaj Xalthos tarafından 10 Temmuz 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xalthos, 10 Temmuz 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
ben amacima ulastim iste black o ornegi vererekten. sen orda o mesaji atarken adama yalakalik yapmayimi istiyodun? bence hayir takdir ediyodun. ama bak bida tam tersten olayi alip cat onune koyunca nasil oluyomus? yani bana yaptigini ben sana yaptim. sen tersten aldim bende tam tersten aldim.

dediğim gibi alakası yok
benim yaptığımı iddia ettiğin şeyi yapmış olmuyosun öyle diyerek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

yok kitlenecek bişe yok
bi yanlış anlaşılma oldu, bir başka yanlış anlaşılma tehdidi ile ilk yanlış anlaşılmaınn gerçekten yanlış anlaşılma olduğu pekiştirildi :p

yolumuza devam ediyoruz....[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

iyide zaten gladric bu vidyoyu insanlardan kurtulmak icin cekti. ben şahsen laf olsun diye izledim adam kendini ilk 2 vidyoda ıspat etti zaten.O skill yok diyenler kessin bakalım sadece konuşurlar peh. asıl o kadar buyuttunuz Dem hibbies da iş yok be sen ver bana 2 tane rr 10 chanter ben castle sauvage ı bile alırım[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

su an aktif degiller exc'da, alman serverinda takiliyolar.
su an midgard'dan iki guclu gg (nolby pride, groove) emain i yonetiyo diyebilirim. dh geri donse bile bu iki gg a karsi sansinin fazla olabilcegini dusunmuyorum. np in movie linkini koydum kitlenen threadlerden birine hangisiydi unuttum o kadar cok kitlendiki :) izlerseniz daha iyi anlarsiniz

[Bu mesaj Xalthos tarafından 11 Temmuz 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla kim ne derse desin geçen gün gözümüzün önünde 1fg yi tek balışına kesti ve eminim yine keser :)
abi o charda tonla tuş, tonla timing gerektiren zamazingo var. inanmıyorum bir ikincisi kişi çıksın aynı şeyleri yapsın.
eğer çekerse 4. moviede kimse konuşamıyacak çünkü küçük dillerini yutacaklar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xalthos, 11 Temmuz 2004 01:07 tarihinde demiş ki:
proxa bu forumda ona laf atan varmi? sen kime neyi anlatiyosun burda onu anlamadim ben.
FH forumuna alalim seni, orda de bunlari diceksen.. :)
yok ya sana demiyorum ben alınma ben keni çapımda konuşuyorum :P milletin burda nerf diye ağlaması gibi yani :)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...