Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 buyrun link :)[signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 [Bu mesaj Gladric tarafından 06 Temmuz 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 öyle dediğin gibi baştan savma olmamış aslında gayet süper kesmişsin işte arkadaşları, yalnız sonu cart diye bitiyo :) tam hatırlamıyorum ama şu suda kestiğin elemanla baya bi savaşmışsın (içinde değil yüzeyde) ona güldüm, bi de gate'den geçenlere "ce eee" yapar gibi yardırmana[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 indiremedik ki izleyelim, daha %1 de :([signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 lol adam mesajı 2:30'da atmış ben saat 3:30'da izledim hamdi abi ne iş? :p sonradan görünce böle mi olunuyomuş yaw :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 evet öyle oluyo ama yakışır[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 tower onunde heriflere dalip sonra iceri kactığın sahnede 2. yi oldurebildin mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 gladric sadece 2. movie ni izledim ama bir görüşümü bildirmek istedim *! öhöm* bütün videolarda genelde sadece izlenebilitesi olan şeyler var yani abuk subuk öldüğü yerleri çıkartıyor herkes haklı olarak :) şimdi sen bize öle bir film çekki eğitim şeysi gibi olsun öldüğün yerleri çıkarma bizde ders alalım oralardan.Daha güzel bir albion için el ele[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ya gladric jim bu link in host u cok mu dandik yoksa bendemi bisey var 512 adsl le 13 le cekiyorum valla :P Quantum İceCream 50 wizzy Hexa 35 mercenary inc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 gelmioooo gelmiiooooooo cok yavash aloooo, daha iyi bi host yokmu???[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 su andaki host gayet iyi aslinda ama cok fazla dl oldugundan dolayi kastiriyo heralde 1 2 gune rahatlar[signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Burdan da çekebilirsiniz, denedim 120 ile bile çekiliyo :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 blackrose'un verdiği linkin hızı daha iyi.[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - RR2 - Kay Aexna - 22 Shadowblade - RR1 - Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 gayet güzel olmuş :) yannız bişiyi merak ettim 1. bar 5. slotdaki macro ne?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 qb lerin ortasindaki makrolari soruyosan onlar qb ler arasinda kolay gecis yapmaya yariyo yani Shift+2 yapmak yerine 1. barda o makroya tiklayip 2 ye geciyo... Quantum İceCream 50 wizzy - exc Hexa ------------- 36 merc - exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 oku bakalim exc ahalisi movie'in hakkinda neler yazmis http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=23194 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ben bütün mesajları okudum orada bir kısmı haklı, diyolar ki düşük RR adam kesmiş, kestikleri isen vaktenmiş vs vs yalnız adam kendisi söyledi, yani gladric, movie movie dediler ben de baştan savma bi gecede ne bulduysam ekledim bu çıktı diye, yani ahan da en süfer movie'mi yaptım demedi açıkçası ilk iki movie daha iyiydi bunu kendisi de kabul ediyodur zaten, oradaki yorumları yapanların neredeyse %90'ının ilk iki videoyu izlemediğine ve sadece buna bakıp yorum yaptığına eminim, çoğu söylemiş zaten diğerlerini izlemediklerini dolayısıyla "hayır oradaki mesajlar traş, adam über süper" demiyorum ama "bak bakalım excalibur halkı movie'n hakkında ne düşünüyor" gibi ne anlama geldiği ortada olan bir yoruma da katılmıyorum xalthos'cum ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ne diyosun guzelim? :) ben okumadim bile o threadi. kim ne demis gladric icin beni ilgilendirmiyo sadece gorunce FH forumlarinda gladric in ismini adaminda okumasini istedim. banane yoksa gladricden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 hadi len düsük rr miş rr10 rm kesiyo be yürü be[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 güzelim bişe demiyorum pardon oku istersen o zaman :) gladricten sanane ise niye okumadığın foruma yönlendirdin ki o zaman :) yani orada ne yazdığını da bilmiyosun sonuçta, güzelim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 US serverlarda oynayan kac kisi FH forumlarini takip ediyor? Cok fazla oldugunu sanmiyorum. Adamin moviesi hakkinda EU playerlari thread acmis bence guzel bir olay. Belki ben yazmasam buraya hic goremeyecekti o threadi. Bu arada ben okumak zorundamiyim? Topic gladric hakkinda. Ha nasil US serverlardaki playerlarin movieleri cartlarti curtlari beni pek ilgilendirmiyosa belki Gladric'i de EU da oynayan oyuncularin moviesi hakkinda yaptigi yorumlar ilgilendirmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 isterse kiç kimseyi kesemesin level 1 adama olsun bu movie eu forumlarında konusuluyosa bişey vardır kardeşim :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 neyse okumamışsan ben söyliyim o zaman o verdiğin linkteki insanların %90 ı bu ne , nesi iyi bu videonun, müzik iğrenç, adamda öle ahım şahım skill yok, düşük rr'leri kesmiş, buffsızları kesmiş, isen vaktenleri kesmiş, sux türü mesaj atmış hal böyle olunca, linki de "oku bakalım excaliburdakiler ne demiş" diye verince senin okumuş olduğun izlenimi uyanıyor, yani hiç akla gelmeyecek bir şey değil bu, öyle olunca da benim yukarıdaki mesajım çıkıyo işte, bişe demedim ki zaten aynı fikirde olmak da olmamak da gayet mümkündür yeter ki yanlış anlama olmasın ve yanlış anlamaya müsait şeyler yazılmasın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 senin benim yazimdan anladigin sey belki benim ifade etmek istedigim sey olmayabilir ama sen o sekilde bi mesaj ataraktan olayi oraya cekiyosun. mesela bende sana ayni seyi yapim. "gayet süper kesmişsin işte arkadaşları" demissin.. eu forumlardada %90 i kotu demis adamin movie icin. (bunuda sen yazdin demisler mi gercekten onuda bilmiyorum) o kadar insan kotu diyo ama sen super kesmissin diyosun yoksa sen adamin yalakasi misin? bu nasil oldu black? bence hos olmadi.. yani bazi yazilar olmadik yerlere cekilebiliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 çok güzel şeyler düşünmüşsün tebrik ederim ikisinin alakası olmasa da çünkü ben demişim ki said: BlackRose, 10 Temmuz 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ...dolayısıyla "hayır oradaki mesajlar traş, adam über süper" demiyorum ama ... ama sen okumadığını belirtmemişsin o mesajında olayı başka bir boyuta çekmek istiyosan o başka tabi, ben ilk okuduğumda ve gidip mesajlara baktığımda aynen bahsettiğim gibi anladım, bu art niyetten değildi sadece ibre o tarafa doğru daha ağır basıyodu, başka okuyan oldu mu bilmiyorum ama böyle düşünen çıkmıştır, senin yaptığın yalakalık yorumu ise tamamen art niyet içeren, öyle anlamak için normal üstü gayret gösterilmesi gereken bir yorum tek bir cümleyi alıntı yaparak o sonucu çıkarmak da büyük başarı tabi, her ne kadar böyle bir yorum yapsam nasıl olur, iyi olmaz demiş olsan da aslında bu yorumu yapmış olmandan farklı bir şey de dememişsin neyse, dedim ya yanlış anlaşılma olmasın yeter ki [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Temmuz 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xalthos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 abi resmen adami kotuluyomusum imaji uyandirdin daha ne diim ki sana :) adamin alakasi olmadigi bi yerde hakkinda thread aciliyo bunu gorunce direk buraya yaziyorum hosuna gidebilcegini dusunerekten (icerigini okumadik belki hata ettik) sen gelip tam tersten yaklasip olayi saptiriyosun. bak ayni seyi ben sana yapinca nasil bozuldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar