dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sxe 8.4 indirdim, zannedersem son surum bu ve şöyle bi sorunla karsilasiyorum: sxe'yi oyundan once calistirdigimda oyun acilmiyo, cift tikladigimda oyun acilmiyo. sxeyi kapatip oyunu acip, sonra sxe actigimda server beni sxe korumanız yok diyip oyundan atiyo. nasil cozerim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 YA BI TON ERKEK VAR BU FORUMDA CEVAP VERSIN BIRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mutlaka oynayıp cevap verecek birileri vardır bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 YA HADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bi defa mantıken önce sxeyi açıp oyuna girmen gerekiyorda onu açtıktan sonra oyun neden açılmıyor aklıma çözüm gelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bide oyun neden açılmıyor hata felansa içeriğini yazda bakalım bi cs oynamayalı 2 yıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 En son militia haritasında oynamıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 oyun acilmiyo hata falan yok cift tikliyorum kum saati cikiyo 1 2 sn duruyo sonra kum saati gidiyo mouse iconundan ama oyuna dair tık yok acilmiyo. hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Windows Vista veya 7 kullanıyorsan uyumluluk modunu değiştirmeyi veya admin olarak çalıştırmayı deneyebilirsin. Hiç bir tepki vermeyen uygulamalardaki genel sorun bu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 vista degil xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ve sxe kapatinca normal aciliyo connect cs1.oyunortami.com:27015 giyip konsolundan baglaniyorum sonra CORT ekrani karartip kickliyolar git sxe 8.4 yukle diye ULAN ZATEN O VAR BENDE. ya imdak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hadi bak bi ton adamsiniz, cozersiniz. aslansiniz kaplansiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Boş ver kasma sen onlara burdan devam et. http://www.barbieoyunlari.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 counter strike sxe 8.4 launch error diye arattım ayıp siteler çıktı. Arıyorum ama hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sen oyna onu. hatta git irl barbilerinle oyna. hadi cozum uretin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 aslansin kaplansin pekaziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 angel wings verilsin diye talep şeedicem sana eger cozersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sxe istemeyen serverlara gir. şurada olması lazım bir sürü. http://www.game-monitor.com/search.php?=undefined&vars=&game=cstrike&location=TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sxe ye sağ tıklayıp run as administrator yap o zaman atmaz server bana da olmuştu daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bulacam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 oyundan önce aç tabi yine run as administrator'la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 o indirdiğin sxe versionu kolpa olabilir bi ara yeni sürümler çıktığında full trojan felan oluyordu öyle bi versiyona denk gelmiş olabilirsin. ilk alternatif http://sxe-anticheat.org/sxe-injected-8-4-yeni.html şurdan edinmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bence çalıştırdı, girdi oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sxe kadar hıyar bi program yok ama. ben hepsinde trojan olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 en son patchi çekiceksin http://www.senoyna.com/dosyalar/?do=file&title=cs-1-6-v23-update&cid=4&ctitle=counter-strike&id=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar