pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Gece gece depresyona soktu bu şarkı off. Abi müthiş bir ses, ölmedi gerçi ama saygıyl anıyorum yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Ağlıyorum resmen ya.Ömrünüm son durağında seni buldum yanımda Aşkımın son baharında son yapraksın dalımda Bin keder yüklüyüm gülmedi yüzüm Bir gece kalsın yanında dinlensin gönlüm Böyle dertliyim hasret çekerim Yoktur huzurum ağlar gezerim Ben Tanrı misafiriyim yersiz bir garibim Bana bir yer ver kalbinde benimdir diyeyim Garibim yer ver garibim yer ver Kalbimin esrarı çözülsün varsın Öyle sevgi bu akşam felek kıskansın Böyle dertliyim hasret çekerim Yoktur huzurum ağlar gezerim Ben Tanrı misafiriyim yersiz bir garibim Bana bir yer ver kalbinde benimdir diyeyim Garibim yer ver garibim yer verSöz: Fikret Şeneş & Müzik: Rahbani Brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 70'lere dönmek istiyorum. Nayır nolamaz demek, bakımlı ve ufka dalan kadınlar görmek istiyorum. Antika arabama binip deniz kenarına gitmek, güneş batarken tüttürmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Abi bu şarkıyı söyleyen kadın 30 sene sonra dekolte giyip memesini gösteriyor ona buna, ne kadar acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Köy şarabı eşliğinde harika gidiyor şaka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Onlarca insanın böyle müthiş bir konuya mesaj atmak istediğini, ama konunun güzide akışını bozmamak için sustuğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Niye kimse mesaj atmıyor yav buraya, herkes metalci emocu gençlik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 daha ziyade bir "pekaziz kafayı güzel bulmuş rahatsız etmeyelim" havası sezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 götür kankaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar