pnoise Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 paypal a banka hesabımı koydum. yapmak istediğim şey siteye bi buton koyup. destek olun yazıyısı koyup. üyelerin istediği kadar fiyat vermesini sağlamak. bunu paypalda nasıl yapabilirim. onu bulamadım. o özelliği hazırlamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sanırım Merchant > Website Payment Standarts ondan sonra sağ tarafta istediğini seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 noldu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Derin bir depresyona girdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Selam paypal hesabımdaki parayı banka hesabıma aktarmak istiyorum. bu durumda TL hesabı olduğu için direkt paypal amca TL' ye çeviriyor kendi kurundan (ya da banka kurundan bilmiyorum). Fakat ben kredi kartı hesabına aktarmak istediğim zaman da TL' ye çeviriyor. Yahu arkadaş belki benim dolar hesabım var ona bağlantılı, neden bana sormadan cart diye kuru kendi kafandan belirleyip TL olarak aktarıyorsun? zaten %4-5 civarı bir kesinti ilk başta oluyor parayı alırken, sonra hadi acil dedik 600 lira altı çekim yapıyoruz oradan da bir 5 dolar giriyor. 1.45 olan dolar kurunu 1.41 den hesaplıyorsun oradan da bir 15-20 lira giriyor. 600 lira altı bir çekimde 45-50 lira zarar. tümüyle zararsın paypal, ziyansın paypal demek istiyorum. TL' ye çevirmeden kredi kartı hesabına aktaramıyor muyuz paypal' de? bu %4-5 işlem ücretini ödememenin bir yolu yok mudur (misal belli bir miktara kadar ödüyordur da sonrası ödemiyordur ne bileyim)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Işlem ücreti hep ödersin o ayrı birşeyde, Eğer belirtiğin hesap dolar hesapı ise Visa zaten onu gösterir paypale yani $ Hesabımı vs onu paypal görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar