Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Oha abi ya bu mu insanlik ya. Ben bu videoyu izlememiştim. Nedir bu cidden ya? Bu adam ciddi olarak cezalandirilmali. Gerekirse ben gidip şikayette bulunurum. Bu ne demek ya?
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bende ilk defa izledim. Hayvanların tendonlarını kesiyor. Hayvan yere basamıyor kaçmaya çalışırken. Bu nasıl bir manzaradır. O hayvanın boynunu kesişi falan. Adam 900 küsür ceza almış üstelik. Bence hapis cezası almalıydı. Kısacası paran varsa sokak ortasında hayvan katletmek serbest ülkemizde.
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hiç işim olmaz kurbanla ama hep merak ederim,millet 500ytl kurbana veriyor,20 ytl kestirmeye veremiyor mu,ferrari lpg
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 "Tatar Ramazan" said: Zinhar olmaaaazzz!! Velakin günaha girer, fifty huri maynus olursun! Kan akacakkkkkk okaa!! huri verilmiyormuş artık. burdan götüürülcekmiş giderkene.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Aluriel said: "Tatar Ramazan" said: Zinhar olmaaaazzz!! Velakin günaha girer, fifty huri maynus olursun! Kan akacakkkkkk okaa!! huri verilmiyormuş artık. burdan götüürülcekmiş giderkene. nuriyle idare ederler artik
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kurban bayramında biraz da insan kesseler.toparlarız durumu 5 seneye
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 su arka bacaklarini kesme olayini yeni gordum bende Umarim en kisa zamanda ölür bu ya, cok icten diliyorum bunu.
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 O adamın yaptığı resmen cinayet, işkence. Orada linç edilse yeriydi yani. Bizde hayvanların yasal hiçbir hakkı olmadığı için resmiyette de hiçbir yaptırım uygulanamıyor bu tip insan dışı varlıklara.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bizim bakıcı kızlarda ineği hafriyat çukuruna düşürmüşler yetmez gibi kesecek adamda peşinden atlayıp 2 bacağını kırmış. Fıkra gibi valla.
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bana yediğimiz etler yüzünden büyük ve küçükbaş hayvanlar kesiliyor dedirtemezsiniz !!!!! Hadi hepimiz vejeteryan olalım. Edit: Yanlış anlaşılmasın, ibadet yapacam derken işkence yapmak hayvanlık o ayrı. Ayrıca boğa kesmek de resmen felakete davet çıkarmak. Alın koyun koç kesin birader.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bu işi yapan yaratığın dolandırıcılıktan mı ne hakkında arama emri varmış 7 senedir aranıyormuş, kurbanla ilgili ifadeden bir kaç gün sonra uyanıp karakola geri almışlar. Umarım ceza alır hiç olmazsa bu suçtan.
Öne çıkan mesajlar