Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RP özürlü Jedilar...

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

jedilar çok da güçlü değil ilk olarak onu söyleyeyim. Jedi initiate i hele, novice brawler dahi öldürebilir.
Jediların hem xp toplaması, hem de alet edavat sahibi olması (crystal pearl ...) gerçekten hem çok emek hem de çok zaman isteyen bir iş. Holo grinding ile SOE kesinlikle sunu amaçlamıştı : Çok zor bişi olsun, 22-32 prof. u kim masterlayan insan, bu yola baş koymuştur, jedilarımız öyle olsun dediler. İyi bir plan gibi gözükse de, bilgisayar başından kalkmayan bab ları unuttular gibime geliyor, ki onlar da şu anda titleları açık, saberlarını sallaya sallaya geziyorlar.
Bir jedi öldüğünde yaklaşık 200k jedi xp kaybediyor. Bizim xp sistemimize vurursak neredeyse milyona denk geliyor. Bu eziyet demek. Ama kesinlikle böyle olmalı bu rakam. Jedilar mümkün olduğu kadar zor şartlara sokulmalı. Şu anki yeni sistemde, Light jedi lar oylama sistemi ile, dark jedilar ise duellolarla rütbe atlayacakmış. SOE ın yapması gereken, özellikle light jedilarda oylama durumlarında, oy kullanacak jedilara RP duygusunu aşılamak. Çünkü çoğunluk RP yaparsa, bu adamlar padawan seviyesinde kalacaklar. Çünkü zaten zor olan Knight questlerini bitirseler bile bir işe yaramayacak, oylamada onun yerine Role Play yapan herhangi bir ceday seçilecek.
Dark Jedilara gelince de, zaten RP yapana force destek verir, "May the force serve you well" hesabı hehe :)

Jedilar zor şartlara sokulmalı diyordum. Şu anda 4-5 arasındayız film olarak. Jediların durumunu herkes biliyor. Bir adam, değil jedi olduğunu belli eden o saberı sallamak, force dan bahsetse bile imparatorluk kafasına binecekken, nereden çıkıyor bu galaksinin en kalabalık şehirlerinde, kafanda title elinde saber gezmek?

SOE ın yapması gereken, şu jedilar iyice bir elekten geçene kadar hayatı onlara zindan etmek. Ben de questleri bekliyorum ve deli gibi uğraşacağım, ama oyundan zevk, ancak oyun bana-bir jedi a- zindan edilirse alabilirim. Çünkü çoook eskilerde kaldı o iyi polis jedilar. Hiç SOE den şikayet etmesin şu anki padawanlarımız, çünkü bir jedi guardian a karşı, SOE developerları bile hiçbirşey yapamaz :D

SWG harika bir oyun, buraya yazan birkaç arkadaşın aksine, bence galaksi çok güzel biçimde yansıtılmış. Her MMORPG de istisnalar olur, yani bir skill i surrender ettiğinde tamamen unutmanız da saçma o zaman. Ama başka yolu var mı? Yok ne yazıkki. Buna da şükür, artık en azından DVD player a muhtaç değiliz, Star Wars evrenini görebilmek için. Hatta onda yaşama şansına sahibiz.

SWG, SW ile çok ufak dahi olsa bir ilgili olan kişiyi mest etmeye yetecek bir oyundur. SOE güzel bir politika izliyor, 1 senede çok yol aldı oyun, ve geleneceği çok açık. OOnçün, şu jedi işine de el atmalı, ve üzerinde ceday olduklarına dair en ufak işaret taşıyanları direk TEF yapmalı

P.S. Arkadaşlar şunu anlayamadım. Yeni sistemde Dark Jedilar direk imperial, Light Jedilar direk Rebel faction a katılmış oluyor, Dark olup da rebel olma şansınız yok. Ben dumur oldum duyunca, niye böyle birşeye ihtiyaç duymuş bunlar? Mantığı nedir?[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lahmacun, 06 Temmuz 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
Penth yazını okuyunca dayanamadım , "Almayacağım , oynamicam Online oyun" diyodum ama ben SW'siz daha fazla dayanamıyorum , bekleyin beni :D

Ya, ben böyle yaparım adamı hehe :D
Gel gel, hoşgeldin.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Sgecca;
Beklentilerimizle değişkenlik gösteren şeyleri değerlendirmek ve yorumlamak bence kesinlikle mantıklı değil.
Dediğin gibi sen günün yorgunluğunu ve sorunlarını unutmak için oyun oynarken, ben boş vakitlerimi arkadaşımlarımla eğelenerek geçirmek için oyun oynuyorum
(not: buradaki oyundan kastım sadece SWG olarak algılanmasın, haftasonları eşlerimizi çarşı pazara yolladığımıza da bir araya gelip oynadığımız PES3 turnuvalarını da kastediyorum)
Daha önce de belirttiğim gibi, role play yaparak oynamak bir kişisel tercih, bu nedenle de kalkıp ben yapıyorum sizlerde yapın gibi bir mantık olamamalı yukarıda da belirtmek istediğim buydu.
Oyunların türü ne olursa olsun onlardan beklentimiz ölçüsünde zevk alırız, oyunu nasıl oynadığımız da kişisel bir değerlendirmedir.
İyi öğlenler[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
--------------------------------
Goktug Tetik - Star Wars Galaxies
Eclipse - Combat Medic/Carbineer
Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
Sosyal ağlarda paylaş

Eklemek istediğim bir başka konu ise, bu tarz oyunlarda karakterlerin meslekleri, yada bağlı oldukları gruplar ile ilgili her hangibir bilginin oyuncunun üzerinde yer almaması gerekir.
Oyun firmaları bir de bunu başarırılarsa, işte o zaman oyuncuların kendi içlerindeki iletişimin artışına imkan verilmiş olur.
Bir oyuncunun mesleğini ona sormadan öğrenmek bana da mantıklı gelmiyor, yada hangi gruba bağlı olduğunu oyuncular üzerilerinde ki taşıdıkları giysiler ve renkleri ile belli etmeliler yoksa adlarının yanında yazan kısaltmalar ile değil.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild

[Bu mesaj Kumadam tarafından 07 Temmuz 2004 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun ne role playing'i ne de tematik eğlenceyi desteklemiyor. Eğer işi "o nasıl olur, bu nasıl olmaza" dökersek sayfalar, fasiküller tutar. SWG tasarım harikası ama bugları, eksiklikleri ve çoğu da oyuncu komünitesi/tasarım grubu hatalarından kaynaklanan sorunlarıyla oynanan bir oyun. Öyle ben Jedi olacağım evrendeki dengeyi sağlayacağım heyecanıyla giren herkes bir süre sonra acı gerçeği görüyor. Bir jedi olup role play yapmaya kalkarsanız başınıza gelecek olan tek şey şudur:

Coronet Cantina:

-Ben, gücün öğretilerini izleyen genç bir padawanım.

*Eye Shot, Eye Shot, Eye Shot, Eye Shot, Eye Shot, Eye Shot, Eye Shot, Eye Shot, Eye Shot, Eye Shot, Eye Shot* You've lost 200.000 jedi experience.

-Sen! Gücün karanlık tarafının hizmetkarı, çok geç olmadan yanlışından dön ve eski onurlu jedi yoluna devam et.

*Polearmsaberhit3, Polearmsaberhit3, Polearmsaberhit3, Polearmsaberhit3, Polearmsaberhit3, Polearmsaberhit3, Polearmsaberhit3, Polearmsaberhit3,*

You've lost 200.000 jedi experience.

Budur yani, aksini beklemek ya da "şöyle olsun" diye ummak yerine patch 10'a kadar grind'ı bitirin derim. A friendly reminder folks.Zaten fss açılınca oyundaki rp yokluğunun en son sorun olduğunu farkedeceksiniz.[signature][hline]
'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'.

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 07 Temmuz 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi larin suan nekadar guclu olup olmadiklari belli degil. Zaten sundan vazgecin "Jedi Initiate" "Jedi Padawan" Jedi degildir. Hikayede Padawan olarak bilet kesen tek kisi herhalde Anakin dir. Oda zaten üstün bir varlik olarak kabul ederiz. Padawan ve Initiate herturlu Elite Combat Proff u oldurebilmelidir zaten teke tekte. Knight dan sonrasi anca BH ye kalmalidir. Zaten Bh lerin hicbiri biz guardian knight oldurelim demez.

Onun disinda suan oyunda bulunmamasi gereken bir karaktere sahipsiniz. Jedi sayisi dusmek zorunda hemde cok buyuk bi dusus yasamak zorunda.

TC2 de gorduk krayt tanklayan jedi lari. Ozamandami gucsuz denilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 07 Temmuz 2004 10:28 tarihinde demiş ki:
ermynorac a çok önemli bir düzeltme episode 4 ile 5 arasında jedi sayısı sadece 2 dir. obi-wan da öldükten sonra ki bence luke da 4 te jedi sayılmaz sadece bir jedi vardı eğer yoda'yı da sayarsak bu iki eder. soe'nin oyununda iste 1032985034895 adet jedi var ki bu jedilar bilmiyorum ne derseniz diyin inanılmaz derecede güçlü daha knight olan bile yok bildiğim dolayısı ile bence zaten saçmalıktan da öte bir durum.

Ukalalık yapmak istemem ama yanlış biliyorsun.Yaşayan diğer jedilar ,expanded universe'e girdiği için üzerinde durulmuyor.SWG'de expanded universe'e dahil olduğuna göre jedi koyulabilir Kİ sadece imparatorun emrinde çalışan dark jedilar bile bulunmakta.
Ayrıca güce duyarlı kişilerinde tıpkı Palpatine'nin yok olmuş Sith kültürünü tekrar keşvettiği gibi aynı şekilde başka bir güce duyarlı kişinin jedi holocronları ile jedilık eğitimine kendi kendine başlamış olması olanaklı.(dikkat edersen swg ile uyuşuyor dediklerim) Tabi gücün aydınlık tarafında kalma olasılığı ne kadar bilinmez.
Obi-wan ve Yoda dışında hala toplumdan uzakta yaşayan jedilar var sonuç olarak.
Star wars galaxies'in genel olarak sisteminin ,evrene uyması için sizinkinden çok daha fazla bu konuda bilgili ve kafa yormuş kişinin çalıştığına emin olabilirsiniz.
Tabiki bu kadar jedinin şehirlerde elini kolunu sallayarak dolaşmasını savunmuyorum ama Jedi yok diyenlerde ,biraz dediklerime dikkat etsin diyorum.
Hala dediklerimi yalan dolan bulanlara daha fazla açıklama yapmayı düşünmüyorum.Episode 3'ü bekleyip görün.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kumadam, 07 Temmuz 2004 11:11 tarihinde demiş ki:
Eklemek istediğim bir başka konu ise, bu tarz oyunlarda karakterlerin meslekleri, yada bağlı oldukları gruplar ile ilgili her hangibir bilginin oyuncunun üzerinde yer almaması gerekir.
Oyun firmaları bir de bunu başarırılarsa, işte o zaman oyuncuların kendi içlerindeki iletişimin artışına imkan verilmiş olur.
Bir oyuncunun mesleğini ona sormadan öğrenmek bana da mantıklı gelmiyor, yada hangi gruba bağlı olduğunu oyuncular üzerilerinde ki taşıdıkları giysiler ve renkleri ile belli etmeliler yoksa adlarının yanında yazan kısaltmalar ile değil.

kesinlikle çok güzel olurdu ama bu oyunu sadece güçlü karakter yapıp üstünde yazan "master ..." için oynayanlarda var.Buna karşı çıkanlarda çok olacaktır.
Bence bunun tek çözümü bir rp sunucusu açılması.Soe forumlarında bu tip önerileri ne kadar dikkate alıyorlar bilmiyorum ama böyle bir istekte bulunulabilir ve yapılırsa gerçekten hoş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

yalan dolan demedim yanlış anlaşılma olmasın ancak 4 ün başında darth vader'in bir komutan ile konuşmasında jedilardan geri kalan bir tek sen varsın demesi beni böyle düşünmeye itti ayrıca 6 nın ortalarında yoda ölmeden önce de obi-wan ile konuşmada son şansımız luke diye söyleyince yoda ona hayır bir şansımız daha var demişti ki bu da princess leia idi ben yanlış anlamıyorsam. bunların hepsini düşündüğümde geri kalan jediların hepsinin öldüğünü düşünüyorum ben tabii bu iddiam tamamen kanıtsız sadece kendi görüşlerimden yola çıkarak gittim. Bu konudaki kısıtlı bilgim ile yanlış yorum yaptıysam özür dilerim..

Kumadam özür dilerim yanlış anlamanı sağladıysam benim orada tepkim kesinlikle sana diildi sadece rip rip olmadan önce ben oyuna ilk girdiğimde DL iken ilk gün kabulümde bana amacın nedir diye bir soru geldi bende imparatorluğa yardım etmek istiyorum falan demiştim ki karakteri yeni kurmuşum daha rp ne onu bile bilmiyorum. bu arada hayatımda ilk defa mmo oynuyordum. hala bilgim yeterli diil rp hakkında sadece şunu düşünüyorum orada bana o soruyu sorduklarında evlenmek ve iyi bir işe sahip olmak istiyorum iyi bir arabam olsun istiyorum ve bu oyunu da arada bir oynamak istiyorum sizlerle eğlenceli olacağını düşünüyorum demek isterdim ama guild için bu imkansızdı o zamanlar :) o yüzden biraz bu konuda hüzünlüyüm kimi kırdıysam kimi üzdüysem özür diliyorum.[signature][hline]Satto SAS
Trandoshan
Eclipse
Member of [RIP]
Mayor Of HI'LAL
Tkm, Novice Scout, Novice Fencer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 07 Temmuz 2004 10:33 tarihinde demiş ki:
hede hödö bla bla...
--------------------------------------------------------------------------------
Satto SAS
Trandoshan
Eclipse
Member of [RIP]
Mayor Of HI'LAL

Biri oyuna tekrar başlamış, başlamakla kalmamış bi de Hi'lal'e mayor oldum.

Afferim Sgecca, sonunda olman gereken ırkı bulmuşsun, tıroş seni! :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narsil, 07 Temmuz 2004 11:59 tarihinde demiş ki:Oyun ne role playing'i ne de tematik eğlenceyi desteklemiyor.

Selam Narsil,

Zaten benimde bahsetmek istediğim şey bu, oyunun bunu desteklemesini beklemeye gerek yok. Siz role play oynamak isterseniz oynarsınız, istemezseniz oynamazsınız hepsi bu. Oyun desteklesin yada desteklemesin.

Verdiğin jedi örneğine gelince, daha öncede belirttiğim gibi ağdalı sözlerin role play olamdığını, yarattığını ve geliştirmeye çalıştığınız karakterle özdeşleştiğiniz sürece role play e yakın olunacağına inandığımı söyledim.

Kiminle nasıl konuşulacağını bilmek, ortamlarda nasıl davranılacağını bilmekte bir rol yapma parçasıdır.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 07 Temmuz 2004 12:31 tarihinde demiş ki:
yalan dolan demedim yanlış anlaşılma olmasın ancak 4 ün başında darth vader'in bir komutan ile konuşmasında jedilardan geri kalan bir tek sen varsın demesi beni böyle düşünmeye itti ayrıca 6 nın ortalarında yoda ölmeden önce de obi-wan ile konuşmada son şansımız luke diye söyleyince yoda ona hayır bir şansımız daha var demişti ki bu da princess leia idi ben yanlış anlamıyorsam. bunların hepsini düşündüğümde geri kalan jediların hepsinin öldüğünü düşünüyorum ...

Expanded universe ile orijinal üçleme bir çok konuda çakışıyor zaten... Episode 6da "bu nası ölüm" dediğimiz, bir çok kişinin favori karakteri "Boba Fett" nası oluyosa, Sarlacc'ın midesinden çıkıyor. Kitabını ya da çizgi romanını okumadım ama hoş olsa gerek. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

oluşan çoğu sorunların nedenini DA2019 çok güzel açıklamış.

Yoda ile Obi-wan'ın o konuşmasında bence Anakin'i karanlık taraftan çıkartabilecek, son umutlarını ellerinden kaçırmak üzere olduklarını kast ettiğini sanıyorum ben.Herangibi güce duyarlı kişi olsaydı sorunları bence karış karış galaksiyi arıyor olurlardı heralde.Sonuçta Obiwan'da Yoda'da çok deneyimli Jedilar.Luke yada Leia'ya bel bağlayacak kadar kabiliyetlerini yitirdiklerinide sanmıyorum :)

sgecca ,yanlış birşey yazdıysam özür dilerim kimsenin üstüne gitmek değildi amacım.
Sosyal ağlarda paylaş

"The One" Anakin olduğu için, o kimin tarafındaysa o kazanır. Yoksa luke leia falan pek birşey ifade etmiyor jedi olarak.

Boba Fett mandolian armor unun çeşitli özellikleri ile sarlacc ın karnını deliyor kumları kazıyor dışarı çıkıyor ve han solo gibi kaçakçı oluyor.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Sosyal ağlarda paylaş

light side bildigim kadariyla teker teker olduruluyor ve kacip kurtulan bitek yoda kaliyor. Bide Obi Wan. Force Sensitivy zaten jedi degildir.

Ayrica Sith de sadece 1 Master bide Apprentice vardir digerleri kabul edilemez. Aslinda 3 4 jedi var demek dogru olur. Filmdede buna dikkat ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

devvo en başta oyuna zorunlu döndüm çünkü bir tane mayora ihtiyaç vardı ayrıca çok da nadir giricem bütün işleri revhas yapıcak sadece dedim ki zaten bu fani dünyada az zamanımız kaldı bari ölmeden önce keyfimize bakalım :)[signature][hline]Satto SAS
Trandoshan
Eclipse
Member of [RIP]
Mayor Of HI'LAL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 07 Temmuz 2004 12:48 tarihinde demiş ki:
Boba Fett mandolian armor unun çeşitli özellikleri ile sarlacc ın karnını deliyor kumları kazıyor dışarı çıkıyor ve han solo gibi kaçakçı oluyor.

Adamdaki azime bakar mısın, Sarlacc'ın karnını deliyo, kumları kazıyo, dışarı çıkıyo! Ola ola da Han Solo gibi kaçakçı oluyo.

O diil mandalorian armoru oyunda almak şart oldu o zaman. Baksanıza Sarlacc'ın karnını bile deliyosa...

Hey gidi expanded universe, ne hale soktun SWyi... :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi meselesi düne kadar canımı sıkmaktaydı.Hem rp açısından hem de GCW açısından..Genelde pvp yaparız guild olarak,hem base savunmaları/saldırıları hem de random olarak,geçen gün 2 jedi force masterla karşılaştık.Adamlar resmen gnort keser gibi doğradı gitti.Adama resmen 30-40 atış yaptım jawa ile,anca 3-5 i vurabildi.Zaten aldığı dmg hemen geri regenerate oluyordu.Kısaca Jedi Knight seviyesine ulaşmış birine karşı isterseniz 20-30 kişi getirin yine şansınız yok.Tek şans dost jedilar.Bu da allianceler tarafından sağlanıyor.

Mesela RIP, Imperial Defense Network adında çok büyük bir savunma/saldırı ve bilgi ağına dahil.Dün base imize yapılan saldırıdan çok önceden haberdar olduk.Ancak tabi 3 kişiydik ve hemen yardım çağırdık.20dk ya kalmadı 20-30 kişi ek olarka 3-4 dark jedi yardıma geldi(sağolsunlar :) )..Yani şunu diyorum,oyundan şikayet etmektense oyuna adapte olmak lazım.Eğer onlar jedi kullanıyorsa siz de kullanın.Çünkü jedi'a karşı ciddi şekilde duracak anca bir başka jedi'dır GCW açısından.

RP açısından evet SOE zaten zaman dilimini tamamen bozdu.Ama bu jediların değil SOE'nin suçu.Sonuç olarak SOE izin verdi jedi açılmasına.Zaten şu an offical forumları okuyorsanız çok büyük bir ayaklanma var,ama Soe bütün yaptığı hatalarda olduğu gibi sessiz kalıp daha sonra bir zaman düzeltecek veya hiç düzeltmeyecek.

Sonuçta diyeceğim,yeniliklere adapte olursanız daha rahat ve eğlenceli şekilde oynarsınız.

PS: Dantooine Rebel Alliance'e burdan teşekkür etmek istiyorum dünkü savaş için.Eclipse'deki en büyük savaşlardan biri idi.Yine bekleriz ;)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse
Imperial Colonel
R.I.P

[Bu mesaj codmaster tarafından 07 Temmuz 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğin gibi, SOE forumlarında tam anlamıyla ayaklanma var, herkes oyunun KOTOR Online a dönmesinden şikayetçi aşırı şekilde.
Ben SOE a güveniyorum ya. Bir çaresini bulacaktır, ama şu TEF işini önce dediğim gibi yapmalı.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar arkadaslar..
Her postu tek tek okudum. Simdi musadenizle kendi fikirlerimi soylemek istiyorum.

Simdi daha once baska bir arkadasimizinda dedigi gibi oyun Expanded Universe olarak sayiliyor. Expanded Universe birakin filmlerle paralel gitmeyi, kendileriyle bile paralel gitmiyorlar. Hatta ben ayni yazarin farkli serilerinde gordum bu olayi. Filmi izlerken eminim herkesin aklina "acaba senaryo soyle olsaydi ne olurdu?" gibi sorular takilmistir. Tabi bu tip sorular icin baya izlemeniz gerekir. Iste zaten expanded universe bu aklinizdakilerin bir esere donusturulmus halidir. Yanliz malesef cogu zaman goruyorumki ozellikle SW kitaplarinda cok fazla "zorlama" olaylar var. Boyle soylemek istemezdim ama yazar resmen para icin abuk subuk olaylar var ediyor. Simdi gelelim oyuna. Oncelikle birsey soyliyim farkindaysaniz oyun cikali henuz 1 yil yeni oldu. Ben su ana kadar 7 tane parali MMORPG oynadim. Hepsinde biliyorumki oyunun ilk yillari zor gecti. Simdi yoktan bir dunya var etmek kolay. Ornegin DAOC. Sonucta oyunu yapanlarin yapacagi hatalari oyuncular goremez. Ama SWG bir SW evreni ve oyunu oynayanlarin cogu bu evreni biliyor. Dolaiyisiyla hatalar cok gozukuyor gozumuze. Bu oyun hicbir zaman kusursuz olmayacak. Ki zaten bence olmamali. O zaman yillardir izledigimiz filmlerin etkisi uzerimizden silinir. "Ben zaten hergun oynuyorum, ne izlicem filmi.." gibi olaylarla karsilasabiliriz. 1 sene daha sonra tekrar burada konustugumuzda bu topici uplayacagim ve emin olun cogu hata giderilmis oalcak.
Jedi konusundan koptum biraz. Simdi expanded oldugu icin adamlar istedigi hikayeyi ekleyebilirler ve eklemeliler ve bence su ana kadar iyi gidiyorlar. Secrets of the Force isminden de anlasilacagi gibi zaten jedilara yonelik. Su an tum oyun yapimcilari bu sorun uzerinde calisiyordur eminim. Ama jedi sayisinin cok olmasi oyundan birsey kaybettirmiyor. Baskalarinin oyununu takmayin. RP olayinida zaten herzamanki gibi Kumadam aciklamis. Zaten ben artik kendisine tapiyorum:)oyundan baydigim ilk anda kumadamin attigi herhangi bir postu okumam yetiyor. Tekrar oyuna donebiliyorum. Aslinda sayfalarca yazarimda simdilik boyle kalsin.
Okuduysaniz tesekkurler..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun jedi olup olmamasi rp yapilip yapilmamasi degil. SOE nin tavridir. Bundan 1 sene kadar once bir Developer diyorki "hikayenin gectigi bu zamanlarda jedi lar yok denecek kadar az. Oyuna Jedi kattigimiz taktirde ulasilmasi cok zor bi prfof olacak ve cok az sayida olacaktir" diye kesin ve NET bir aciklama var. Ve 1 sene sonra bugunlerde goruyoruzki oyunda anormal sayida jedi var.

Ama en bastan SOE deseydiki ben bu oyuna sinirsiz jedi koyacam kardesim bu bu sekilde olacak jedi slot u acma ona gore alin bu oyunu. Ama SOE bunun yerine yalan dolanlarla basladigi oyun satislarina hala bircok seyi kivirarak goturuyor ve hala yalanlar donuyor ortalikta. Belki farkinda degilsiniz ama suan Trial Oyun piyasaya surerek oyuncu cekmeye calisiyor ve bu soe nin zor durumunu gosteriyor. WoW un adi bile soe yi korkutmaya yeter ki herkez Developer lari WoW la tehtit eder duruma geldi.

Ha bu sekildede zevk alinabilirmi oyundan isteyen alir zevk almak istemeyenide kimse elestiremez. Kimileri var hikayeye cok sadik ve oyunda suan 1 jedi in bile olmasindan memnun degil. Kimisi var etrafta jedi olmasini eglenceli buluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

SOE nin tavrı zaten insanları kızdıran..İşin komik yanı Lucas Arts demiş ki gerçeklik ile eğlence arasında seçim yapılması gerekiyorsa eğlenceye yönelin.Yani Lucas'ın da parmağı var,ama açıkçası anlamıyorum neden kendi evrenlerini ve fanlarını yok etmeye çalıştıklarını.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse
Imperial Colonel
R.I.P

Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 07 Temmuz 2004 14:46 tarihinde demiş ki:
SOE nin tavrı zaten insanları kızdıran..İşin komik yanı Lucas Arts demiş ki gerçeklik ile eğlence arasında seçim yapılması gerekiyorsa eğlenceye yönelin.Yani Lucas'ın da parmağı var,ama açıkçası anlamıyorum neden kendi evrenlerini ve fanlarını yok etmeye çalıştıklarını.

Abi o zaman bir de KotOR Online yapsınlar, isteyen gitsin onu oynasın.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...