Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Sivasspor - Beşiktaş 29.11.2009 @ 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Şimdi olaya şöyle bakmak lazım.. Burda Gs li Fb li arkadaşların vucudun arka tamponu şeklini almalarını geçtim birçok Beşiktaşlı arkadaşıda burda iyi gün dostluğu yaparken görüyorum. Bundan 1 ay öncesinde Beşiktaşla dalga geçen , başkanına futbolcusuna , teknik direktörüne laf eden birçok Beşiktaşlı arkadaş vardı. Onlarda şimdi burda çıkmışlar meydana şampiyon olucaz , bfalan filan demeye başlamışlar. Ben 3. hafta maçlarından sonra ne söylüyosam hala aynısını söylüyorum , inanmayan açar bakar üşenmiyorsa yazdığım yazılara.. Onun için şöyle bir söz söylenmiştir arkadaşlar ; Ne oldun değil , ne olucam demeli... Bu söz Türkiyedeki 2 büyük futbol kulübü(!) taraftarlarına gelsin..

Hee bu arada 7 de 7 veya 8 de 8 yaptık tam bilmiyorum.. demekki ilk 8 hafta bunu yapmak değil , sezonun geneline bunu yaymak önemliymiş..

1 ay öncesi beşiktaş ile bugunkü beşiktas aynı olsaydı dediklerin dogruydu.
ama 1 ay önce nihat tabata filan oynardı hatırlarsan.
bobo filan forma yuzu görmezdi. birde fener maçından sonra ibrahim üzülmezi dinlediysen gol çalışması yaptıklarını ve bunun yararını gördüklerinden filan bahsetmisti. daha bunun gibi bi cok faktör var. bugun gelinen noktada verilmeyen golle birlikte bi cok pozisyon buldugumuz sivas macı var.
ayrıca en kötü dönemlerde bile kimse denizliye yeter cekmedi ama o gitmem ihtimalide var filan dedi. demirörene ise hala yeter demeyen, başkanını yere göğe koyamayan varmı bilmiorum
Mesaj tarihi:
Breedan said:

suBzer0 said:

Şimdi olaya şöyle bakmak lazım.. Burda Gs li Fb li arkadaşların vucudun arka tamponu şeklini almalarını geçtim birçok Beşiktaşlı arkadaşıda burda iyi gün dostluğu yaparken görüyorum. Bundan 1 ay öncesinde Beşiktaşla dalga geçen , başkanına futbolcusuna , teknik direktörüne laf eden birçok Beşiktaşlı arkadaş vardı. Onlarda şimdi burda çıkmışlar meydana şampiyon olucaz , bfalan filan demeye başlamışlar. Ben 3. hafta maçlarından sonra ne söylüyosam hala aynısını söylüyorum , inanmayan açar bakar üşenmiyorsa yazdığım yazılara.. Onun için şöyle bir söz söylenmiştir arkadaşlar ; Ne oldun değil , ne olucam demeli... Bu söz Türkiyedeki 2 büyük futbol kulübü(!) taraftarlarına gelsin..

Hee bu arada 7 de 7 veya 8 de 8 yaptık tam bilmiyorum.. demekki ilk 8 hafta bunu yapmak değil , sezonun geneline bunu yaymak önemliymiş..

1 ay öncesi beşiktaş ile bugunkü beşiktas aynı olsaydı dediklerin dogruydu.
ama 1 ay önce nihat tabata filan oynardı hatırlarsan.
bobo filan forma yuzu görmezdi. birde fener maçından sonra ibrahim üzülmezi dinlediysen gol çalışması yaptıklarını ve bunun yararını gördüklerinden filan bahsetmisti. daha bunun gibi bi cok faktör var. bugun gelinen noktada verilmeyen golle birlikte bi cok pozisyon buldugumuz sivas macı var.
ayrıca en kötü dönemlerde bile kimse denizliye yeter cekmedi ama o gitmem ihtimalide var filan dedi. demirörene ise hala yeter demeyen, başkanını yere göğe koyamayan varmı bilmiorum

bir çok aklı başında insan; ki buna bende dahilim mesela ersun yanal'da dahil... Beşiktaş'ın sene başından beri en az pozisyon veren takım olduğu, 18 içine çok sık girdiği ama son vuruş konusunda sıkıntı çektiği, uzaktan şut denemediği, nobre'den yada nihat'dan tek forvet olmayacağı (bu adamlar forvette durmuyor top alabilmek için orta sahaya kadar geliyorlar kafalarını kaldırdıklarında da ileride kimse olmuyor) AMA bunların düzelebilecek ve zaten o günden belliydi düzelecek sorunlar, detaylar olduğunu biliyorduk. lig tv'den doktor; "Beşiktaş girdiği pozisyonları gol yapmaya başlarsa direk bu senede şampiyon olur" diye bundan 40 gün önce söyledi. Futbol'dan anlayan, istatistik biliminden abartmamak kaydi ile yararlanan, teknik patron ve futbolcuların nasıl bir karakteristlik özellik sergileyeceklerini bilenler için Beşiktaş'ın bu şahlanışı süpriz olmadı.

Alex Ferguson mesela... Oyuncular santra yapmaya hazırlanırken, trübünde imza dağıtırsan, Beşiktaş gibi 100 senelik klübün karşısına çoluk çocuğu çıkartırsan, o oyuncuları Denizli'nin motive etmesine gerek kalmaz, sen ettin zaten.

Çoğu maçın skoruda, Beşiktaş'ın yükselişi de bangır bangır geliyorum dedi. Halende kulağıma geliyor sesler... bang bang bang, gang bang.. ilk yarıyı Beşiktaş lider bitirir.
Mesaj tarihi:
abicim sonuçlar aldatmasın hala yönetime karşıyız. defolup gitsinler. gerekiyorsa şampiyon olmayalım ama yakışan bir yönetim gelsin.

şu anki durum demirören gitse aksu gelecek. birbirinden beter pis insanlar. ikisi de yakışmıyor. ama demirören kadar kötü değil aksu o yüzden gelsin napalım yeter ki gitsin demirören

yoksa kimsenin takıma bir garezi yok. kapasitesi belli seviyesi belli. adam gibi mücadele edecek herkes. yoksa sene başından beri herkes diyor bu takımın savunması harika. ortadaki 4lü çok iyi tek gereken hücumcuların form tutması veya daha iyilerinin alınması diye

bobo az biraz form tutunca takım farkını gösterdi
Mesaj tarihi:
hürriyette bugün aksu ile güzel bir yazı vardı
okuyunda görün neden istemediğimizi
gidicek bu adam öyle yada böyle ne olursa olsun
sadece şansına işte ocak yaklaştıkça takım iyi oldu
Mesaj tarihi:
Beşiktaş taraftarlarının yönetime olan tepkisini anlayabilmek için biraz da geçmiş yönetimleri bilmeyenler için hatırlatmakta yarar var...

2003-2004 sezonuna son şampiyon Beşiktaş rekorlar kırarak yoluna devam ediyordu bir anda herşey değişti 16 puanlık fark bir anda kapandı Beşiktaş şampiyonluktan oldu. Taraftar tepkileri nedeni ile Serdar Bilgili başkanlık görevinden istifa etti. Bu sezondan sonra Serdar Bilgili herhangi yerde Beşiktaş hakkında konuşurken yada bir maça geldiğini gören oldu mu? İdaalara göre mafyaya olan borcundan ötürü Aziz Yıldırım'dan yardım almış ve karşılığını lig'de Beşiktaşı kullanarak ödemişti...

Adı üstünde iddaa ama bu iddaa'lar bile tarafların yönetimlere şüphe ile bakmasına yetiyor.

Beşiktaş trübünleri Yıldırım Demirören'i istemiyor. Bunun sebebi ligde alınan kötü sonuçlarda değil, avrupada bir üst gruba edilen erken veda da değil. Demirören ve gaziantep spor başkanı İbrahim Kızıl'ın ticaret hayatlarında ki ortaklık; Beşiktaş tribünlerinin antepden alınan 2 futbolcunun transferine şüphe ile bakmasından kaynaklanıyor.

Real Madrid 5,7 milyon euro'ya ispanya milli takımında da forma giyen sağ back Arbelo'yı transfer ederken Beşiktaş'ın İsmail Köybaşı'na 5,5 milyon euro ödemesi ve 8,5 euro'luk Tabata'nın yine aynı takımdan transfer edilmesi insanların aklında şüphe bırakıyor.

Beşiktaş taraftarının şüphe duymadığı yönetim özlemi Seba yönetimlerinden beri devam ediyor, halkın takımı Beşiktaş'ın kendi menfaatleri için klübü kullanmayacak Başkan ve yönetim istemesi en büyük hakkıdır.

Skorlarla tepkilerin değişeceğini yada tepkilerin alınan kötü sonuçlar nedeni ile olduğunu düşünenler Beşiktaş taraftarını henüz tanımayanlardır.
Mesaj tarihi:
Abi Tabata'ya her baktığımda içimden bir parça kopuyor ya
8
8

Devre arasında bunu 2-3 milyona saysalar 5 milyon da biz koyup bir santrafor alsak diyorum.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...