Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ses sistemi cok kötüydü yanliz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ses sistemi kötü değil berbattı. Korpiklaani'de mesela şarkı arasıra yarı volume'e düşüyor iki saniye sonra tekrar çıkıyordu. Böyle bir saçmalık olamaz. Soundcheck'leri bu kadar uzatmalarının sebebini "ulan boş boş duracağımıza bira alalım hadi" diye düşünüyorum, kısaca Tuborg'un bir işidir diye düşünüyorum. Festivalde ergen vardı demiyeceğim, festivalde insanları kategorize etmeyi çok seven, sırf 10 yıl daha erken tanıştığı için bu müzikle gençlerin kendilerine tapmasını isteyen, doğal olarak tapınma gibi bir durum olamayacağı için içine oturan dedeler de vardı. Yaş kemale eriyor, ego bir türlü bitmiyor işte. Korpiklaani şahaneydi. Deli gibi döndük kulenin etrafında, kuzey dansları yaptık, bir ara sağımda headbang + kolbastı yapanlar bile gördüm. Şahaneydi performans olarak da. Hatta büyük konuşayım, Obituary ( galiba korpiklaani'den sonra çıkan ) sırasında milletin pogo yapıp, wall of death falan yapmasına ön ayak olan milleti çoşturarak kanını ısıtan korpiklaani'dir diye düşünüyorum. Sonisphere gibi bir festivalden çıkınca gerçekten kesmiyor Unirock, zaten g.t kadar alandı. Ama yine de Amorphis, Gravedigger, Korpiklaani şahaneydi. Şahsen Korpiklaani'den eğlendiğim kadar sonisphere'de eğlenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 mulgear6 said: ULAN TUNCA CANIM ÇEKİYODU GELEMEDİM AK onun yerine salak lise mezuniyetine gittim :/ baya bir fail var burada bir yerlerde.. kendi lise mezuniyeti hakkında kötü konuştuğunu gördüğüm ilk adamsın :D Sonispherede avuç avuç bedava bilet dağıtılmış sanırım, onların etkisi nasıl oldu bu festivale? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zojgq1_F_HI chastise'i beni ve tyrannus'u koştururken görebilirsiniz euheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 http://www.pasifagresif.com/2010/06/unirock-open-air-festival-2-3-4-temmuz-2010/ Ne oldu ne bitti hakkında detaylı bişeyler, bendenizin de katkılarıylan. Süper zıplıyoruz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Chastise said: dans eden, salak gibi koşup düşen bir BEN vardı berk. düşün artık Ortada ben de düştüm ve baya da çeken vardı, tek değilsin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar