pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sanki cynic e laf ettik tey allaam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Program açıklandı bu arada. http://www.pasifagresif.com/2009/11/unirock-open-air-festival-2-3-4-temmuz-2010/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 satılık kombine bilet var isteyen öm atsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 full yeşilli biri görürseniz benim gelin selam verin xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 benle anelor da gidiyoruz, vingthor da sanırım bizle beraber olacak. ayaküstü patifors yapabiliriz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 olm içerde bira içmeyin la ciddi diyorum bak bu beleş bilet olayı sponsor olan tuborg'un altından çıkmış. festivalde daha çok bira satalım diye bi sürü bileti dağıtıverdiler. ha şimdi beleş biletle festivale giden adam bilet parasıyla bira içerim benden mutlusu olmaz oh kebap der şeyinin keyfine bakar hani rasyonel bir insan yapar bunu evet ama bu herifler bir sürü insanı enayi yerine koydu yani şu 120TL'leri verenler siz de olabilirdiniz azcık sağduyulu olun içerde bira içmeyin tuborg daha fazla bira satcak diye unirock olayı bitti yahu. yok olmaz yani bi daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Eeht said: Askere gitmeyi erteliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=-aoD2cXM3Dc bence sen bunu begeniosan hic askere gitme :) zevkler renkler tartisilmaz pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yav said: olm içerde bira içmeyin la ciddi diyorum bak bu beleş bilet olayı sponsor olan tuborg'un altından çıkmış. festivalde daha çok bira satalım diye bi sürü bileti dağıtıverdiler. ha şimdi beleş biletle festivale giden adam bilet parasıyla bira içerim benden mutlusu olmaz oh kebap der şeyinin keyfine bakar hani rasyonel bir insan yapar bunu evet ama bu herifler bir sürü insanı enayi yerine koydu yani şu 120TL'leri verenler siz de olabilirdiniz azcık sağduyulu olun içerde bira içmeyin tuborg daha fazla bira satcak diye unirock olayı bitti yahu. yok olmaz yani bi daha.. bu dogruysa cidden icmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 gelicem ben de görüşürüz orda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 burda fazladan bileti olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Entombed neydi öyle. Solist sürekli sümkürdü. Kbb uzmanına gitsin. Ne pislik herifmiş, servet çetin yanında sıfır kalır. Utanmadan bir de domaldı sahnede kıçını gösterdi ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 PRAY SATAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ulan onu yazmaya geldim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sonunda heaven shall burn !!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chos Panda Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 kombo breaker korpiklaani nasıldı ya? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chos Panda Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 korpiklaani ömrümde geçirdim en mutlu 1 saatimi geçirdiğim konseri verdi. siyah t-shirtlü, uzun saçlı 23409832 tane pis metalci mutlu mutlu güle güle dans etti. ki en hareketli parçalarını çalmadılar, onları çalsalar nasıl bi ortam olurdu tahmin edemiyorum. çok iyiydi seyircim kitlesi, herifler de çok beyendi sürekli sırıtıyorlardı ve iltifat ediyorlardı. çok yakında tekrar gelmek istediklerini de söylediler.//tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ULAN TUNCA CANIM ÇEKİYODU GELEMEDİM AK onun yerine salak lise mezuniyetine gittim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sana çok benziyen biri vardı lan sdfşljsd yine gelirler onu kaçırmazsın. ama git ağla yani inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dans eden, salak gibi koşup düşen bir BEN vardı berk. düşün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar