Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unirock 2010

yav

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
olm içerde bira içmeyin la
ciddi diyorum bak

bu beleş bilet olayı sponsor olan tuborg'un altından çıkmış. festivalde daha çok bira satalım diye bi sürü bileti dağıtıverdiler.

ha şimdi beleş biletle festivale giden adam bilet parasıyla bira içerim benden mutlusu olmaz oh kebap der şeyinin keyfine bakar hani rasyonel bir insan yapar bunu evet ama bu herifler bir sürü insanı enayi yerine koydu yani şu 120TL'leri verenler siz de olabilirdiniz azcık sağduyulu olun içerde bira içmeyin

tuborg daha fazla bira satcak diye unirock olayı bitti yahu. yok olmaz yani bi daha..
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

olm içerde bira içmeyin la
ciddi diyorum bak

bu beleş bilet olayı sponsor olan tuborg'un altından çıkmış. festivalde daha çok bira satalım diye bi sürü bileti dağıtıverdiler.

ha şimdi beleş biletle festivale giden adam bilet parasıyla bira içerim benden mutlusu olmaz oh kebap der şeyinin keyfine bakar hani rasyonel bir insan yapar bunu evet ama bu herifler bir sürü insanı enayi yerine koydu yani şu 120TL'leri verenler siz de olabilirdiniz azcık sağduyulu olun içerde bira içmeyin

tuborg daha fazla bira satcak diye unirock olayı bitti yahu. yok olmaz yani bi daha..

bu dogruysa cidden icmem
Sosyal ağlarda paylaş

korpiklaani ömrümde geçirdim en mutlu 1 saatimi geçirdiğim konseri verdi. siyah t-shirtlü, uzun saçlı 23409832 tane pis metalci mutlu mutlu güle güle dans etti. ki en hareketli parçalarını çalmadılar, onları çalsalar nasıl bi ortam olurdu tahmin edemiyorum. çok iyiydi seyircim kitlesi, herifler de çok beyendi sürekli sırıtıyorlardı ve iltifat ediyorlardı. çok yakında tekrar gelmek istediklerini de söylediler.//tunca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...