barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 size cok sacma gelecek ama tam anlayamadım. mesela marksman 2-0-0-2 yazıyosunuz ya bundaki 2'ler 0'lar ne oluyo. carbines 2 gibi bişimi öleyse carbines 2 neye denk geliyor. benim karakter carbines 2 ye sahipdi ben yazarken nasıl yazacam mesela. dedigim gibi sacma oldu ama cevaplarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Öncelikle o yazım tarzındaki her rakam Marksman Professinundaki bir kolonu temsil eder. Örn. Rıfle Kolonu Marksmanda ilk kolondur. Sen Rıfle 3'e kadar train olmuşsan... 3-0-0-0 (3/0/0/0) şeklinde yazarsın... Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta, sana ve senin derinliklerine bakar... [Bu mesaj Unholy tarafından 12 Temmuz 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Unholy tarafından 12 Temmuz 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 teşekkürler. şimdi anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar