Gaap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mümkünse internet sitesi olarak olamzsa ankara veya istanbulda böyle eski/yeni fotoğraf küveti vs gibi karanlık oda aletlerini nereden temin edebilirim? (ben çok ilgi alakalı degilim babam alakalı, küvetlerinin bir kısmı çürümüş falan bende bayramdan sonra alıp hediye edeyim diyorum hedme aklında tekrar bir karanlık oda kurma fikri vardı bütçem eterse onada biraz destek olurum diyorum) tabi fazla bilgili olmadıgım için itnernette ne aratıp sormam gerektigini bilemedim. Birde görsel sanatlara açmam gerekiyorduysa ve yanlış yere açtıysam kusra bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 şimdi, o olaylar sirkeci taraflarında, hayyam pasajına bir sor istersen, onun dışında sirkeci ptt'nin yan sokağında ilford bayii var, orda olabilir tanklar, tank olmasa bile kimyasal vardır. bir de o taraflarda pamuk ticaret var oraya da bakabilirsin ama ilford daha ucuzdu malzeme olarak. bu dükkanlara git, orda yoksa eğer, nerde bulurum diye sor, adres al öyle yoluna devam et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hayyam pasajı ftw. istanbulun fotoğraf kalbi orda atıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 şöyle internetten sipariş verebilcegim bi yer varsa çok daha kral olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gittigdiyora koymuştur kesin bi çakal, karanlık oda banyo tankı falan diye arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 tam olarak neler arıyorsun, ben satabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 uzgunum, aletler satilik degil. HOHOHO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bana ik etapta set haliden fotoğrafların banyo edildiği küvetlerden lazım, ondan sonra artık eldeki diger fotoğrafçılık ekipmanlarından hangileri bozuk veya çok eskiyse sırayla onlara geçicem. ama ilk etapta küvetler lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 http://www.gearfuse.com/wp-content/uploads/2008/02/terapixel-camera.jpg alet budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 lol be azmo heheauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar