Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bazen kız mı daha hayvan siz mi bilemiyorum. nabacaksınız 15 yaşında kızı yahu. cıks cıks bide satanizm de bir dindir arkadaşlar. din tartışması yapmayın piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ekşisözlüğe falan konuldu, kızın hayatı gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Gençleri gittikçe katatonik şizofren yapıyorlar. Yalnız "yaşam hakkına saygı" makalesinde -ayrıca fotoğrafları çeken kişilerinde yakalanmasını talep ediyoruz- demişler fakat fotolarda kendisinin çektiği görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ekşi sözlükte 15 yaş ile iglili muhabbet dönüyorda bre penis kafalılar bundan 100-150 yıl önce 15 yaşında insanlar ev geçindiriyor, hayati tercihlerde bulunuyorlardı.. ne yani insan zekası, dünya algısı ve bilinçsel tartma yeteneği 200 yıl içerisinde geriledi mi? (muhtemelen bu korumacı ve paranoyak ebeveynlik müessesesi yüzündne gerilemiştir belkim.. sankim.. sokim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://i154.photobucket.com/albums/s260/hadrianvii/sad-hello-kitty-thumb.jpg http://cache.gizmodo.com/assets/images/gallery/4/2007/07/medium_906466171_4460ac01b3_o.jpg kıyılır mı lan bu güzelim kediciklere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bre penis kafalı işin sosyolojik yönü var dimi binelrce yıldır insan yaşayışı da aynı. Aile ilgisi görmemiş bir çocuğun iternet yüzünden saçmalaması çok mu zor. Onu geçtim bakımlı aileden bile sosyopat çıkıyor onu nasıl açıklıyorsunuz. Vallahi kıza küfür edenleri gördükçe de şaşıyorum, kediye işkence mi etmiş, biliyor musunuz? Öldürdükten sonra saçmaladı diye mi bu küfürler? Kediye üzülüyorsanız samimi misiniz? Her gün barınakalrda ortalıkta kaç tane hayvan ölüyor, belediye tarafından zehirleniyor. Çocuğun tedaviye ihtiyacı olduğu ortada, şunu görüp de "ben bunun azını kırarım " yazmak çok mu normal? Medeniyet nedir bilmez misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 dün gece gördüm tivitırda resmen uykularım kaçtı.paylaşan arkadasa kufrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sen kızın erotik fotolarından etkilenmişsin bencem asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hani ekşiyi anladımda burada bile bu kızı savunanlar çıkıyor ya. yorumsuz. ondan sonra bone "ah eski pati" diye wot yazınca kızarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 İslam'a reform lazım diyodunuz, alın size reform. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Marty said: lan 15 yasinda cocuk o daha, ne katletmesi. kizin tedaviye ihtiyaci var neyin tedavisi ya böyle bi vahşeti yapanın tedavisi ne olabilir? sevgi mi vericekler bu kıza ne yapacaklarda normale döndürecekler... İçinde ne Allah korkusu var ne de vicdan dan bir eser var. Olmasın böyle insanlar yok olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Gaap said: hani ekşiyi anladımda burada bile bu kızı savunanlar çıkıyor ya. yorumsuz. ondan sonra bone "ah eski pati" diye wot yazınca kızarsınız. belki bone de kızı savunacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 dayak tedavisi lazım kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 annanem 15 yaşında evlenmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kafasını sürtünme katsayısı yüksek bir duvara sürte sürte bitirmek istiyorum. ve yaparım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mortis said: sen kızın erotik fotolarından etkilenmişsin bencem asd için fesat hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Şimdiden kasmaya başlamış işte ileride Başak Aydıntuğ gibi daha extreme kesişler yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ağğğzını purnunu gırcam bunun otobüğse binip evine gidiğcem ararroohhhhgggh gedileri çok seviyom gedileri öltürmek yok ama 15 yağşındaki gızı linç etmeğk ok. oooauuuugggh. diğger gızlara da selam oğlsun, hağyvan sever adam yatakta iyiğdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Şaka maka bu kızın adı soyadı okuduğu okul vs herşey nette paylaşıldığı için kayıplara karışması daha hayırlı olacaktır ailesi durumdan haberdar edilmeli bence. Öte yandan malın biri gidip kıza bişey yaparsa bu patideki tüm sivri yorum yapanlar gg olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Açıkça söyleyeyim gg olmam. Mesela akşam haberlerine çıksa ağzı burnu dağılmış veya daha kötü bir biçimde, çok açık ve net söylüyorumki 1 saniyelik uykum dahi kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Çok delikanlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Girl..must..die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 cüs. future charles manson. kari versionu. töbe yarappim, levyeyle dövücen resmen bunlari. yakinda emo popülasyonu ßIS KHEdI KESHMIYooRuSSs!! seklinde protesto icin etrafta fink atarsa hic sasirmam. ha bi de, imzalara baktim da bu ne dsfj. [email protected] VERIYOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 tinkibinki said: Bre penis kafalı işin sosyolojik yönü var dimi binelrce yıldır insan yaşayışı da aynı. Aile ilgisi görmemiş bir çocuğun iternet yüzünden saçmalaması çok mu zor. Onu geçtim bakımlı aileden bile sosyopat çıkıyor onu nasıl açıklıyorsunuz. Vallahi kıza küfür edenleri gördükçe de şaşıyorum, kediye işkence mi etmiş, biliyor musunuz? Öldürdükten sonra saçmaladı diye mi bu küfürler? Kediye üzülüyorsanız samimi misiniz? Her gün barınakalrda ortalıkta kaç tane hayvan ölüyor, belediye tarafından zehirleniyor. Çocuğun tedaviye ihtiyacı olduğu ortada, şunu görüp de "ben bunun azını kırarım " yazmak çok mu normal? Medeniyet nedir bilmez misiniz? Ahanda arkisi burdaymış, VURUN!! Farinal said: ateist olan kadın diye bu embesiloğluembesili verelim irana en güzeli valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar