edi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 basligin da acikladigi bizlerin de gordugu gibi pet bolumumuz geri dondu! cok sevindim efenim, yapanlarin eline saglik ve de hayirli olsun diyorum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 mmmm benim bölüm diycektim ama yok... ben evcil değilim :Pp Vahşi statüsü bile çok evcil benim için..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 İsim değişikliği çok yerinde olmuş. Welcome back![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
edi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 evet evet cok guzel oldu degil mi :) evcil hayvan daha iyi olmus.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ehue çorba oldu isim olayı yannız :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kınıyorum ismi tekrardan![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 evet geri döndü ama önceden bulunan 200'den fazla mesajımızda gitti..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 gidenle gidilmio orc .([signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bence gelmeseydi. Konu dışı yetiyordu hayvanlara. (Yanlış anlaşılma olmasın :))[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 adı paticik olan bi yerde şimdiye kadar pet bölümü olmamış olması garip asıl yani :-)
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bi ara vardı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hayırlı olsun. orc sanada kolay gelsin ;)[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hoş dönmüş, güsel bölüm gerçekten. yazlnız bölüm patlamadan önce koyduğumuz fotolar da açılan threadler de yok be kaaardeşim. kaybolmayan foto istiyoruz!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 cidden neden onlar silindi? buraya aktarmak çok mu zordukine?[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan!
Öne çıkan mesajlar