Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Hadi iyisiniz, götüreceksiniz yine kavurmaları lop lop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 OBBAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Goodnight Sweet Prince http://static.bf2s.com/files/user/6306/MichealjacksonJackieChan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 herzaman yediğimiz şey abartamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 vay yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 PZero said: herzaman yediğimiz şey abartamaya gerek yok Seni zengin seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kahvaltıda bile kavurma başlarım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 shaggy ölmemis, kendisi de sölüyo bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Cassiline said: Goodnight Sweet Prince http://static.bf2s.com/files/user/6306/MichealjacksonJackieChan.jpg ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 duman ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bu bayram salata yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Beyaz et yicem ben. Ortak tavuğa girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://www.taz.de/typo3temp/pics/eff5d22c89.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 "Max Damage" said: Beyaz et yicem ben. Ortak tavuğa girdik. kaç kişi girdinz ki tavuğa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 lan sabahtan beri bekliyorum 25 dairelik apartmanda kimse al adam ögrencisin sen et getirdim sana yi demedi ne gudik komşularım varmış benim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yanında biratyla şarapla yersin diye getirmmeişlerdir bence kapıya "bu evdeki kurban etleri vallahide billahide alkolle tüketilmemektedir not: istek olursa kur'an a el basılır" yazılı bir kağıt as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abi basket şortuyla cıktım işte gezdim bikaç daire kapıyı açmadı otekiler de bizim senin gibi münafıklara vercek etimiz yok dediler. Sübaneke okudum 3 5 kere o zaman biraz ınandılar kemiklisinden azıcık et verdiler. 1 avuç fln et cıkıyor sıyırınca ona da şükür tabi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 etleri sıyırmadan diek çorba yapacaksın, kemik çorbası, en azıbdnan et suyu olur can gelir sorna hemen o enerjiyle en yakın inşaata git biraz kum taşı, tuğla taşı malayla vur, sıva yap alnını akıyla para kazan gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Helva isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kurban kesen bi tanıdık akraba yan komşu filan yok ki taze taze kavurma yesek, içimde kaldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar