MuDo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 İzmir içerisinde gidebileceğim bildiğiniz veya herhangi bir vesile ile duyduğunuz yardımcı olabilecek bir psikiyatr tavsiye edebilir misiniz? Edit : Saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 montla sıç...hepsi geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 tamam aç ağzını. olmazsa avucunu aç sonra yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 offffffffffffffffffffffffffffffff fena laf koydun reis daha girmem bu topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 o ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 MuDo said: Sorun yaşadığım bir diğer konu; yeni girdiğim bir ortamda bulunan insanlara karşı son derece çekingen tavırlarla yaklaşmam. Bu normal karşılanır ancak bende fazlasıyla var bu huy.. Kimseyle konuşamam, kimsenin gözlerine bakamam konuşurken yere bakarım, cümleleri kısa kesip konuşmayı bitirmeye çalışırım, sürekli başka bir yerle ilgilenirim.. Nedir bu bendeki hal hareket benim sonum ne olacak böyle bilmiyorum.. bu bende de var, sen git duzelirse bende gideyim. nefret ediyorum bu huyumdan. 22 yaşımdayım ama ergenler gibi utangaçlık çekingenlik var. bir tek ne zaman bu huy mu artık ne halt ise kayboluyo, içince çoguzel eser kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Sana arkadaş lazım. Hayat tarzın da değişir, mutlu da olursun ama dediğim gibi yaşamasını gösterecek arkadaşa ihtiyacın var. ha bir de; MuDo said: tamam aç ağzını. SDJKDHFKJSHDFKJASDKADJKSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 iyide niye editledin abi 1 denyonun lafına bakarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 gitceksen de psikiyatrdansa psikoloğa git boşuna psikolojik mevzularda ilaç kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 beyler sakin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 tabi ki icini dökmen rahatlatir ama ilac almak falan sacma. bagimlilik yapicak, daha cok mahvolcaksin. kendin bi sekilde düzelirsin kafanda büyütmezsen. degisime acik olursan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Çözüm arayamıyorum çünkü bunu tek başıma halledebileceğimi sanmıyorum. İlaç terapi her ne şekilde olursa olsun bilmiyorum tek istediğim kurtulmak bu şeylerden. 20sinde sakalı bıyığı yeni terlemiş gibi dolanıyorum ortalarda. İşin en bktan tarafı, oturup dertleşebileceğim tek ortam emekliliğine 2 yıl kalmış kurumun gizli kapaklı sigara odasında takılan filanca abi. Buna mı anlatayım böyle böyle derdim var diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben sacma buluyorum gercekten sizofreni/panik atak gibi ciddi sorunlari olmayan insanlarin ilac kullanmalarini. tabi ki insan psikolojisi sakaya gelen birsey degil kesinlikle, durumunu da burdan anlamak zor ama ilac son caren olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi psikiyatri ne alaka onu anlamadım.Sana nasıl yardım edicek ki o?Psikolog desen anlarım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Tabiki ilaç son çare değil, sadece gideceğim tabip bana neyi önerirse önersin kafamda dönen düşüncelerden kurtulmak için yapmak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 her ilaç bağımlılık yapmaz. psikiyatrist ilaç yazması bakımından daha iyi bence.psikoloğa göre yani.doğru seçim. gerçi senin arkadaş edinmen lazım bence.sonuçta cesaret vericek madde dışında ilaç yok.onu da kullanma zaten. insanlarla iletişim kurmak problem değil önce bi arkadaş ortamına girmen lazım,en azından dene.iyice çekme kendini insanlardan. memursan zaten işin zor ya anlıyorum. devlet dairesi falan insanı kanser eder.çok suratsız ordaki insanlar.hani illa ki istisnalar faln vardır ama.iş falan değiştir bence sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 olay sirf bagimlilik yapmasi degil ki, depresyondan kurtulman icin sana ilac yerine placebo verseler yine kurtulursun. istekli + sabirli olcaksin hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Chewy said: abi psikiyatri ne alaka onu anlamadım.Sana nasıl yardım edicek ki o?Psikolog desen anlarım da. psikolog ilaç yazamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ama doğpru olan önce psikologa gitmek, onun önerisi üzerine psikiatriste gitmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Peki, psikiyatrist veya psikolog bunlara gitmek istediğimde izmir içerisinde bu doktorlardan faydalanan yada üniversite hastahaneleride olabilir isim verebilecek birisi var mı nereye gitmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 iyi de pskiyatrist de zaten cat diye recete yazmaz ki? o da psikolog gibi oturur dinler önce, zor bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bella said: Chewy said: abi psikiyatri ne alaka onu anlamadım.Sana nasıl yardım edicek ki o?Psikolog desen anlarım da. psikolog ilaç yazamaz.Ben yazar demedim ki.İlaca ne gerek var arkadaşın sorununda onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ilacı kötü bir çözüm veya son çare olarak görmeyin. uygun görülürse doktor kontrolünde sen ne olduğunu anlamadan problemini çözebilir ama biraz uyku yapıyor işte. üni 1 uyuyarak geçti anasını satim. sınavda horladım diye fizik2 den kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 savaş kültür diye bi prof var sokrates diye bi yerin sahiplerinden sanırım kendisi çiğli taraflarında. baya başarılıdır tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ya ilaç bu kadar abartılacak birşey değil. ben de bi süre öncesine kadar sanki kullanan herkes sorunluymuş gibi bakardım her kullanıyorum diyene acıyıp kendimi ona adardım falan. yani tüm ilgimi şefkatimi verirdim sanki birşey yapabilirmişim gibi. ama çok yakınımda biri kullanınca anladım ki abartılacak birşey değil.yararı bile var. bakın bağımlılık yapandan bahsetmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar