suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Biz? yoksa biz öz eleştiri yapmaya çalışıyoruzda , siz bundan faydalanarak hakaret edip , saldırmaya mı çalışıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 özeleştiri dediğin 50 dakka boyunca kendi başkanına kufur etmekse ozur dilerim benim eleştri bilgim kıt demekki. kendi başkanına butun stad tarafından kufredilen bi takımlada dalgamı geçerim kimse kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 BulletRide said: Ağırlığın olacak, dalga malzemesi olmayacaksın. Sahip çıkacaksın başkanına, kendi içinizde kapalı kapılarda yiyin birbirinizi.Ama Fenerbahçe ve Galatasaray'a koz verirsen bu konuda, kusura bakma sonuna kadar dalga geçilir. Özhan Canaydın'a yaptıklarınızı unuttunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 topici kitlemeden şunları belirtiyim, o metin-ali-feyyaz'dan feyyaz da gönderildi kulüpten. feyyaz şu an napıyo bilmiyorum. ali bir ara bjk takımında menajer gibi birşeydi, gömlek işine girdi, çıktı, gönderildi. metin de napıyor, onu da bilmiyorum. rıza'yı bu beşiktaş kulübü kovdu. e bakalım, recep napıyor ? bilen yok. mehmet özdilek milli takımlarda çalışıyor. fenerbahçe'nin efsane üçlü emeklilerine bakalım, rıdvan ntvspor'da her gün hepimiz izliyoruz. aykut fenerbahçede sportif dirketör. oğuz milli takımlarda çalışmakta hala. müjdat vardı bi de, o da sanırım bi nakliye şirketi falan kurmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 mokoko said: özeleştiri dediğin 50 dakka boyunca kendi başkanına kufur etmekse ozur dilerim benim eleştri bilgim kıt demekki. 50 dk? küfür sadece o maçın sonunda 3. golü yedikten sonra oldu , bizzat stattaydım aksini iddaa edemezsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Özhan Canaydın'a en fazla zombi vs. gibi çocukça sataşmalar olmuştur karşı takımlardan, kendini bilen herkes saygı duyardı.Adamın geçmişi, kişiliği belli, niyeti iyiydi.Kıvıramadı, kuyruğuna teneke bağlanmadan yavaş yavaş alt kadrosunu başkan yaparak (ki kendi desteklemiştir) çekildi gitti. Seba mevzularına falan hiç girmiyorum, geçmişi örnek göstermek yersiz Beşiktaş taraftarı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar