Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Bursaspor - Galatasaray 27.11.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Ağırlığın olacak, dalga malzemesi olmayacaksın.

Sahip çıkacaksın başkanına, kendi içinizde kapalı kapılarda yiyin birbirinizi.Ama Fenerbahçe ve Galatasaray'a koz verirsen bu konuda, kusura bakma sonuna kadar dalga geçilir.

Özhan Canaydın'a yaptıklarınızı unuttunuz mu?
Sosyal ağlarda paylaş

topici kitlemeden şunları belirtiyim, o metin-ali-feyyaz'dan feyyaz da gönderildi kulüpten. feyyaz şu an napıyo bilmiyorum. ali bir ara bjk takımında menajer gibi birşeydi, gömlek işine girdi, çıktı, gönderildi. metin de napıyor, onu da bilmiyorum. rıza'yı bu beşiktaş kulübü kovdu. e bakalım, recep napıyor ? bilen yok. mehmet özdilek milli takımlarda çalışıyor.

fenerbahçe'nin efsane üçlü emeklilerine bakalım, rıdvan ntvspor'da her gün hepimiz izliyoruz. aykut fenerbahçede sportif dirketör. oğuz milli takımlarda çalışmakta hala. müjdat vardı bi de, o da sanırım bi nakliye şirketi falan kurmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Özhan Canaydın'a en fazla zombi vs. gibi çocukça sataşmalar olmuştur karşı takımlardan, kendini bilen herkes saygı duyardı.Adamın geçmişi, kişiliği belli, niyeti iyiydi.Kıvıramadı, kuyruğuna teneke bağlanmadan yavaş yavaş alt kadrosunu başkan yaparak (ki kendi desteklemiştir) çekildi gitti.

Seba mevzularına falan hiç girmiyorum, geçmişi örnek göstermek yersiz Beşiktaş taraftarı için.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...