Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Bursaspor - Galatasaray 27.11.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bak hala ya.
Adam delirdi kendi hocasına falan çamur atıyo artık. Ordan takılıp hala dandik değiliz üçüncü büyük değiliz kompleksine kapılıyosunuz, vallahi bravo. Salyalar saçarken kendi adamlarınıza bulaştırmayın bari, daha komik oluyo.

Gayet net çaktı Bursa, helal olsun. Konu oydu galiba. Ergic gayet iyi oyuncu bu arada, eklemeden edemiyorum. Oturaklı da bir kadroları var bu sene. Geçen senenin Sivas'ı gibi değil de önceki dönemdeki yine Ertuğrul'un Kayserisine benziyor yapısı. 2. yarıdaki baskıyı kaldırırlarsa ligin tepesini epey zorlarlar. Tek şüpheli yanı, kontra oyunuyla değil de kendi defansını öne çıkararak dar alanda oynadığı maçlarda ya da katı savunma olduğunda ne kadar dirençleri var. Pek maçlarını takip edemediğim için onu bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

trabzonu yenmişsin feneri yenmişsin manchester ı yenmişsin beşiktaş taraftarının sevinmesi , fb gs lilerin anadolu takımına 3 atıpta sevinmesinden çok daha mantıklı , eğer düşünce yetiniz açıksa siz nelere şampiyon olmuş gibi sevindiğinize dikkat edin, her boka ezdik diye yazıpta kendinize yapılınca beşiktaşın büyklüğünü tartışmaya döndürmek işi yavşaklıktır.bunu ancak futbol hakkında kısıtlı bilgisi bulunan futbolu sadece tribünden öğrenen gazetede fanatiklerin yorumlarını okuyarak öğrenen adamlar yapar ki pati futbol profiline bakınca bunu net şekilde görebilirsiniz TABİ ki herkes için geçerli diil.bu forumda beşiktaşlı profilini tartışan adam önce kendi profilini tartışsın , hiçbir beşiktaşlı fener veya g.saray ın büyüklüğünü tartışmaz kolay kolay ki tartışan varsada fanatikliğin gözünü bürüdüğü adamlardan biridir..

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
3büyüklerden her biri için bu geçerlidir net şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten ibb'ye 6 attıkları maç falan var, adamlar atıyo atmasına. O geçen sene 25-30. haftadan sonra Sivas'ın düştüğü durumdan bahsediyorum daha çok. Kazanmak zorunda maça çıkınca afallayan takımlardan olmaması önemli. Yaldır yaldır adamlar var kadroda da, en tecrübelisi Ali Tandoğan muhtemelen, o açıdan zorluk yaşayabilirler belki :)
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Herkes alınmasın çok değerli arkadaşlar da var , ama bu forumun Beşiktaşlı profilinde bir sıkıntı var son zamanlarda.

Bende seni bekliyodum bebeğim ne zaman geliceksin diye gözlerim yollarda kaldı... Beşiktaş profiline laf atmışsın , bu senin düşüncendir saygı duyarım. O zaman bende düşüncemi söyliyim sizlere , modlarla beraber şatafatlı cümleler kurarak burda yorum yapmayı kalite sanan , burdaki mesajlar ve yorumlar ileinsanların kalitesinin tahlilini yapan , yazılan mesajlardaki yüz ifadeleri , anlatış teknikleri , jest ve mimikleri görmeden yapılan yorumların kalitesinden bahseden sizler daha doğru sen! kaliteden nasibini almadığını çok güzel bana attığın özel mesajlarda anlattın zaten zamanında...
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasarayda Barosun nekadar onemli olduğu ortaya cikiyor bikac mactir. Ligin basinda 3 gol ortalamayla giden takım ne hallere düştü cücük gibi oynuyor.

Ayrıca Beşiktaş kadar başınıza taş düşsün emi. Ne alip veremediğiniz var bizim gibi küçük takımla ne zararımız var size ;)
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

BulletRide said:

Herkes alınmasın çok değerli arkadaşlar da var , ama bu forumun Beşiktaşlı profilinde bir sıkıntı var son zamanlarda.

Bende seni bekliyodum bebeğim ne zaman geliceksin diye gözlerim yollarda kaldı... Beşiktaş profiline laf atmışsın , bu senin düşüncendir saygı duyarım. O zaman bende düşüncemi söyliyim sizlere , modlarla beraber şatafatlı cümleler kurarak burda yorum yapmayı kalite sanan , burdaki mesajlar ve yorumlar ileinsanların kalitesinin tahlilini yapan , yazılan mesajlardaki yüz ifadeleri , anlatış teknikleri , jest ve mimikleri görmeden yapılan yorumların kalitesinden bahseden sizler daha doğru sen! kaliteden nasibini almadığını çok güzel bana attığın özel mesajlarda anlattın zaten zamanında...

Sevinmek için sevmedik!!

;)
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

suBzer0 said:

BulletRide said:

Sevinmek için sevmedik!!

;)

ne çaktın abi lafı bana , kendime gelemem bir süre , aboooo
Sosyal ağlarda paylaş

İlginc bir sekilde her gs topigi besiktas muhabbetine kayiyor yillardan beri.

Beşiktaş ücüncü büyükmüs, evet zaten eger kazanılan başarılara ve tesisleşmeye ve klup gelirlerine bakarsanız bu gayet açık, kabul. Fakat bunu beşiktaş taraftarının herhangibir sevinç gösterisine karsi argüman olarak sunmak nasıl bir ego mastürbasyonudur hayret bir olay hakkaten.

Eğer sadece en cok kupa kazanan takımın taraftarının sağa sola laf atmaya sevinmeye hakkı varsa haberi olsun insanların boşuna uğraşmasınlar. Fenerbahceliler de dahil buna zira en büyük Cimbom şuan kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu dönem dönem değişen bişey mi? Metin-ali-feyyaz diyosun bana 1 tane gs ve fb den böyle bir üçlü saysana? veya gs ve fb'nin eski oyuncularının şu ande neler yaptığını söylesene.. Beşiktaş'ın çoğu isim yapmış oyuncusu şuan hala bir fiil türk futbolunun içinde ve ona hizmet etmekte, birçoğu çok başarılı şekilde teknik direktörlük yapmakta.. Bu tip şeyler değilmidir bir kulübün kalitesini ve büyüklüğünü gösteren? bugün Vedatlar , sanlılar , baba hakkılar , mehmet özdilekler , feyyaz , metin , ali , sergen , daha birçoğu herkesin dilindeyken , sen nasıl utanmadan beşiktaşa küçük takım dersin?
Sosyal ağlarda paylaş

daverc said:

İlginc bir sekilde her gs topigi besiktas muhabbetine kayiyor yillardan beri.

Beşiktaş ücüncü büyükmüs, evet zaten eger kazanılan başarılara ve tesisleşmeye ve klup gelirlerine bakarsanız bu gayet açık, kabul. Fakat bunu beşiktaş taraftarının herhangibir sevinç gösterisine karsi argüman olarak sunmak nasıl bir ego mastürbasyonudur hayret bir olay hakkaten.

Eğer sadece en cok kupa kazanan takımın taraftarının sağa sola laf atmaya sevinmeye hakkı varsa haberi olsun insanların boşuna uğraşmasınlar. Fenerbahceliler de dahil buna zira en büyük Cimbom şuan kusura bakmayın.

Sen şeker bir Beşiktaş taraftarısın, Fenerbahçe ve Manchester galibiyetleri güzel galibiyetlerdir.Fenerbahçe'yi senelerdir yenemiyordu Beşiktaş, hatta adam akıllı tek tük derbisi vardı akıllarda kalan son sezonlarda.Avrupa'da ise ben her zaman Fenerbahçe'den daha başarılı bulmuşumdur Beşiktaş'ı, fakat son zamanlarda onların gerisinde kaldılar.Hatta Galatasaray da son 5 yılda Fenerbahçe'nin gerisindedir Avrupa olarak.

Fakat Manchester'ı, Old Trafford'da ne durumda olursa olsun yenmek bir başarıdır, anlata anlata bitirilemeyecek bir zafer değil fakat su götürmez bir başarıdır.

Ama eşeğin bi tarafına su kaçtı.Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yenmesi ne onu şampiyon yaptı, ne Manchester'ı yenmesi onu gruptan çıkarttı.

Sadece Beşiktaş'ın son şampiyon apoletinin ardından yerle bir olan ve bu forumdaki taraftar kitlesinin en büyük pay sahibi olduğu başarısızlık imajı silinmiş oldu, ki bu bile önemlidir.

Taraftarlığıyla övünen Beşiktaş taraftarı çok büyük bir hayal dünyasındadır.

suBzer0 said:

Ya bu dönem dönem değişen bişey mi? Metin-ali-feyyaz diyosun bana 1 tane gs ve fb den böyle bir üçlü saysana? veya gs ve fb'nin eski oyuncularının şu ande neler yaptığını söylesene.. Beşiktaş'ın çoğu isim yapmış oyuncusu şuan hala bir fiil türk futbolunun içinde ve ona hizmet etmekte, birçoğu çok başarılı şekilde teknik direktörlük yapmakta.. Bu tip şeyler değilmidir bir kulübün kalitesini ve büyüklüğünü gösteren? bugün Vedatlar , sanlılar , baba hakkılar , mehmet özdilekler , feyyaz , metin , ali , sergen , daha birçoğu herkesin dilindeyken , sen nasıl utanmadan beşiktaşa küçük takım dersin?

Biraz övelim dedik, silah olarak kullanıyorsun şeker kardeşim.Galatasaray'ın son 10-15 yılında Beşiktaş tarihinden daha fazla akılda kalan adam çıkmıştır.Ki kendi başına Metin Oktay çoğu takıma bedeldir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...