Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bu tipe böyle bi çanta verirsen feci şeyler olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 benım bi arkadaşım var erkek,çok yakın kız arkadaşımın dar kotlarının aynısını giyiyodu =( aynısı ama. kocaman çantalar takıyodu falan.renkli renkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Ferrero said: :( bi de dünya paradır o çanta sdfnsdjfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 taşımayın kız çok yorgun vs değilse. yani hastalıktan ölüyorsa da küçük çanta alsın o da sdf. komik duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ye beni bakisi atmis bi de sifatina tükürdüüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 nil alamanyada centilmenlik olduyse uzulme yagiz turk delikanlilari hep pesindeyiz hatta sana asik sefaiden aysemi yolluyorum http://www.youtube.com/watch?v=3Du8E0enISg Ayşem.. Kimi annaya ,bellaya ,kimi mariaya Kimide kızıl saçlı nataşaya yazdı Oysa ben bir Türk yiğidiyim Türk' e sevdalı olduğum için Ayşem sana yazıyorum... Ben seni kongoda ölen sevgilisini İstanbul'da arayan teksaslı bir dişi gibi değil Aşk eşittir burjuva güzellerini Diskoteklerde arayan zübbeler gibi değil Hele kafalarındaki kirli duyguları Nataşa adlı rus kızında sembolleştiririp Kızıl ruble arayanlar gibi aramıyorum Ayşem... Ben seni; belki bir ana ceylanın Vurulmuş yavrusuna su aradığı gibi... Belki bir Anadolu delikanlısının Kaçırmak için güzel Zeynep'ini Gecenin alaca karanlığında aradığı gibi seni arıyorum Ayşem... Ama muhakkak bütün iyilikleri bütün güzellikleri Bütün özlemlerimi sende bulacağımı bilerek Engin denizin kudurmuş dalgaları gibi Önümdeki engelleri teker teker aşarak Yüce ALLAH'IN izniyle seni arıyorum Ayşem... Seni kaybettiğim dünyalarda bulmak istiyorum. O dünya; HZ.FATİH' in kılıcının altın kapması Estergon dönüşünün gönülleri yakması Veyahut Tuna'nın bir Itri bestesinde Musiki gibi çağlayıp akması olabilir Geçtiğim yıllardaki parlak aynalar Geleceğimi aydınlatır benim Bir elim geleceğin MİLLİYETÇİ TÜRKİYE'sinde ise YAVUZ 'un beyaz atının yelesindedir öbür elim... Seni kaybettiğim ve şimdi aramaya çıktığım dünyalarda Ayşem; ne meyhane tezgahları ardında mum gibi Yanıp sönen kızlarımın gözlerinin karası Ne yoksulluktan ve fakirlikten Ölen yiğitlerimin verdiği yürek yarası Nede başı kabak; yalın ayak dolaşan insanımın ciğerlerini Hilton gecelerin de içkilerine meze yapıp yiyen kahpelerin ağız kavgası var... Seni kaybettiğim ve şimdi aramaya çıktığım dünyalarda; Bir KURAN,bir KILIÇ ve bir BOZKURT Üçünün ördüğü koca bir dünya koskoca bir tarih var Ayşem... Tut ki seni karanlığın ta ötesinde bir yere hapsetsinler Ömründe güneşi hiç görmeyeceksin; Ama ben o güneşi yanıma aldım Seni kurtarmaya geliyorum Ayşem... Ne sezar, ne hitler, ne posbıyıklı stalin Nede fare suratlı mao; çözemez, çözemez, Çözemez senin derdini Ayşem... Senin derdini; batılılık delisi sömürge aydınları Robert koleji mezunu özgürlük budalaları Ve kafalarını çirkin kapitalistlere satmış Deve kuşlarıda çözemez... Senin derdini Ayşem; Senin gibi konuşan Senin gibi düşünen Senin gibi yaşayan Velhasıl kelam bizler ÜLKÜCÜLER çözeriz senin derdini... Anamın anlattığına göre Koca Türk Dünyası'nın küçük bir köyünde doğmuşum Senin için doktor yada ilaç Ekmek yada su ne ise benim için MİLLİ DEVLET, KIZIL ELMA ÜLKÜSÜ odur... Sen benim için; Kırım' lı Bike Azerbaycan' lı Aybala, Yerköy' lü Fadime Hepiniz bizim için birsiniz. Çünkü Bizim kanunumuzda akvaryumlu meyhanelerde Sevgilinin kömür karası gözlerine şiir yazmak yok Biz çoktan erittik ÜLKÜ denen nazlı gelinin duvağında Sülün gibi kızların göz bebeğini Ayşem... Bizim kanunumuzda geri bıraktırılmış insanımızı Esir milyonlarca soydaşımızı Tutsaklıktan kurtarmak için Bu geri kalmışlığa son vermek için Birlikte mücadele etmek var... Bu; ne benim sana ağlayarak Nede dizlerine kapanarak bir yalvarışımdır... Bu; parmakları çelikten Yürekleri Estergon demirinden Yüz binlerce, milyonlarca MÜSLÜMAN TÜRK ÜLKÜCÜSÜ 'NÜN Sana durdurulmaz emridir... Kendine dön, kendine dön Ayşem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 çantasıyla birlikte kendini de kucaklar tasırım gerektiginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 @Bonep; oha adam kasmis. tl;dr. benim yaptigim yorumun aynisini baskalari da yapmis schatzi. onlara da sar =P ayrica sensin lan asil pms, gelip bana laf sokuyosun agresif adam. sdfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Sensin lan enayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 cok mu agro cekiyorum nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yanlış anlaşılmasın. gerektiğinde taşımak farklı. önemli olan kızın yanında askılık gibi gezmemektir. kendine acımıyorsan seni görmek zorunda kalacak insanlara acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 vaniLLe said: cok mu agro cekiyorum nedir.. ben cekerim agroyu ustunden, tanklarim onlari, sen uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 vaniLLe said: @Bonep; oha adam kasmis. tl;dr. benim yaptigim yorumun aynisini baskalari da yapmis schatzi. onlara da sar =P ayrica sensin lan asil pms, gelip bana laf sokuyosun agresif adam. sdfj. oha ben sna pms demedim ki auheauhueahu abiiii kendi azinla soledin resmenheauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 aquila said: vaniLLe said: cok mu agro cekiyorum nedir.. ben cekerim agroyu ustunden, tanklarim onlari, sen uzulme. aga kac kac hemoraj atti rend atti bleed efect warmis ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 acin troller arayi pulluyom gobrayi varooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 http://www.worldofwconline.com/gallery/albums/screenshots/WCLordCobrahn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 vaniLLe said: ye beni bakisi atmis bi de sifatina tükürdüüm. burhan altıntop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 vaniLLe said: acin troller arayi pulluyom gobrayi varooo. korkuyorum anne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 LORD KOBRAHAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben trollemedim bu topigi... siz baslattiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 2. çocuk çantasını bana versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Ferrero said: ben bundan doğal ortamında bi tane gördüm!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 vaniLLe said: ben trollemedim bu topigi... siz baslattiniz. aga sen baslattin kan davasni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 baboli sen kasindin. döner bicagini getir kadir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar