Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık sıfır ipod shuffle 4gb

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
coca cola kampanyasından kazandığım 1 adet ipod shuffle 4gb satılıktır.
ürün sanırım gümüş renkte.

piyasa değeri 200 tl.

ben 150 tl istiyorum. ufak pazarlık payı vardır.

ürün henüz elime geçmedi fakat geldiğinde alan kişiye anında gönderebilirim.
Mesaj tarihi:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
yemin ediyorum bugün benim hatuna "mayhem rumuzlu biri var adam mezarcı gibi her kampanyadan bir şeyler kazanıyor buradan da ipod kazanacak kesin" dedim veeeee bu konuyu gördüm

tebrik ediyorum ve rica ediyorum bir gün topluca sana gleip elini öpelim o şans biraz da bize geçsin
Mesaj tarihi:
Aga ben senin yerinde olsam (bilmiyorum yaş kaç iş durumları ne fln ) işimi fln bırakırım kız arkadaşımdan ayrılırım oturur internetten bütün mevcut çekilişleri ıvır zıvırları öğrenir geçimimi bunlar üzerinden sağlarım . Yok hani kazandığının cidden haddi hesabı yok ve bu yetenek değerlendirilmeli bence .
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

said:
Kampanyaya 21.09.2009 - 29.11.2009 tarihleri arasında...

bugün 26 daha 3 gün var eminim bana da çıkacak da o kadar koalyı ne yapacağımı bilmiyorum henüz

he pardon :)
  • Yeni Oluştur...