slickers Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 iyide parayı almayı nasıl planlıyorsun ki o zaman ben gideyim diyeyim ben 200 verdim paraüstü vermediler seninkinin bundan farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 benim amacım zaten parayı almak değil o imkansız ama birileri ya işinden olsun ya da sicili lekelensin ayıp ulan yani o paraya çok çok fazla ihtiyacı olan biri değilim şu anda yani ne yapayım bir gün eğlenmek için dışarı çıkmam evde otururum ama bu şekilde haksızlığa uğramak kötü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bu devirde yemeyenin malını yerler. üzgünüm ama haksızsın babs. sory. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hatta tab gıdaya 200 tl ben vereyim kovsunlar vardiya amiriyle benimle iliglenen kasiyeri o derece kızdım ve üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sayım yapılıyor çünkü. atm paranı yutunca nasıl arayıp söyleyince yatırıyorsalar aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ha evet ben de buna güvenip gittim "elbet bir gün öncesidnen fazla çıkmıştır" diye herif bir de "5 tl eksik çııkmış o kasadan" dediğinde başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü.. hani karşımdaki adam "kardeş aya üstü bizi mi skiyorsun sen" dese "ama.. ama ben ama.." diye kalınacak bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 biraz zor bir sonuç alman kimseyide atmazlar işinden 100 lira abi az değil ki nasıl anlamazsın :) neyse geçmiş olsun zengine komaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 fastreloader said: sayım yapılıyor çünkü. atm paranı yutunca nasıl arayıp söyleyince yatırıyorsalar aynı şeyaynı şey değil.diyelim ki babacumla ilgilenen kasiyer aynı gün birine 100 lira fazla vermiş olsun bu tarz olaylar çok oluyor ne oldu birbirini dengeledi olamaz mı? olur yapacak birşey var mı? yok nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kesin trwilighta gitti su parildak vampir veleti gormek icin heyecanlaninca unuttu paralari burge rkinge kiziyor sonra :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kasiyer 100 liraya 20 liralık fiş kestiyse tabii fazla çıkmaz, çünkü cebe atmış sdf. insanların gözü kara ya vay namussuz. bu işlerde dikkat lazım hep. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 BabacumMostors said: ha evet ben de buna güvenip gittim "elbet bir gün öncesidnen fazla çıkmıştır" diye herif bir de "5 tl eksik çııkmış o kasadan" dediğinde başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü.. hani karşımdaki adam "kardeş aya üstü bizi mi skiyorsun sen" dese "ama.. ama ben ama.." diye kalınacak bir durum olm sukret senden almadilar 5 lirayi ahuehahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Viktor said: kesin trwilighta gitti su parildak vampir veleti gormek icin heyecanlaninca unuttu paralari burge rkinge kiziyor sonra :X yok bu Coco Chanel'den önce diye bir film vardi audre tautou oynuyor hani ona gi,ttik :) ipne vampire geçenlerde gittim @bonepart; abi belki de o parayı istemek için aradılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 chanel e gitmek daha kotuymus, twilighta giden onun yaninda delikanli kaliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 diğer yorumları okumadım ama söylenmiştir kesin. kendi düşen ağlamamalı. burası türkiye ve günde kaç kişi 100 TL min üstü GELMEDİ numarasın yapıyor kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 fişte kasiyerin adı yazıyo olması lazım kasiyeri bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ben bi keresinde bodrum katamarandayken 50lik vermiştim 10 lira para üstü vermişti adi barmen. sarhoştum ayaktada duramıyodum doğal olarak ispatlıyamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Viktor said: chanel e gitmek daha kotuymus, twilighta giden onun yaninda delikanli kaliyor :P valla ne diyeyim chanel e gittim ve b,r devrimin öyküsünü izledim kadın muhtemelen dünyadaki feminist hareketin çekirdeğini fln oluşuturuyor (bkz. kadınların pantolon giymesi) hatta chanel firmasına olan saygım bir anda tavan yaptı @fistan; zaten hani sonuç çıkmasından ümitli değildim ama TAB gıdadan aranmam bile bir gelişme zaten hani o para istesem de geri gelmez, elimdeki fiş 20 tl vermişim gibi gözteriyor ki paradan umudumu gündüz vardiyası müdürü "kasadan 5 tl eksik çıktı" dediği anda kesmiştim sadece TAB gıda bir incelesin durumu değerlendirsin olay çok çirkin yani başkasının da başına gelebilir ki zaten şikayet var a da haklılığımın kanıtlanabilir olamdığını belirttim yani para ödeyeceklerini beklemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kusura bakmada yüz lira verip, 3 lira para üstü gelince olaya uyanamadıysan hiç ağlama para üstünü hiç almasan daha mantıklı sonra 20lik fiş kesilmiş diyorsun, kasiyer geleceği mi görüyordu ki öyle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 fiş parayı aldıktan sonra kesilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ödenecek miktarı ekrana yazar parayı alınca basar sonra tuşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hiç param üstü gelmediğini yazmıştım halbuse nerenle nasıl okudun hiç bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 forum hafıza tekniklerini kullandım aklımda yanlış kalmış o zaman kasiyerin ifadesini alcan bireysel; 100 yerine 20 vermediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 e işte sorun orada hani ben mcdonads da çalıştığım dönemde 100 tl para verilse ve bu 20 tl yazılsa vardiya amiri de farketse papara yerdik.. yani müşteri sallamasa bile restoran müdürü sallıyordu, müşteri "eksik para üstü verdiniz" dese vardiya müdürü kasayı geçici olarak kapatıp ofise kasayı saymaya götürürdü ki ben çalıştığım süre içerisinde 3 kere birebir bu muhabbete ve sornasına şahit oldum (benim kasamda olmadı da başka arkadaşların kaslarında olmuştu) hani eskiden durum buydu ve buna "iş ahlakı" derdi bizim müdürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yani işin mutfağında çalıştım o banko arkasında ne bok yendiği/yenilebilineceğini de biliyorum benim çalışytığım dönemde vardiya arakdaşlarımızn eşyaları çalınırdı.. ulan insan vardiya arkadaşının ceketini cep telefonunu saatini çalar mı? hatta lobi hostesimizin cep telefonu tavan stroforuna zulalanmış halde bulduk, muhtemelen ben tavan stroforunun yamukluğunu görmesem bulamayacaktık bile hazıryemek restoranlarında işte bu tarz şeyler dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 E hocam, sonuçta 5-6 kişi, hiç farketmiyor muydunuz kim çalıyor filan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar