Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King şikayeti ve TAB gıdanın ilgisi

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

benim amacım zaten parayı almak değil o imkansız ama birileri ya işinden olsun ya da sicili lekelensin ayıp ulan yani o paraya çok çok fazla ihtiyacı olan biri değilim şu anda yani ne yapayım bir gün eğlenmek için dışarı çıkmam evde otururum

ama bu şekilde haksızlığa uğramak kötü be
Sosyal ağlarda paylaş

ha evet ben de buna güvenip gittim "elbet bir gün öncesidnen fazla çıkmıştır" diye herif bir de "5 tl eksik çııkmış o kasadan" dediğinde başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü.. hani karşımdaki adam "kardeş aya üstü bizi mi skiyorsun sen" dese "ama.. ama ben ama.." diye kalınacak bir durum
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

sayım yapılıyor çünkü. atm paranı yutunca nasıl arayıp söyleyince yatırıyorsalar aynı şey
aynı şey değil.diyelim ki babacumla ilgilenen kasiyer aynı gün birine 100 lira fazla vermiş olsun bu tarz olaylar çok oluyor ne oldu birbirini dengeledi
olamaz mı?
olur
yapacak birşey var mı?
yok
nokta
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

ha evet ben de buna güvenip gittim "elbet bir gün öncesidnen fazla çıkmıştır" diye herif bir de "5 tl eksik çııkmış o kasadan" dediğinde başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü.. hani karşımdaki adam "kardeş aya üstü bizi mi skiyorsun sen" dese "ama.. ama ben ama.." diye kalınacak bir durum

olm sukret senden almadilar 5 lirayi
ahuehahea
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

kesin trwilighta gitti
su parildak vampir veleti gormek icin heyecanlaninca unuttu paralari burge rkinge kiziyor sonra :X

yok bu Coco Chanel'den önce diye bir film vardi audre tautou oynuyor hani ona gi,ttik :) ipne vampire geçenlerde gittim

@bonepart; abi belki de o parayı istemek için aradılar :P
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

chanel e gitmek daha kotuymus, twilighta giden onun yaninda delikanli kaliyor :P

valla ne diyeyim chanel e gittim ve b,r devrimin öyküsünü izledim kadın muhtemelen dünyadaki feminist hareketin çekirdeğini fln oluşuturuyor (bkz. kadınların pantolon giymesi) hatta chanel firmasına olan saygım bir anda tavan yaptı

@fistan; zaten hani sonuç çıkmasından ümitli değildim ama TAB gıdadan aranmam bile bir gelişme zaten hani o para istesem de geri gelmez, elimdeki fiş 20 tl vermişim gibi gözteriyor ki paradan umudumu gündüz vardiyası müdürü "kasadan 5 tl eksik çıktı" dediği anda kesmiştim sadece TAB gıda bir incelesin durumu değerlendirsin olay çok çirkin yani başkasının da başına gelebilir ki zaten şikayet var a da haklılığımın kanıtlanabilir olamdığını belirttim yani para ödeyeceklerini beklemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

e işte sorun orada hani ben mcdonads da çalıştığım dönemde 100 tl para verilse ve bu 20 tl yazılsa vardiya amiri de farketse papara yerdik.. yani müşteri sallamasa bile restoran müdürü sallıyordu, müşteri "eksik para üstü verdiniz" dese vardiya müdürü kasayı geçici olarak kapatıp ofise kasayı saymaya götürürdü ki ben çalıştığım süre içerisinde 3 kere birebir bu muhabbete ve sornasına şahit oldum (benim kasamda olmadı da başka arkadaşların kaslarında olmuştu)

hani eskiden durum buydu ve buna "iş ahlakı" derdi bizim müdürler..
Sosyal ağlarda paylaş

yani işin mutfağında çalıştım o banko arkasında ne bok yendiği/yenilebilineceğini de biliyorum

benim çalışytığım dönemde vardiya arakdaşlarımızn eşyaları çalınırdı.. ulan insan vardiya arkadaşının ceketini cep telefonunu saatini çalar mı? hatta lobi hostesimizin cep telefonu tavan stroforuna zulalanmış halde bulduk, muhtemelen ben tavan stroforunun yamukluğunu görmesem bulamayacaktık bile

hazıryemek restoranlarında işte bu tarz şeyler dönüyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...