sinad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Arkadaşlar listemizdeki herkesle paylaşalım lütfen.. http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=174950798647&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben allahla geçtim ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 2004 yılında olmuş bu ehhe nerde hz muhammed ilen dalga geçmiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ALLAHIN HİKMETİNE SUAL OLUNMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 biz resist kastık o yüzden sağ kalabiliyoruz patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben allaha küfür eden de gördüm ama hala yasiyor. biri böyle demis feycbukta ben Sirbistandan yaziyorum... o kadin yasiyo... tv programi icin yeni telefon numarasini veriyo.. sonra ozur dileyip dusuyo.. yani kadincagiz agzina Allahin veya Peygamberin adini bile almiyo.. yuce Allah oyle cart diye kimseyi cezalandirmaz.. Ebu cehil bile senelerce yasadi peygamberimize iskence yaparken' hakaret ederken.. herseye oyle koloaca inanmayalim... sorgulamadan, koyun gibi atlamayalim... saygilarimla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 şu hedeyi upload edenin videoları çok feci ahah boş vaktiniz varsa izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Sene 2009 hala muhammed diyorsunuz allah diyorsunuz aşın artık. http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar