reyou Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Y2yu9wUcgS4 su mukemmelmis (goztepe olayi ozellikle :D http://www.facebook.com/video/video.php?v=102824449735597&ref=share hadi bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 adam işsiz adamı çekti youtube'a koydu geldiği yere bak. helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 benimde aklimdan o gecti bi an, bi videoyla mi oldu bunlar. rasim oztekin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 okan bayülgen bunu ve işsiz adamı çeken ekibi ilk çıkarttığı günü hatırlıyorum ahahahah bunlar böle "BİZ EKİBİZ AYRILMAYIZ HER PROJEYİ BERABER YAPICAZ" kafasındalardı bunu söleyip duruolardı okan da yok o yalan olur diodu. nitekim bu projede arkadaşlarını göremedim ben kameranın önünde hahahaha. belki kamera arkasındalardır. ama okan bu çocuğu kendi ekibine kattı, diğerleri yine yok. demek ki neymiş, para ün şan şöhret arkadaşlıklara balta vurabiliyomuş. demek ki neymiş, rasim öztekin muhteşemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 elaidi said: okan bayülgen bunu ve işsiz adamı çeken ekibi ilk çıkarttığı günü hatırlıyorum ahahahah bunlar böle "BİZ EKİBİZ AYRILMAYIZ HER PROJEYİ BERABER YAPICAZ" kafasındalardı bunu söleyip duruolardı okan da yok o yalan olur diodu. nitekim bu projede arkadaşlarını göremedim ben kameranın önünde hahahaha. belki kamera arkasındalardır. ama okan bu çocuğu kendi ekibine kattı, diğerleri yine yok. demek ki neymiş, para ün şan şöhret arkadaşlıklara balta vurabiliyomuş. demek ki neymiş, rasim öztekin muhteşemmiş. Onlar hala birlikte iş falan yapıyorlar. Birlikte kurdukları bir reklam şirketleri var. Ekibin geri kalan kısmı oyunculuk falan düşünmediği için görülmemeleri normal ama hala birlikteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar