Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Trade e koymadan once burda duyurayim dedim varsa aranizda almak isteyen bu aksam saat 20.00 a kadar oyun ici tell yada mail atsinlar bana. 177.000 Dathomirian Carnivore Meat (Ojjoufa) 50CPU toplam 8.850.000 credit ediyor hepsi satiliktir parca parca satmiyacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Neyden cikiyor bu etler? Baya rancor meat kasmistim, 10 cpu ya zar zor satabildim deli oldum.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 OutOfShift durumunda bu et. BE ve Chef in kullanacagi bi et gerekli olan 3 stat 900 civari. Rancor lardan cikar Carnivore Meat. 10 cpu dan genelde grinding satiyolar eger baya bi varsa elinde 30 40 k veya daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Oyun ici Ismim Dethatt tir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenwe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 50 cpu =) yapma dostum din kardesiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ben bisey ogrenmek istiyorum en fazla para eden sey etmi derimi yoksa kemikmi yada bu hayvana gore degisiyormu, degisiyorsa fiyatları nerden ogrenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 fiyatlar hayvana değil istenen özelliklerin ne kadar yüksek olduğuna bağlı. bu özellikler de her 5-10 günde bir değişir. takip etmen lazım.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Lenwe, 11 Temmuz 2004 12:24 tarihinde demiş ki: 50 cpu =) yapma dostum din kardesiyiz 60 cpu b/o dan sattim trade forumlarinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar