Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabiha gökçen e10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu e10 (kadıköy-sabiha gökçen) ekspres hat olarak yazılmış ama üç tane alternatif varmış. biri hiç durmadan gidiyormuş. hangileri olduğunu anlamadım. ayrıntılı bilen var mı?

yarın saat 11:00 de orada olmam lazım ama nasıl giderim bilemiyorum. 09:00 da m.köyde bazı işlerim var. onları halledip çıkmam karşıya geçmem filan 10:00 nu bulur. 1 saatte kadıköyden hava limanına nasıl giderim?
Mesaj tarihi:
taksimden sabiha'ya gidişin ne kadar bir zamanda olduğunu da öğrensen iyi olur bence.yani biraz fazla verirsin ama kısa zamanda gidiyorsa en azından fazla bir şey bayılmadan atlatırsın diye düşündüm
Mesaj tarihi:
E10 gecikmez öyle kolay kolay. Hele sabah saatlerinde çok dakiktir.

Üstünde Ekspres yazan otobüslere bineceksin. Bunlar TEM'den yarım saatte gidiyor Sabiha Gökçen'e ve saat başı kalkıyor. 10.00'dakine binersen çok rahat yetişirsin.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Zincirlikuyu Metrobüs-->Uzunçayır-->e10

express olan (mavi) E10 Uzunçayıra uğruyor mu ?

Eğer uğruyorsa

Sabiha Gökçen'den express E3-->4.Levent-->300mt.-->metro şişli-->300mt-->mecidiyeköy

yerine

Sabiha gökçen E10 express-->Uzunçayır-->Metrobüs mecidiyeköy

daha iyi bir seçim olmaz mı?
Mesaj tarihi:
Kozyatağından Havaşa binip gidiyorum ben 45 dakika falan buluyor ki birde Üsküdar'dan Kozyatağı'na gidiş var, şu E li şeyi daha detaylı İstanbul'u bilmeyen birine anlatabilecek var mı ? Daha hızlı sanki.

Üsküdar çıkış noktası.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
abi taksimden sabiha gökçen'e iett var mıdır, ben var hatırlıyorum bunun kaç dakikada taksimde olacağını tam olarak bilen var mı? bilen varsa numarası da lütfen.

ayrıca havaşla taksime kaç dakikada gidilir sabiha'dan?
  • Yeni Oluştur...