rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bu e10 (kadıköy-sabiha gökçen) ekspres hat olarak yazılmış ama üç tane alternatif varmış. biri hiç durmadan gidiyormuş. hangileri olduğunu anlamadım. ayrıntılı bilen var mı? yarın saat 11:00 de orada olmam lazım ama nasıl giderim bilemiyorum. 09:00 da m.köyde bazı işlerim var. onları halledip çıkmam karşıya geçmem filan 10:00 nu bulur. 1 saatte kadıköyden hava limanına nasıl giderim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ben dün saat 6:00 'da bindim 6:31'de havalanındaydı. hiç durmadan gitmedi ama çok bi yerde durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 zaman kazanmak adına trenle 10 dakkada bostancıya gidebilir ordan da şu an hatırlamadım e'li bir şeyleri deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 E9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hımm e9 da iyiymiş. gerçi 20 kiloluk valizle bostancıya geçmesi biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi ekspres dediğin hat 34 durakta durur mu yav. nasıl bir ekspres bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 E10 tercih ederim. eğer 9:30'da varsa yetişebilirsen yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sitesinde mavi olarak yazilanlar durmadan gider, express diye geciyolar genelde saat baslari kalkiyolar kirmizi olanlar okan univ. her yerde durur normal olanlar da e5ten gider o da her yerde durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 senin binecegin temden giden, ona gore bin yani 35-40 dk falan surer yol digerleriyle de max 1.30 saat falan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hımm saat 10:00 da var bir mavi. teorik olarak 11:00 de orada olması lazım yani. deneyelim bakalım. olmadı taksiye binip popomuzu açacaz. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 taksimden sabiha'ya gidişin ne kadar bir zamanda olduğunu da öğrensen iyi olur bence.yani biraz fazla verirsin ama kısa zamanda gidiyorsa en azından fazla bir şey bayılmadan atlatırsın diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 e10 evlat acisi bildigin. Havasla git en temizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kalkis saatlerine guvenme pek. sik sik gecikiyolar yani. 10da kalkmasi gereken gelir 10,30da kalkar kalirsin ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 havaş taksim-sabiha gökçen varmış harbiden. haberim yoktu ondan. süper oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 E10 gecikmez öyle kolay kolay. Hele sabah saatlerinde çok dakiktir. Üstünde Ekspres yazan otobüslere bineceksin. Bunlar TEM'den yarım saatte gidiyor Sabiha Gökçen'e ve saat başı kalkıyor. 10.00'dakine binersen çok rahat yetişirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Zincirlikuyu Metrobüs-->Uzunçayır-->e10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi sabahı bilmem de geçen yıl kadıköyden hiç saatinde kalkan e10 yoktu öğleden soraları. dershane sonrası bekliyodum sürekli durakta saati geçen e10ların gelmesini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enteran Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 dreagloth said: Zincirlikuyu Metrobüs-->Uzunçayır-->e10 express olan (mavi) E10 Uzunçayıra uğruyor mu ? Eğer uğruyorsa Sabiha Gökçen'den express E3-->4.Levent-->300mt.-->metro şişli-->300mt-->mecidiyeköy yerine Sabiha gökçen E10 express-->Uzunçayır-->Metrobüs mecidiyeköy daha iyi bir seçim olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Kozyatağından Havaşa binip gidiyorum ben 45 dakika falan buluyor ki birde Üsküdar'dan Kozyatağı'na gidiş var, şu E li şeyi daha detaylı İstanbul'u bilmeyen birine anlatabilecek var mı ? Daha hızlı sanki. Üsküdar çıkış noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 o hiç durmadan giden sabiha gökçende de durmuyor malesef. sonsuza kadar yolu var. durduğunu göre olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi taksimden sabiha gökçen'e iett var mıdır, ben var hatırlıyorum bunun kaç dakikada taksimde olacağını tam olarak bilen var mı? bilen varsa numarası da lütfen. ayrıca havaşla taksime kaç dakikada gidilir sabiha'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 köprü yogunluguna gore degisir o. aklınız varsa once karsıya gecin ordan binin havas'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar