Sin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Bugun mincer imi trade ettim excal midgard da bi shadowblade le artik rg ye aldirin beni bu arada kimler vardi excal mid de :)[hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 lol kimse kalmadı.. Mid'dekilerin hepsi şu anda Albionda.. En son ben kalmıştım RG'de benim de trade ettiğim acc soyulunca sildim 50 skald'ı 42 runemaster'ı albion'a geçtim..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ama RG'ye girmek istiyorsan, Guardsxmen veya Montarloo'ya msg at.. Rnz'nin arkadaşıyım de çok selam söylüyo size özlemiş sizi vs. felan de salla bişiler sonra RG ye girmek için ne yapmam lazım felan gibilerinden konuş alabilirler..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ALlah belani versin dicem topici kitlicekler yaptiin iş mi abi off off....[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ya trade etmeyin çok tehlikeli scammer doldu daoc.acctrade kanali zaten çok az güvenilir adam kaldi akillica bi ish degil trade etmek artik millet ayni acc i 3-5 kere trade etmeye basladi ben satip kurtuldum walla hehe[hline]Aluvian lefel50 ençantiris Hibby/Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Evet ilk çıktığı zamanlar o kadar tehlikeli değildi ama sonradan işin boku resmen çıktı..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yok abi izlandali bi bebe ile trade ettik telefonla felam konustuk bebeyle verdi telini aradim felam oda korkuyodu baya garip bi sekilde trade ettik :) rg den bi iki elemanla konustum iste rnz nin arkiyim dedim felam oo hi mi dediler yuzde 80 girecem. zaten su olaya oha oldum /who red dedim 100 en fazla lvl50 red guard vardi oha yani[hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 selametle :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ya bole bisey olamaz gecenin 3 unde oyundan cikiyom biseyler yiyim 4 de tekrar logi n oluyom. LOgin oldugum yerde zegna duruyo kesiyo beni hehe..[hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 kokunu almış hipne :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Ya bırak Zegna anca lvl 30 ları kesebiliyo zaten .. Bi kere görmedim bi lvl 50 yi kestiini[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 gecen 3 sb bunlari bi zegnalari bi yardi zegna heyecan bindi diyo radius rr5 alir o akillarini gorun bakin sonra radiusmudur nedir o da geberdi hehe =)[hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar