Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 HOW CAN I FEEL ABANDONED EVEN WHEN THE WORLD SURROUNDS ME HOW CAN I BITE THE HAND THAT FEEDS THE STRANGERS ALL AROUND ME HOW CAN I KNOW SO MANY NEVER REALLY KNOWING ANYONE IF I SEEM SUPERHUMAN I HAVE BEEN MISUNDERSTOOD MIIIISUNDERSTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD ALLAH MISINIZ LAN UHUHUHUHUHUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 icirmisler bunu gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 uyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya bebe alkol kokusundan bole oluyosun gitme bara mara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 PLAYING A LION BEING LED TO A CAGE I TURN FROM SURREAL TO SECLUSION FROM LOVE TO DISDAIN FROM BELIF TO DELUSION FROM A THIEF TO A BEGGAR FROM A GOD TO GOD SAVE MEEEEEEEE HOW CAN I FEEL ABANDONED EVEN WHEN THE WORLD SURROUNDS MEEEEE HOW CAN I BITE THE HAND THAT FEEDS STRANGERS ALL AROUND ME HOW CAN I KNOW SO MANY NEVER REALLY KNOWING ANYONEEEEE IF I SEEM SUPERHUMAN I'VE BEEEN MISUNDERSTOOOOOOOOOOOOOD MISUNDERSTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 MIIIIIISUNDERSTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 HOLD MEEEEE, THRILLL MEEEEEEEE, MKISSSM EEEEEEE, KIL MEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 US de saat kaç ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 11 12 1 2 nerde ilke hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 microsoftun gizli bilgilerini ele geçirdik geçirdik, tek fırsatımız bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 oolm asadsdsadsadasdasd abi ne guzel sarkiar var ya adfasdfadsfsdfsadfasdfasdfsasdfas abi komaya giriyorum galibsa beyqzlasiyol her sey sizi cok seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 su an bende istiyorum bu kafayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Adam bağra bağra gidiyo biz de seni sevyos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 "duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini" bu hale sokar ancak adamı ya da "seni ben ellerin olsun diye mi sevdim" falan... bu us lere gitmiş bozulmuş, özünü kaybetmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 AS WER DIEEEEEEE BOTTTTH YOU AND IIIIIIIIIIIIIII WITH MY HEAD IN MY HANDS I SIT AND CRRRRRRY DON;T SPEAK I KNOW WHA'S YOUR SAYING SO PLEASE STOP EXPLAINING DON'T TELL ME CAUSE IT HUUUURTS DON'T SPEAK INKOW WHA T YOUR THINKIIIIING I DON'T NEEED YOUR REASONNNNS I KNOW HYOUR GIUOOOD I KNOW YOU GOOOOD I KNOW YOU REALL GOOOD OOOH LLALALALALALALA LALALALALAL DOOOONT DOOOONT HUUUH HUUUH UHS UHS DARLIIIIN HUSH HUSH DARLLIIING HUSH HUSH DONT TEL ME CAUSE IT HURSSSTSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 unutturamaz seni hic bir sey unutulsam da ben aaaaah unutuuuulsamm da benn unuuuuuuuuuutturamaaaaaaz seeeeni hic biiiir seeey unuuuuuuuutuuuuulsaaaam daa beeeeen aaaaaah unuuuutuuuulsaaaam da beeeeen her yer deeeee seeeen her seeeeeydeeee seen biiiiilmeeeem ki nasiiiiiiil soooooyleeseeeeeem heeer yer deeee seeen her seeeey deee seeeen biiiiiilmeeeem ki nassiiiiiiil soooooyleseeeeeeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bir sisili haan kesilir ruuuuhuuuum eger gormeseeeeem egeeeeeeeeeeeeeeer gooooooooooorsemeeeeeeeeeeeeeeeeeeem her seydee sen HER YERDE SEEEEEEEN BIIIIIILMEEEEM KI NASIIIIIIIIIIIIIL SOOOOOOOOOOYLE SEEEEEEEEEEM HER YERDEEEEEEEE SEEEEEEN HEERRRRR YERDEEEE SEN BILMEEEM KI NASIIIIL SOYOOOOYLE SEEEEEEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 calimero said: "duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini" bu hale sokar ancak adamı ya da "seni ben ellerin olsun diye mi sevdim" falan... bu us lere gitmiş bozulmuş, özünü kaybetmiş...olm cok ibnesin, agzima sictn gece gece bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sigaramin dumaninaaaa sarsaaaam saklasaaaaam seniiiiiii sgaramiiiiin dumaninaa sarsaaam saklasaaaam seniiiii gitmee gitmeee gittigin yollardaaaan donulmeeez geriiiiiiiii gitme gitme e olursun seviim iicndit beniiiiii yoklugun ah yyol yol uzatsam unutmam seniiiii] yoklugun ah yol yol alsam uzatsam unutmaam eniiiii gitme gitmeee gittigin oylllardanaaan donulmez geriiiiiii gitme gitmeeee el olursun sevdigim incitir beniiiii aksaaaam vaktiiiii sardi yine huzunleeer kalbim yangin yeri gel kurtar beni senden aksam vakti dolastim sokaklardaaaa yirtik bir afs seni gordum duvardaaaa ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 al ilke bu da benden sana hediye olsun. http://www.youtube.com/watch?v=a2KfxAi1u4E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Neyseki sadece yazi olarak okuyoruz lan. Bir de yanimizda olup soylese ski tutardik bildigin. Ski derken jetski =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ne içtiysen aynısından istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar