dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 İTÜ'de olan birisi şu kitaba bakabilir mi? said: Theory of matrix structural analysis Przemieniecki, J. S New York : Dover, c1985 Rating: Request BULUN.YER YER NO STATÜSÜ Gemi-İnşaat Kütüphanesi TA642 .P79 1985 KÜTÜP. SORUNUZ http://divit.library.itu.edu.tr/search~S0*tur?/aprzemieniecki/aprzemieniecki/1%2C1%2C6%2CB/frameset&FF=aprzemieniecki+j+s&6%2C%2C6 alınabiliyorsa alın, okula gelir fotokopisini çektiririm. dilerseniz dürüm falan bile ısmarlarım nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 gümüşsuyundayım ama diğelim ki gidip kitabı aldım , ne vadediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dürüm vadetmiş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dürümle zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 gaz verme lan sliphatos! lan mı canım sağolsun.. slip mi boxer sağolsun.. yalnız yarın buralarda olamayacağım, bayramdan sonraya kaldı :'( kötü oldu o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yok mu arkadaş maslakta bir pati.. kimseyi de teee gümüşsuyundan maslak'a kadar sürüklemek de istemem hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 var hocam maslaktayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 nasıl almak istiyorsun? fotokopi ise yardımcı olabilirim sana. alırım, çektirir bırakırız. bir de ne zaman geleceğini söylersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Batuhan'ın çabaları ile hallediverdik. Çok da güzel oldu bak.. İTÜ'nün bir ucundan girip diğer ucundan çıkarkene balonla da tanıştık. bir başka "merhaba sizleri rahatsız ediyorum ama çok acil olm!" konusuna kadar esen kalın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Eh tabi güzel bir kitabı sana kazandırmanın mutluluğunu yaşarken akabinde Boğaziçi'inden şöyle eli yüzü düzgün bir kaç nadide insanı bizlerle tanıştırman hasebiyle çay içmeye gelir , iade-i ziyaret yaparız. Ya da Moda Tasarım haftası ortaklaşa ilan edebiliriz kendi çapımızda. Dünya barışı için çalışırız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 di mi maksat dünya barışı nan! kitap çogüzel bu arada. arkadaşlar az daha kassa orijinalinden güzel olan coverlara ekleyecektim kitabı.. evde ufak bi değerlendirmesini yaptık, baba adam güzel yazmış be.. yanına bi de Zienkiewicz'in 2000basımı kitabını çekicem haftaya (o var bak, onu buldum) ahanda voltron bile yaparım ondan sonra! neyse, heyecanla okuyorum ama katil uşak çıkacak sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ne demek öyle bir durumda yardımcı olmak görevimiz. elimizden gelen birşeyi niye esirgeyelim. kitabın gerçekten çok güzel oldu güle güle kullan. ayrıca balon'un dediği gibi kısmet olursa biz de boğaziçi'ne gelmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar