Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abdden ayakkabı siparişi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim bi arkadaş adidasın bi ayakkabısını beğenmiş amazon.com'da stokta yok, amerikadan gelirken getirmemi istiyor. Adidasın kendi sitesindeki shopping kısmında da yok. Var mı bildiğiniz iyi bir site(amazon alternatifi) ayakkabı için?

edit: ebayde de yok
Mesaj tarihi:
footlockers var champs var ayrıca shoes.com a da bakabilirsin sadece online arıyorsan. bence footlockers ya da champs de illa ki bulursun dukkanda aradığın ayakkabıyı
Mesaj tarihi:
Ayakkabı buydu. Arkadaşın dediğine göre abdye dağıtımı yapılmıyormuş sanırım uluslararası kargo gönderimi yapan bir ingiliz sitesinden sipariş vermiş dayanamayıp. Hala anlamış değilim bu ayakkabıyı bu kadar özel yapan ne olduğunu ve neden bu kadar çok istediğini. Neyse çok teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için.
Mesaj tarihi:
sambanın başka modelleri varmış. ben diğer modellerini yolladıkça "olm bu değil mi diye" çıldırıyordu. sambanın bu modeli yokmuş bazı ülkelerde, aldı rahatladı sonunda.

http://www.schuh.co.uk/prdsearch.aspx?searchterm=samba&sterm=samba bu siteden almış. (diğer samba modelleri de var)
Mesaj tarihi:
filmin birinden gördüm araştırıp buldum demişti Wiki ye baktım.

said:

In popular culture

Shia Labeouf's character Sam Witwicky wears a pair of black Sambas in the 2009 film "Transformers: Revenge of the Fallen".

Megan Fox un bu ayakkabıyı giyene özel davrandığını düşüyor heralde haha.
  • Yeni Oluştur...