reyou Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 windows u baslatinda 52 process birden basliyo hepsinin yanindada company name microsoft olarak yaziyo, simdi her seferinde elle tek tek kaldiracagima sadece bilgisayarin calismasi icin gerekli processleri calistiran bi program varmi? (baslangicta acilanlari bahsetmiyorum hani ctrl alt delete yapinda processler kisminda cikan hedeler) demek istedigim su resimdeki processlerden sadece gerekli olanlari tutmak istiyorum :) http://img4.imageshack.us/img4/5053/servicesd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 services.msc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 task manager i ac, explorer.exe ye sag tusla tikla, kill process tree gibi bisi olacka ona tikla,(tabii bu sirada arkada neyin varsa save etmis ol) sonra yine task manager dan start->run explorer edit: file-> new task olacak o bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yok tek tek elle degil, mesela baslangicta 12 process yeterli ise, ben programi calistirinca sadece o 12 tanesini calistircak geri kalanini iptal edicek, her restart a tekrar etmek istemiyom bazen elim baska processlere gidiyo bilgisayar res atiyo fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tek tek elle yapmiyosun, tek yapiyosun :) ben boyle kullanirim genelde, baska cozumlerde olabilir tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sanirm o sadece calisan programlari kaldiriyo yukaridaki resimdede gorebilirsin service lere dokunmuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 neleri kaldirip kaldirmadigini incelemedim ama butun gereksizleri kaldiriyor duruma gore 50 process birden olduruyor bu islem. ram kullanimida cok dusuyor bu yuzden yeterli oluyor bana. ayrintisini bilmiyorum o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 e bidaha explorer'ı çalıştırdığında o processler geri gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yaw biri biliyosa bari benim resimdeki olmazsa olmaz process leri daire icine alsin gerisini kill edeyim, valla rasgele daliyom bazen sinirlenip pata kute, bilgisayar nono$ oluyo ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bir kac tane gerekli olan disinda gelmiyor.. aslinda bu kadar sorulacagina deneyip kendiniz gorebilrdiniz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 format at, sonra gerekli olan temel şeyleri yükle, sonra bak listeye not al, ilerde yeni seyler gelmişse kapat, sonradan yüklediğin ve gerekli olan herhangi birşeyin calısmasını engelliyorsa eklersin kapatılmayacaklar listesine :) zamanla güzel bi database olusur elinde, tabi baska bi OS versiyonuna gecmezsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ati Fusion yazılımı otomatik kapatıyor bu tarz servisleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar