Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tavuk yumurtasını yerim , zaten yiyorum
Bella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 midye tava zaten mükemmel birşey ona lafım yok. fakat nil sen gelince bi kızılkayalar yapalım tutkuyla bağlanırsın süper of canım çekti =)
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 arkadşalar böyle topicler yüzünden kimi kızlarımızın memesi, kimi erkeklerimizinde çükü şişiyo farkında değilsiniz.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evet abi adamlar motor yağıyla pilav yapıyo ama süper yok ötesi
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bella said: midye tava zaten mükemmel birşey ona lafım yok. fakat nil sen gelince bi kızılkayalar yapalım tutkuyla bağlanırsın süper of canım çekti =) ben öyle doyurucu olmayan seyden yemem. cok feci, yedikce yiyesi geliyo insanin. ama midye tavaya hayir demem =p
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 motor yağlı nohut pilavdan iyisi yok. ahahah
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 vaniLLe said: ben öyle doyurucu olmayan seyden yemem. cok feci, yedikce yiyesi geliyo insanin. ama midye tavaya hayir demem =p doyurucu olmayan şeyden kastın hangisi pilavmı, hamburgermi
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kirpi eti yiyen var mı la? ben sanırım yedim ama hatırlamıyorum
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 giderim krallar gibi whopper yerim daha iyi.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ben domuz eti yedim yanlışlıkla ama güzeldi ahdfsd
Bella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 nil ıslak hamburger BAYA doyurucu bişi=)
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 neyinden doymıycanki ? doyurucudan kastın içindeki protein yağ kalori vitaminmi ? gerçi doğru seni doyurmak için adamın içerdeki müşterilere ıslak hamburgerimiz kalmadı malesef demesi lazım o anki mevcut hamburgerleri senin önüne yığacağı için.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 had lan. niye o zaman her yiyen öküz gibin 10 tane abaniyo?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tamamda ben öküzüm ,ayıyım. sen beni ne katıyorsun işine . Ebatlarımı unutuyorsun nil hanım dsfgfd
Bella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Helcaraxe said: motor yağlı nohut pilavdan iyisi yok. ahahah pis pilav dediğim bu işte =)) bunu karaköyde tünelden aşağa inerken yokuşta bi arabada yapıyo biri ama of süper. bazende yokuşun sonunda oluyor,dene kesin.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kermit said: neyinden doymıycanki ? doyurucudan kastın içindeki protein yağ kalori vitaminmi ? gerçi doğru seni doyurmak için adamın içerdeki müşterilere ıslak hamburgerimiz kalmadı malesef demesi lazım o anki mevcut hamburgerleri senin önüne yığacağı için. senin de cama ekmek banman lazim saban gibin. kiro.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bahçelievler ömür plaza nın ordada var bi tane , pis pilav . motor yağlı falan adam anne pilavından güzel ahah
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 vaniLLe said: kermit said: neyinden doymıycanki ? doyurucudan kastın içindeki protein yağ kalori vitaminmi ? gerçi doğru seni doyurmak için adamın içerdeki müşterilere ıslak hamburgerimiz kalmadı malesef demesi lazım o anki mevcut hamburgerleri senin önüne yığacağı için. senin de cama ekmek banman lazim saban gibin. kiro. gerek duymuyorum ben öyle şeylere
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ıslak hamburger ne leş bişeydir ya resmen sosa sarımsağa batırıolar ne etin tadını aliosun ne bişey ekmek desen bayat olduğu için ıslak vs. Resmen o sos ve sarımsak ve sıcaklık içersinde ne tadını aliosun ne bişey, Leş gibi kokuo , sonra gidip miden yamuluo. Nesinden zevk aliosunuz anlamiorum.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 suşi mi yiyelim ? onu söyle bize suşi yesek gelir süpersiniz siz derdin dimi.
Öne çıkan mesajlar