Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tavuk yumurtasını yerim , zaten yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 midye tava zaten mükemmel birşey ona lafım yok. fakat nil sen gelince bi kızılkayalar yapalım tutkuyla bağlanırsın süper of canım çekti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bi de karaköyde ki pis pilav süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 arkadşalar böyle topicler yüzünden kimi kızlarımızın memesi, kimi erkeklerimizinde çükü şişiyo farkında değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evet abi adamlar motor yağıyla pilav yapıyo ama süper yok ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 keçi eti iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bella said: midye tava zaten mükemmel birşey ona lafım yok. fakat nil sen gelince bi kızılkayalar yapalım tutkuyla bağlanırsın süper of canım çekti =) ben öyle doyurucu olmayan seyden yemem. cok feci, yedikce yiyesi geliyo insanin. ama midye tavaya hayir demem =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yemek resmi ban sebebi olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 motor yağlı nohut pilavdan iyisi yok. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 vaniLLe said: ben öyle doyurucu olmayan seyden yemem. cok feci, yedikce yiyesi geliyo insanin. ama midye tavaya hayir demem =p doyurucu olmayan şeyden kastın hangisi pilavmı, hamburgermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 islak hamburger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kirpi eti yiyen var mı la? ben sanırım yedim ama hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 giderim krallar gibi whopper yerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ben domuz eti yedim yanlışlıkla ama güzeldi ahdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 nil ıslak hamburger BAYA doyurucu bişi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 neyinden doymıycanki ? doyurucudan kastın içindeki protein yağ kalori vitaminmi ? gerçi doğru seni doyurmak için adamın içerdeki müşterilere ıslak hamburgerimiz kalmadı malesef demesi lazım o anki mevcut hamburgerleri senin önüne yığacağı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 had lan. niye o zaman her yiyen öküz gibin 10 tane abaniyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 çok güzel çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tamamda ben öküzüm ,ayıyım. sen beni ne katıyorsun işine . Ebatlarımı unutuyorsun nil hanım dsfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Helcaraxe said: motor yağlı nohut pilavdan iyisi yok. ahahah pis pilav dediğim bu işte =)) bunu karaköyde tünelden aşağa inerken yokuşta bi arabada yapıyo biri ama of süper. bazende yokuşun sonunda oluyor,dene kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kermit said: neyinden doymıycanki ? doyurucudan kastın içindeki protein yağ kalori vitaminmi ? gerçi doğru seni doyurmak için adamın içerdeki müşterilere ıslak hamburgerimiz kalmadı malesef demesi lazım o anki mevcut hamburgerleri senin önüne yığacağı için. senin de cama ekmek banman lazim saban gibin. kiro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bahçelievler ömür plaza nın ordada var bi tane , pis pilav . motor yağlı falan adam anne pilavından güzel ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 vaniLLe said: kermit said: neyinden doymıycanki ? doyurucudan kastın içindeki protein yağ kalori vitaminmi ? gerçi doğru seni doyurmak için adamın içerdeki müşterilere ıslak hamburgerimiz kalmadı malesef demesi lazım o anki mevcut hamburgerleri senin önüne yığacağı için. senin de cama ekmek banman lazim saban gibin. kiro. gerek duymuyorum ben öyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ıslak hamburger ne leş bişeydir ya resmen sosa sarımsağa batırıolar ne etin tadını aliosun ne bişey ekmek desen bayat olduğu için ıslak vs. Resmen o sos ve sarımsak ve sıcaklık içersinde ne tadını aliosun ne bişey, Leş gibi kokuo , sonra gidip miden yamuluo. Nesinden zevk aliosunuz anlamiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 suşi mi yiyelim ? onu söyle bize suşi yesek gelir süpersiniz siz derdin dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar