Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Manchester United -Beşiktaş JK @ 25.11.2009@21:45

PZero

Öne çıkan mesajlar

Neyse bu kadar geyik yeter. Hakkınızı da yemiyoruz sizin, Bjk disiplinli oynadı çok koştu, havalı veletlerden oluşan dünya karmasını sonlarda zorlansa da yendi, helal.
Eğer devrede sağ açığa Keita gibi hızlı artı disipline uyacak biri, golcü olarak da Bobo-Batuhan-cenabet Nobre yerine işe yarayacak hareketli biri alınırsa, Bjk bile başa oynar bu sezon belki yani.
PS: Hareketli isim diyince aklıma Guiza geldi bak şimdi, tüpçüyü yollayın bizim başkana bi ara, kuruş kar amacı gütmeden maliyetine veririz valla maksat ayağınız alışsın, bizim eskilerin devamlı müşterisisiniz ne de olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Neyse bu kadar geyik yeter. Hakkınızı da yemiyoruz sizin, Bjk disiplinli oynadı çok koştu, havalı veletlerden oluşan dünya karmasını sonlarda zorlansa da yendi, helal.
Eğer devrede sağ açığa Keita gibi hızlı artı disipline uyacak biri, golcü olarak da Bobo-Batuhan-cenabet Nobre yerine işe yarayacak hareketli biri alınırsa, Bjk bile başa oynar bu sezon belki yani.
PS: Hareketli isim diyince aklıma Guiza geldi bak şimdi, tüpçüyü yollayın bizim başkana bi ara, kuruş kar amacı gütmeden maliyetine veririz valla maksat ayağınız alışsın, bizim eskilerin devamlı müşterisisiniz ne de olsa.

Bobo'ya işe yaramaz diyosan, Luganoya yeni bi isim bulursun artık, bilmiyorum izledin mi 3-0 yenildiğiniz maçı?
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

gsnin nondası var forvet.Baska?Milan baros sakat zaten.Nondada sakatlanırsa sabri oynar artık

sfdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

@Tatar

1- FB den basariliyiz son sampiyon BJK
2- FB den basariliyiz son derbiyi BJK aldi
3- FB den basariliyiz biz sampiyonlar liginde oynuyoruz siz uefa liginde yani siz twente ile oynuyorsunuz biz sampiyonlar liginde..
4- FB den basariliyiz son macimizda 3 attik (bunu yazmistim dimi)
5- FB den basariliyiz cunku siz man utd i en son 13 yil once yendiniz biz dun yendik.
6- FB den basariliyiz cunku biz 8 tane liverpool gibi bir takimdan yedik siz adi sani duyulmamiz izbe takimlardan yendiniz..
7- FB suanda BJK den basarili ligde bizden ustte ha gerci bu hafta degisecegine inaniyorum ama
8- GS hem FB den hem BJK den basarili tarihinde UEFA ve SUPER kupalari var sen ister 6 at ister 66 tane at ne yazikki o kupa hala GS de olacak..

9- Unutmusum FB den basariliyiz son Turkiye kupasini biz aldik.

ozetle olay budur :) o yuzden yok genc oyuncular acemi oyunculari fln vardi bunlar vicdan masturbasyonu, kiskanclik krizi tadinda seyler her ne kadar tam fenerbahce taraftarina yakisacak hareketler olsada yinede yakismiyor. Acikcasi ben guluyorum egleniyorum bu kadar sinirinizin bozulmasina :)

Tavsiye: BJK kotu bir sonuc aldigi zaman asla spor bolumune girmiyorum bendende sana tavsiye aynisini yap.. Birde BJK-Man Utd maci seni niye ilgilendiriyor? Izin ver abilerin biraz futbol oynasin adi ustunde devler ligi
Sosyal ağlarda paylaş

Fener 13 yıl önce yendi Manu'yu da,5-6 yıl önce de yenmişti.Yanlış bilgi olmasın.

Bu arada fakir babası olalım iki takımı karşılaştıralım Avrupa düzeyinde;

Beşiktaş:

# UEFA Champions League Quarter Finals 1987
# UEFA Cup Quarter Finals 2003

Fenerbahçe:

UEFA Champions League Quarter-finalists: 2007–08

UEFA Cup Winners' Cup Quarter-finalists: 1963–64

Bir de Fenerbahçe Balkan Kupası diye birşey almış ama saymayalım.

Abi bu tarihi karşılaştırarak nasıl birbirinizi Avrupa'da daha üstte görmeyi başarıyorsunuz? Rezillik laan
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

google a "worst teams in champions league" yazılır.

ilk alakalı linke girilir ve 6. sırada bjk gorulur. bu arada bjk sanırım bi yeni rekora daha gidio bu sene. steua nun 5 kez şampiyonlar ligine katılıp 5 kezde 2. tura çıkamama rekoruna ortak olucaklar.

ROFL
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer takım taraftarlarında bakıyorum inanılmaz bir hazımsızlık var.. ne kadar acınıcak haldesin bir bilseniz.. Her yourmunuzun sonuna "auehaua" "zaaaaaa" yazarak artis takılmaya çalışmanızda cabası... Ne acaip adamlarsınız abi siz , haftasonu Feneri EZDİĞİMİZDE bizimle beraber fenere saldıran arkadaşlar , bu sefer Manchasteri yendiğimizde bir olup bize saldırmaya atıp tutmaya başlamışlar.. yahu ne güldüm belli değil bu topicte...
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

"Tatar Ramazan" said:

gellidus, bişiler yazmışın kendince ama cevap verecek tutar bir tarafı yok maalesef, sana lise hayatında başarılar diliyorum.

yazıcak bişey bulamamış zaaaaaaaaaaaaaa
o diilde cidden beşiktaşın kendini gs ve fb ye denk tutmaya çalışması priceless.
bullet +1

İyi de ne yazaydım oraya, çocuk gibi sıralamış 1 en son biz koduk, 2 en çok siz kodunuz, 3 siz lidersiniz ama yakında geçecez, 4... cart curt gibi şeyler var listesinde.
Ne yazaydım yani, Gs-Fb rekabetinden 20 sene sonra derbi müsabakalarına katıldıklarını mı, yoksa ağladılar diye havadan 2 şampiyonluk alıp yıldız sahibi olduklarını mı, yoksa gerek şampiyonluk sayısı, gerek taraftar sayısı, gerek tesisleşme, gerek camia gücü olarak Trabzon'dan az hallice olduklarını mı, veya 3 büyük değil 2 büyük takım olduğu gerçeğini mi?
Yok hayır bu tarz gerçekleri sıralayarak kimseyi ezmeye, incitmeye gerek yok, onlarda bu ligin kayda değer takımlarından biri sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

buraya koymuştum bir daha koymayacağım fekat isteyenler google amca dan sorabilir beşiktaş'ın şl deki topladığı puanları. gs ile maç başı aldığı puan olarak hemen hemen aynı (fenerbahçe ile zaten karşılaştırmaya gerek yok). attığı goller yediği goller 6-0 8-0 a rağmen neredeyse aynı.

daha neyin tatavasını yapıyosunuz ki siz? yok beşiktaş bir üst tura çıkamama rekorunu kıracakmış falan filan. bu demektir ki beşiktaş, başarılıymış ki şl ye hak kazanmış ligde ve de gruplara çıkabilmiş, diğer beşiktaş a denk takımlar bu kadar sık katılamamışlar şampiyonlar ligine. ayruca da neymiş bjk fb ve gs kadar ballı değilmiş. 6 puan tolayıp gruptan çıkamamış, bu sezon 7 puan toplayıp belki de çıkamayacakmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim gruptan çıkıp çıkamamazla sen neden ilgileniyosun ki bu kadar? Kişisel olarak algılama ama ne sen bnm başarılı olmamı istiyorsun ne de ben senin... Onun için futbol sever gibi konuşup , bi çık artık gruptan filan diyipte laf sokmaya çalışmayın... Bizim senelerdir gruptan çıkamamamız ne manu ya koymamızı ne de fenere koymamızı gölgede bırakmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...