Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 1.500 liralık bi nakitim var. Aşağı yukarı 100 lira falan oynayarak fiyat bi laptop tavsiyesi yapabilir misiniz? Bi kere paraya kıyıp alıyorum adam akıllı bişi olması lazım. 1gb ekran kartı ve 4gb ram her türlü düşündüğüm özellik. Hangi marka hangi model önerirsiniz ve nakit için hangi dükkandan almalıyım belki nakit indirimi vs vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bu aralar samsung iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Samsung R620 aldım ben 2 hafta önce 1.725 nakit'e 1 gb ati radeon 4650 ekran kartı,4 gb ram,p8700 islemci 2.53 vs gayet güzel win7 aynı zamanda düşünebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Onu gördüm de onla bunun tek varkı hafıza dimi? Nereden aldın bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 r520 ile farkı sadece hafıza değil r620 16" aynı zamanda ekran panelini r520 nin aksine r620 de samsung kendisi üretiyor. Kadıkoy'de yazıcıoğlunun oradaki İnci Bilgisayar'dan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 1500'e alacağın makinenin 4gb rami ve 1gb ekran kartı olursa işlemcisi biraz kısılmış olurmuş gibi geldi bana işlemcinin ön-belleği önemli. mesela ekran kartı 512mb olsa da olur gibi. illa 1gb kart istiyorum diye bakma biçok 512lik kart 1lik kartla yarışabilir. 6mb ön bellek çok iyi örneğin gerçi şu yukardaki samsung uygunmuş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bimeksten fln alma garantiye kendin goturuosun onlar yollamiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Samsung R620 baya hoşuma gitti ya heralde şuan piyasada ne varsa mmolar dahil takır takır ultra highda gider dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 wow gitmez bence. ama shadow kapasan diğerleri açık mis oynanır gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://www.teknolojialani.com/urun/samsung-r522-js02tr.aspx samsung un bu modelini bu siteden aldım cok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 barnacle said: wow gitmez bence. ama shadow kapasan diğerleri açık mis oynanır gibi geliyo. ha? sarcasm? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 barnacle said: wow gitmez bence. ama shadow kapasan diğerleri açık mis oynanır gibi geliyo. sen bi kendine iyi bakarmısın : )) gel de gösteriyim full detail nasıl oluyormuş. wow'un shadow eklentisi gözünde büyütülücek birşey değil ki. gel bu makinada bir prototype falan oyna full detail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar