Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bugün evciyim :D acemilik bitti. gittiğim yer biraz sürgün biraz değil. şöyle ki: rütbeliler için sürgün veya dinlenme bölgesi gibi bişey. ayrıca 3-5 çömez rütbeli de gönderilmiş. sorunları olan rütbelileri yollamışlar işte. bazıları da tam tersi, acaip iyi. nerdeyse tüm rütbeliler birbirinine zıt. dfs arada biz kalıyoruz çoğu zaman. neyse işte şimdiye kadar ne aşırı rahattı ne de geberdik süründük. iyi gidiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Selam, Haydi hayırlısı olsun :) Dertsiz tasasız bitirmen dileğiyle ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mr_Hand said: bugün evciyim :D acemilik bitti. gittiğim yer biraz sürgün biraz değil. şöyle ki: rütbeliler için sürgün veya dinlenme bölgesi gibi bişey. ayrıca 3-5 çömez rütbeli de gönderilmiş. sorunları olan rütbelileri yollamışlar işte. bazıları da tam tersi, acaip iyi. nerdeyse tüm rütbeliler birbirinine zıt. dfs arada biz kalıyoruz çoğu zaman. neyse işte şimdiye kadar ne aşırı rahattı ne de geberdik süründük. iyi gidiyor işte. Bizim maraş öyleydi. Senin düştügün yer rehabilitasyon merkezlerinden desene.. Yani iyidir hoştur. Sürgün yeri antepti benim. Orada elini sallasan yıldız galaksiydi. Hepsini gördük yaşadık. Hayırlı tezkereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bugün ilk çarşımı da aldım :) hadi bakalım iyi forumlamalar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Selam, İnsan ilk çarşısına alışamıyor (en azından ben öyleydim) :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar