Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avalon Heroes (Alaplaya)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Daha önce oyun portalımız (www.alaplaya.eu) ile igili haberler vermiştim burda.

Yarın yeni oyunumuz Avalon Heroes'un Closed Beta dönemi başlayacak.Yaklaşık bir hafta sürecek.

http://avalon.tr.alaplaya.net/ adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Avalon kısaca DOTA benzeri "LOL" gibi "HOW" gibi bir oyun.Rakiplerinden farklı olarak "Scenario" modu mevcut aynı zamanda.Yani bir single player gibi konuyu takip ederek'te oynayabiliyorsunuz.Bunun yanında "Adventure" mode yani party olarak değişik dungeonlara girebiliyorsunuz.Ayrıca "Battle" mode, yani tahmin edeceğiniz gibi PvP modu mevcut.

Tabiki paticik için belli bir miktarda Closed Beta Key ayırdık.İlgilenen arkadaşlar bana PM'ile ulaşırsa kendilerine Closed Beta keylerini verebilirim.(Sadece eski hesaplara vereceğim).
Mesaj tarihi:
Filter'dan kastın, oyun odası açtığında, level restriction, spectator vs gibi ayarlarsa mümkün evet.

Reconnecting, sanırım oyun sırasında DC olursa tekrar girebiliyormusun diyosun aynı odaya ? Bu durum için herhangi bir çözüm var mı henüz bilmiyorum, araştırıcam özellikle.
Mesaj tarihi:
Selamlar,

Önce bir www.alaplaya.eu hesabı yaratıyorsunuz, daha sonra "http://avalon.tr.alaplaya.net/pages/ahcbcodereg" bu adrese gidiyorsunuz ve elinizdeki key'ler ile hesabınızı aktive edebiliyorsunuz.Key ile aktive ederken, site'de online olmaya dikkat edin hesabınızla.
Mesaj tarihi:
launcher ı çalıştırınca baya bi bekledikten sonra bi hata mesajı ile açılıyor fakat hiç bir düğme aktif değil ? benmi yanlış yapıyorum yoksa herkezde aynı mı ?
Mesaj tarihi:
DamienThorne said:

Nasıl bir hata mesajı alıyorsun, yazarmısın ?

Kısayola bastıktan 4-5 dk sonra aldığım hata mesajı :

Hata mesajına tamam dedikten sonra açılan Launcher :

Yardımcı olabilirsen sevinirim.
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...