Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 negzel oynamıssın, ama bi 3. 4. hatcheryı gec cıkmıssın, bide upg basabilirdin basmamıssın. sansina adam ground+1'i bitirdi sen yıkmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 tişkür =P evet upg unutuyorum genelde kaptırıp gidiyorum, apm yetmiyo zaten mineral hep 1000 üstündeydi herif de malmış biraz oyun sonunda hala zealotlara legs yapmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 3. hatcheryle exp alman lazımdı o haritada. naturelle birbirine çok yakın, ikisini de kolaylıkla koruyabilirdin. daha 7. dakikada 1000 mineralin birikmişti. hatchery sayın azdı, üretim yapmadın. muta harass iyi ama yeteri kadar hızlı değilsen fazla durma üstünde. 0'dan 5'e kadar hatcherylere numara vermen ve combat sırasında bile üretim yapman lazım. alış buna. ayrıca ürettiğin birimleri üssünde bekletmenin bir anlamı yok. harita kontrolü için sürekli gezinmesi lazım onların. 12'de aldığın expin hemen yanından geçti adam ama içeri girmedi. orayı bu yüzden kaybedebilirdin. muhtemel explere birer over ya da ling yollaman lazım. oyunun kontrolünü aldığın anda bile adam 11'e exp aldı ve işletmeye başladı. rakibinin çok tutarsız build upı vardı. çok geç starport bastı, sadece bir tane corsa bastı. yalandan yere para kaybı oyun başında. 2 guardiana natureli purge etti ve uzun süre ilgilenmedi. zaten en büyük hatası da o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 evet doğru hepsi, apm'm az baya formdan düşmüşüm ondan oluyo, şimdi baktım 97 apmyle bitirmişim herifin 137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 97 azmıs cidden ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 tuncanin replay ini izlemek istedim ama indirdigim dosyayi nereye aticagimi bilemedim starcraft klasorunun icinde. saved kismindaki dosyalarin uzantilari farkli. oyunu acinca da gostermedi zaten oyle bir dosya oldugunu. ayrica bir program falan mi yukleniyor da izliyoruz replayleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 starcraft'ın içinde maps klasörüne at sonra oyunu aç, single player dan load replay e tıklayıp seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 tamamdir cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 dun replayi izlerken 1 dakika olmustur olmamistir hata verdi. sonra da cikti replayden masaustune. oyunun versiyon farkindan olabilir mi? bende yuklu olan 1.15.2. bana pek olasi gelmese de yoksa windows 7 de calistirinca mi sorun oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şu anki versiyon 1.16.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 indirip oyle deniyim bi saol edit: guncelleyince izleyebildim hepsini. harita cok guzelmis yalniz. baya stratejik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3_iy9j2aSnE http://www.youtube.com/watch?v=AEVYiyrgbD0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 3 mü oldu, 4 mü oldu? kaç gün oldu? zannımca ben bu oyunları baya bir önce izledim, niye izlediğimi o gün de anlamadım. bugün gene izlemem. güzel demişlerdi, biz de izlemiştik. boxer gibi artık klasman dışı birisinin genç bir yetenekle bir profesyonel turnuvada aynı sene içinde 2. kere denk gelmesi olasılığını görmezden gelerek soruyorum... ne var bu oyunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ahaha ne diyosun olm anlamadım kafan güzel mi yazdın bende mi sorun var xP güzel ama izle işte boxer yine boxerlık yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 he valla, yaptığımı hatırladığım son eylem bu mesajı atmaktı. demek istediğim; çok eski abi bu maçlar. neden özel ve güzel? evet, paylaş bizle. oynamak birşeydir, analizlerini duyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 illa analiz mi yapmak lazım abi izlemesi keyifli diye koydum işte =) ama illa yap diyosan, zerg baya hatalı oynadı. doğru vakitlerde exp aldı ama scouting'i zayıf olduğu için sağdan soldan giren az sayıda terran forsu çok etkili saldırılar yaptı ekonomisini bir türlü adam edemedi. pro level zvt'de zaten muta yerine lurkerla başlamak başlı başına bi hata bence, ilk başta yapmadıysa bile çok sayıda firebat görünce mutalisk ile harrass yapmalıydı bence, hele terranın 3 base i ve az sayıda vesselı varken çok büyük zarar verebilirdi. scourge kullanımı da çok azdı oyun boyunca marine koruamsında olmayan bir sürü vessel var ama bunu hiç değerlendiremedi. kötü swarmlar, mayınların içine koşmalar ve zayıf scouting birleşince de yenilmesi kaçınılmaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7i8EDPg4TB8&feature=player_embedded zerg rush, energy drink! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sc spikerlerini wc'nin başına koyarsan böle bişi oluyomuş ahahah http://www.youtube.com/watch?v=kUiNTHCMCBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 valla orc mirror o kadar tatsızki su an hak vermemek elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 tunca said: http://www.youtube.com/watch?v=7i8EDPg4TB8&feature=player_embedded zerg rush, energy drink! haehasja 2.58 de ki surat ifadesi: "işte şimdi babalara geldim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HpmnIr_787w&feature=player_embedded# benim için yılın en güzel maçı. idra, tsl'de nony'e kaybetti. neden güzel_? çünkü idra bence kesinlikle topluluğa yakışmayan, kendini beğenmiş, yavşak adamın teki. 3-0 kazanacağına dair iddiaya girmişti maçtan önce. tanımayanlar için not: kaybettiği maçlardan sonra saçma salak yorumlar yapan, koreliler haricinde kimseye "gg" demeyen; her zaman burnu havada, kore'de profesyonel bir takımda sadece yedek oyuncu olmasına rağmen kendisini dünyanın en iyisi zanneden uyuz bir adam. iyi bir oyuncu, o ayrı. geri kalan maçlara burdan bakabilirsiniz, son maç iyi diyorlar izleyemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 doğrudur, bad mannercı itin tekidir. her yeri geldiğinde de söverim hıyara teamliquid de falan. burda da söveyim, eksik kalmasın. videoyu izledikten sonra gelen edit: HAHAHAHAHHA lksfjgldf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 idra vs nony maçlarının geri kalanını da izledim, nony gerçek bir oldschool, micro takılan toss oyuncusunun neler yapabileceğini çok güzel göstermiş. 3. maç hele çok güzel bir örnek. seriyi baştan sona izlemenizi tavsiye ederim. nony'i eski zamanlardan hatırlıyordum; ama uzun zamandır görülmüyordu ortalıkta. meğerse kore'ye giden grr sonrası nesilden bir oyuncuymuş, oralarını kaçırmışım. 2 senelik bir aradan sonra geri dönmüş bu TSL turnuvası için. şunu da ekleyeyim, skoru hatırlamıyorum ama play-offlar öncesi idra çok kolay bir galibiyet almıştı nony'e karşı. 2'sini streamden izlemiştim, "ne la bu?" diyip bırakmıştım hehe /bow nony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Şaka mı yapıyorsunuz? ciddi mi bu maç? hadi be :) Şaka di'mi? yok yok şakadır :) Gerçek mi yoksa? zannetmiyorum şakadır herhalde, yok ya şaka di'mi? Neye uğradığımı şaşırdım yemin ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar