Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Replay Cafe

huun

Öne çıkan mesajlar

3. hatcheryle exp alman lazımdı o haritada. naturelle birbirine çok yakın, ikisini de kolaylıkla koruyabilirdin.

daha 7. dakikada 1000 mineralin birikmişti. hatchery sayın azdı, üretim yapmadın. muta harass iyi ama yeteri kadar hızlı değilsen fazla durma üstünde. 0'dan 5'e kadar hatcherylere numara vermen ve combat sırasında bile üretim yapman lazım. alış buna.

ayrıca ürettiğin birimleri üssünde bekletmenin bir anlamı yok. harita kontrolü için sürekli gezinmesi lazım onların. 12'de aldığın expin hemen yanından geçti adam ama içeri girmedi. orayı bu yüzden kaybedebilirdin. muhtemel explere birer over ya da ling yollaman lazım. oyunun kontrolünü aldığın anda bile adam 11'e exp aldı ve işletmeye başladı.

rakibinin çok tutarsız build upı vardı. çok geç starport bastı, sadece bir tane corsa bastı. yalandan yere para kaybı oyun başında. 2 guardiana natureli purge etti ve uzun süre ilgilenmedi. zaten en büyük hatası da o oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
3 mü oldu, 4 mü oldu? kaç gün oldu? zannımca ben bu oyunları baya bir önce izledim, niye izlediğimi o gün de anlamadım. bugün gene izlemem. güzel demişlerdi, biz de izlemiştik.

boxer gibi artık klasman dışı birisinin genç bir yetenekle bir profesyonel turnuvada aynı sene içinde 2. kere denk gelmesi olasılığını görmezden gelerek soruyorum... ne var bu oyunlarda?
Sosyal ağlarda paylaş

illa analiz mi yapmak lazım abi izlemesi keyifli diye koydum işte =)
ama illa yap diyosan, zerg baya hatalı oynadı. doğru vakitlerde exp aldı ama scouting'i zayıf olduğu için sağdan soldan giren az sayıda terran forsu çok etkili saldırılar yaptı ekonomisini bir türlü adam edemedi. pro level zvt'de zaten muta yerine lurkerla başlamak başlı başına bi hata bence, ilk başta yapmadıysa bile çok sayıda firebat görünce mutalisk ile harrass yapmalıydı bence, hele terranın 3 base i ve az sayıda vesselı varken çok büyük zarar verebilirdi. scourge kullanımı da çok azdı oyun boyunca marine koruamsında olmayan bir sürü vessel var ama bunu hiç değerlendiremedi. kötü swarmlar, mayınların içine koşmalar ve zayıf scouting birleşince de yenilmesi kaçınılmaz oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://www.youtube.com/watch?v=HpmnIr_787w&feature=player_embedded#

benim için yılın en güzel maçı.

idra, tsl'de nony'e kaybetti. neden güzel_? çünkü idra bence kesinlikle topluluğa yakışmayan, kendini beğenmiş, yavşak adamın teki. 3-0 kazanacağına dair iddiaya girmişti maçtan önce.

tanımayanlar için not: kaybettiği maçlardan sonra saçma salak yorumlar yapan, koreliler haricinde kimseye "gg" demeyen; her zaman burnu havada, kore'de profesyonel bir takımda sadece yedek oyuncu olmasına rağmen kendisini dünyanın en iyisi zanneden uyuz bir adam. iyi bir oyuncu, o ayrı.

geri kalan maçlara burdan bakabilirsiniz, son maç iyi diyorlar izleyemedim daha.

Sosyal ağlarda paylaş

idra vs nony maçlarının geri kalanını da izledim, nony gerçek bir oldschool, micro takılan toss oyuncusunun neler yapabileceğini çok güzel göstermiş. 3. maç hele çok güzel bir örnek. seriyi baştan sona izlemenizi tavsiye ederim.

nony'i eski zamanlardan hatırlıyordum; ama uzun zamandır görülmüyordu ortalıkta. meğerse kore'ye giden grr sonrası nesilden bir oyuncuymuş, oralarını kaçırmışım. 2 senelik bir aradan sonra geri dönmüş bu TSL turnuvası için. şunu da ekleyeyim, skoru hatırlamıyorum ama play-offlar öncesi idra çok kolay bir galibiyet almıştı nony'e karşı. 2'sini streamden izlemiştim, "ne la bu?" diyip bırakmıştım hehe

/bow nony
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...