huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Niye yapmadık ki bugüne kadar böyle birşey? İzlediğimiz VOD ya da replayleri burada paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Proleague sezon öncesi atraksiyonunda Boxer vs Yellow maçı. http://www.youtube.com/watch?v=DNu94jr2aTs Çok hızlı ve güzel bir maç. Kaybettiği halde maçtan sonra Boxer gülümsüyordu, eski güzel günleri anımsadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ii fikir ama maç sonucunu spoilera alsan daha iyi moderatör efendi xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kaldırmışlar videoyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ayıp etmişler. 1-2 güne düşer herhalde gene. şansınıza küsün, güzel maçtı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 macin genis ozetini yaz bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yellow genelde combatlara ortadan girdi, boxer kanatlara yayılıp ateş yoğunluğunu cephenin geneline başarılı bir şekilde yaydı. esasen maç uzunca süre bu şekilde dengede gitti. hatta bir ara yellow boxer'ın explerden birisini kapatmak için epey zayiat verdi. bu arada boxer 2 adet nuke atarak yellow'un ekonomiyi epeyce sekteye uğratmıştı ki, sahip olduğu tek expten gelen para swarm+ultra combosunu durdurmasına yetecek kadar makina basmasına imkan vermedi. yellow yeterli sayıya ulaşana kadar ortada gene çetin çarpışmalar oldu ve yellow geniş çaplı bir drop ile işi bitirdi. o değil de, başlığın daha ilk maçında patlaması da ayrı bir hüzün havası kattı ortama, he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evet, ben aslinda hic ilgilenmiyorum scyle, sana destek olmak icin yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 merakda ettim iyice ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 link güncellendi, izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dota oynamayı bırakman dota için büyük kayıptın hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yellow'un 4 ulranın önünceki 7 marine plague+swarm attığı yerde koptum ben. bide boxer cok gereksiz irradiate atmadımı ultralara, mm'in içine girip katliam yaptı utlralar o irradiatelerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ultranın olayı o zaten. tank olsa arkada, önde marineler splash dmg yiyecekler. tank yoksa zaten 3 vuruyor full upgradeliyken marineler mecbur atıyor irridate. hem ultraya atılan irridate ling de ayıklıyor arada, atmayanı dövüyorlar. kıssadan hisse: ultra varsa, ölü marine de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Güzel fikir. Tecrübeli arkadaşların tavsiye ettikleri vod ve replayları merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 http://www.megaupload.com/?d=TW0284K9 pro oyuncuların 2 senedir yaptığı maçların sızan repleri. sızan diyorum çünkü pro oyuncular replerinin ortalıkta dolanmasını pek istemezler üzerinde çalıştıkları taktikler vs ifşa olmasın diye. her kim nasıl becermişse; flash, jaedong, bisu, yellow gibi oyuncuların 200'e yakın repini geçen ay ygclan'a uploadlamış. elemanın teki de paket haline getirmiş. takım evlerinden bu şekilde sızan ilk replayler bunlar bildiğim kadarıyla, bu bakımdan da ilginç. sanırım çoğu idman maçlarından, oynadıkları kişiler pek ünlü değil. gene de yüksek kalitede maçlardır. kore'de turnuvalara katılmadığı halde oyuncuları hazırlayan çok iyi oyuncular var, tabii parası karşılığı. o kadar iyiler yani ^^ izlerseniz ve dikkatinizi çeken bir maç olursa, söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 izlerimki ben bunları. bide eski versiyonlar sorun cıakrtmıyomu? 2 senelik diyince bide mesela zaten temizleyebilceği ultraya irradiate atıyo fazladan marine kaybediyo gibi geldi bana ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 huun said: http://www.megaupload.com/?d=TW0284K9 pro oyuncuların 2 senedir yaptığı maçların sızan repleri. sızan diyorum çünkü pro oyun...... Megaupload kelek yapıyor " temporarily unavailable" diyor, başka bir file host'a da atmanız mümkün mü arkadaşlar. Paylaşım için teşekkürler. Edit: Biraz ısrar edince verdi dosyayı, benimle aynı mesajı alan arkadaşlar 1-2 dakika sonra tekrar refresh etsin. Daha sonra edit: Süre bitip download'a tıklayınca 404 dosya bulunamadı hatası geliyor, bayram günü perişan etti bizi megaupload. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 devam ediyor mu sorun hala? ben dl edebildim demin. rapid'e atayım çekemeyen varsa. Cuce said: bide eski versiyonlar sorun cıakrtmıyomu? 2 senelik diyince zerg oyuncularının olduğu maçlarda sorun çıkarır bir tek. şans artık o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bir süre sonra tekrar denediğimde dosyayı indirdim, belki problem yaşayan olur diye rapid'e yükledim: http://rapidshare.com/files/313884330/pro_leak.rar Bu arada bwchart sürekli çöktüğünden yaklaşık 10 replay'ı silmek zorunda kaldım, bwchart ile sorun yaşayan var mı yoksa problem sadece bende mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 236500_BestvsCrank2.rep cok şekil blockluyo dark templarları best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 WCG 2009 repleri yayınlanmış. http://www.wcg.com/6th/replay/replay.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Cuce said: 236500_BestvsCrank2.rep cok şekil blockluyo dark templarları best. Karşıdaki eleman boşuna oyalandı orada, best dark tempları farketmiş şekilli blokluyo, daha ne o tarafa bu tarafa götürüyorsun dark'ları dii mi? dal araya Allah ne verdiyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 yanı, ama işte dark templarla orda iki goon keserek parasını cıkartamam diye zorladı iceri sokmayı. bide oyundayken bu kadar basit şeyleri kaybediyo insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 http://www.teamliquid.net/replay/download.php?replay=1686 güzel bir tvz. İzlemeyen pişman olur. direk dl linki verdirmiyorlarmış. Liquid'Drone vs TSL- Spawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 [Pan]CHosen TTSL-Sawyer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar