Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben gözlerimi kapayinca neler hayel ediyorum bi bilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sorun yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 tek basima gitmeye karar verdim. yarin gelecek ama ekicem onu. evet böyle yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 new moon uğruna birini ekeceğime psikoloğa falan giderdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 "Nationale Volksarmee" said: tek basima gitmeye karar verdim. yarin gelecek ama ekicem onu. evet böyle yapacam. gay misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben kizla gidicem filme. sorun olcagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yok tek basima gitmemin sebebi bugün tekrar konustuk.olay söyle gelisti. Victim : g.t hani beni dün ariyacaktin? (cok pis küfürle karsilik vermek istedim ama o geceyi düsününce vazgectim) Ben : valla dün aksam isim cikti ariyamadim ee nediyorsun cuma günü icin geliyor musun ? Victim : Kimler geliyor? Ben : Kimse gelmiyor sadece ikimiz gidicez. Victim : Hmmmm ne dir bu yani Date mi? Ben : Ehmh aasdef sey yok degil. öyle sinema yapicaz iste. Victim : Bir kiz arkadas var morali cok bozuk erkek arkadasida o aksam yok ne diyorsun onuda alalim mi? Ben : Bilmem olabilir neden olmasin. Victim : Ben mi arayip haber vereyim sen mi? Ben : Sey ne bileyim nasil istersen (moral sifir sexual aktiviler deaktiviert. ne diyecegimi sasirdim.) Victim : Tamam ben seni aksam aricam. simdi siz söyleyin bu kiz ekilmeyi haketmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sen 1 istemişin Allah 2 bağyan vermiş sen ekicem diyosun arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 harbi ek gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 dory said: ben kizla gidicem filme. sorun olcagini sanmiyorum. ben de kızla gitmeyi düşünüyorum yerinde ve gerektiğinde gerekli tepkileri rahatça verebilmek adına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ne tepkisi ben seviselim mi diyecem. sonra iki yol var ya hadi diyecek ki bu saatten sonra cok zor bir olay ya da var olan arkadasligimiz sona erecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ek gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Buyse said: "Nationale Volksarmee" said: tek basima gitmeye karar verdim. yarin gelecek ama ekicem onu. evet böyle yapacam. gay misin? new moon -> tek kişi gidiyor -> ve bu kişi erkek TABİİ Kİ GAY! http://www.youtube.com/watch?v=KGzeC9IaGLc bonus http://www.youtube.com/watch?v=J8k0cX-rJZ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 jaco'ın six pack lerini görünce göstereceğim tepkiden bahsediyodum.. bence kızlar erkeklerle gitmemeli bu filme =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 @dasaaa ben sevisemicem diyorum sen gay diyorsun. kirdin kalbimi. canin sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yok lam tek gidiyorsan başka bir filme git diyorum ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 pogodi said: bu topic ciddi mi? Sadece ciddi değil aynı zamanda pathetic kelimesinin tam karşılığı olarak pati arşivlerinde yerini alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sizi sevişirim dememiş kimse (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hea hepiniz kazonavsiniz zaten 5er 5er gezdiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 http://theoatmeal.com/story/twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 "Nationale Volksarmee" said: kazonavsiniz Biz ona halk arasında kazanova diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 "Nationale Volksarmee" said: hea hepiniz kazonavsiniz zaten 5er 5er gezdiriyorsunuz. hayır ama twilighttan bayan umut edicek kadar çaresiz değiliz çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 biri şunu seviştirsin de bitsin bu konu bence. uykum geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 dostum işe yarıyor. ben denedim hem de torrent ile çekip evde izledik. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar