Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 vampirin ekmekle işi olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Şöyle bi tipe hasta olup seni kanser eder en fazla; http://toorakclibrary.files.wordpress.com/2009/03/twilight-2_robert20pattinson20edward2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bu filme bir erkekle gitseydim eğer, çıkışta muhtemelen "16 yaşındaki çocuğun vücudu bile seninkinden düzgün abv şişko/ çelimsiz." derdim. yüzeysel bi insanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Abi adam gerizekalı gibi bakıyor. Kızlar bunun neyine hasta oluyor anlamıyorum. İlk filmi izledikten sonra romantik vampir filmimi olur lan demiştim. 2. ye gitmedim. Kitabınıda okumadım. Avucunu yalarsını işaretledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 napae said: Bu filme bir erkekle gitseydim eğer, çıkışta muhtemelen "16 yaşındaki çocuğun vücudu bile seninkinden düzgün abv şişko/ çelimsiz." derdim. yüzeysel bi insanım ben. Bu cümleden seni sinemaya götüren erkeklerin default olarak Şişko/Çelimsiz olduğunu çıkarıyorum. Ben de yüzeyselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 BonePART ın eseri http://img265.imageshack.us/img265/8966/edwardk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 lol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Cassiline said: napae said: Bu filme bir erkekle gitseydim eğer, çıkışta muhtemelen "16 yaşındaki çocuğun vücudu bile seninkinden düzgün abv şişko/ çelimsiz." derdim. yüzeysel bi insanım ben. Bu cümleden seni sinemaya götüren erkeklerin default olarak Şişko/Çelimsiz olduğunu çıkarıyorum. Ben de yüzeyselim. oha ben öyleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Diplere indim boğuluyorum, çıkamıyorum. Konu ne öyle:D Troll müsünüzzz:D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben:(topicteki edward fotosunu gosterip) askim sen bunu kiskanir misin? dou: ne kiskancam ya film karakterini mi kiskancam? ben: ha iyi sordumdu dou: cikabilyiosan cik zaten edward nortonla ben: kim?? ney? dou: edward işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Edward Norton da mı vampirmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi o filmi izleyip etkilenen bi kız en fazla 17 yaşındadır ayrıca salaktır reşit olmayan bi kızla ilişkiye girersen başın belaya girer evlendirirler valla edit:hay ya denmiş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ben gittim filme kuzenim ve onun kız arkadaşıyla. Salonun 90%ı 17 yaş altıydı. Filmde değil ama etrafın tepkilerine bayağı eğlendim. Jacob üzerini çıkarınca salonda bir inleme nidası yükselmişti. PARÇALA BENİ JACOB diye bağırmamak için kendimi zor tuttum. Ayrıca büyük bir düşünürün dediği gibi, "SEEING THE TWILIGHT MOVIE WILL NOT MAKE HER **** YOU." Ama The Dreamers'a beraber gittiğim kızla bayağı sıcak dakikalar geçirmiştik film sırasında ve sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Romantik Vampir de olur ama Edward Cullen'dan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 eger dedigin buysa http://www.imdb.com/title/tt0309987/ film eski gerci DVD geceside yapabiliriz. biraz findik fistik bira felan. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bence şunu izleyin http://3.bp.blogspot.com/_rV4UTSNI0VE/RsGukmAJETI/AAAAAAAAAVs/mNndn95uF_0/s1600/saka.jpg Hem eğlenceli hem de hüzünlendirici bir başyapıt yanına da şalgam suyu +şarap kombosu ile vanilyalı dondurma öneriyorum.. üzerine tahin dökün ama dondurmanın. bu arada posterde e harfinin £ olması tesadüf değildir. hepsi masonların oyunudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Abi Süleyman Demirel mi oynuyor filmde Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ünlü horozcu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 @dasaaa yengeniz yabanci türkce anlamiyor ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 subtitle koy be.. "mixed with joke sadri accustomed" diye arat çıkar altyazıları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bi bağyan bana twilight izletse, ben onunla sevişirim. sorun yok. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aga yabancıysa kesin verir boşver filmi oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://kino-filme-info.de/wp-content/uploads/2008/07/51wccjdxw5l__ss500_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kenjuro said: aga yabancıysa kesin verir boşver filmi oooo yabancilarin aninda ben veriyorum yazmiyor. Sevismenin irki olmaz. Ayrica öyle kolay degil manitam degil ki. ben sadece sevismek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar