Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

twilight new moon ve bayan

Nationale Volksarmee

Öne çıkan mesajlar

napae said:

Bu filme bir erkekle gitseydim eğer, çıkışta muhtemelen "16 yaşındaki çocuğun vücudu bile seninkinden düzgün abv şişko/ çelimsiz." derdim.

yüzeysel bi insanım ben.

Bu cümleden seni sinemaya götüren erkeklerin default olarak Şişko/Çelimsiz olduğunu çıkarıyorum.

Ben de yüzeyselim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

napae said:

Bu filme bir erkekle gitseydim eğer, çıkışta muhtemelen "16 yaşındaki çocuğun vücudu bile seninkinden düzgün abv şişko/ çelimsiz." derdim.

yüzeysel bi insanım ben.

Bu cümleden seni sinemaya götüren erkeklerin default olarak Şişko/Çelimsiz olduğunu çıkarıyorum.

Ben de yüzeyselim.

oha ben öyleyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gittim filme kuzenim ve onun kız arkadaşıyla.
Salonun 90%ı 17 yaş altıydı. Filmde değil ama etrafın tepkilerine bayağı eğlendim. Jacob üzerini çıkarınca salonda bir inleme nidası yükselmişti. PARÇALA BENİ JACOB diye bağırmamak için kendimi zor tuttum.

Ayrıca büyük bir düşünürün dediği gibi, "SEEING THE TWILIGHT MOVIE WILL NOT MAKE HER **** YOU."

Ama The Dreamers'a beraber gittiğim kızla bayağı sıcak dakikalar geçirmiştik film sırasında ve sonrasında.
Sosyal ağlarda paylaş

bence şunu izleyin
http://3.bp.blogspot.com/_rV4UTSNI0VE/RsGukmAJETI/AAAAAAAAAVs/mNndn95uF_0/s1600/saka.jpg

Hem eğlenceli hem de hüzünlendirici bir başyapıt

yanına da şalgam suyu +şarap kombosu ile vanilyalı dondurma öneriyorum.. üzerine tahin dökün ama dondurmanın.

bu arada posterde e harfinin £ olması tesadüf değildir. hepsi masonların oyunudur..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...